پیشنهاد: ایجاد فضای خالی در جزوه ریاضی تجربی
-
سلام
آقای یزدیان Arshia Yazdian
با توجه به اینکه جزوه ای که استاد ثابتی کار میکنن بصورت جزوه کار هست و باید خودمون مثال ها و تمارین رو تکمیل کنیم و بنویسیم، به شدت نیازمند %(#ff0000)[فضای خالی] هستیم! :)
:megaphone: لطف کنید به تیم طراحی و صفحه آرایی بفرمایید هر از چند صفحه، یک صفحه خالی اضافه کنن تا با مشکل فضای خالی مواجه نشیم.بعنوان مثال من برای جزوه قدیم فرسنگ1، حدود 10 صفحه خالی اضافه کردم چون واقعا برای ریاضی نیاز هست.:beaming_face_with_smiling_eyes:
دوستان اگر پیشنهاد دیگه ای هست بفرمایید.
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
مدیر-محصول-ابریشم -
یک سوالی هم از دوستان رشته ریاضی دارم
amirmohammad shakeri
Amirreza Vafaei Moghadamاینکه جزوه جدید شما فضای خالی کافی برای حل تمارین و مثال های جزوه داره؟ (مثال های درسنامه ریاضی)
اگر میشه یکی دو صفحه نمونه بذارید از درسنامه تون بچه ها:rose: :sparkles: -
سلام
آقای یزدیان Arshia Yazdian
با توجه به اینکه جزوه ای که استاد ثابتی کار میکنن بصورت جزوه کار هست و باید خودمون مثال ها و تمارین رو تکمیل کنیم و بنویسیم، به شدت نیازمند %(#ff0000)[فضای خالی] هستیم! :)
:megaphone: لطف کنید به تیم طراحی و صفحه آرایی بفرمایید هر از چند صفحه، یک صفحه خالی اضافه کنن تا با مشکل فضای خالی مواجه نشیم.بعنوان مثال من برای جزوه قدیم فرسنگ1، حدود 10 صفحه خالی اضافه کردم چون واقعا برای ریاضی نیاز هست.:beaming_face_with_smiling_eyes:
دوستان اگر پیشنهاد دیگه ای هست بفرمایید.
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
مدیر-محصول-ابریشمMohammad sabety درسنامه های رشته ریاضی کامل هستن و معمولا نیازی به اضافه کردن نکات دیگه ندارن. من خودم عادت داشتم راه حل چندتا از تست های آموزشی رو کامل زیرشون یادداشت میکردم چون استاد برخی نکات رو در حل تست ها میگن و کاربردی بود. در دیزاین جدید فاصله بین تست ها حذف شده و دقیقا مثل کتاب تست شده و دیگه نمیشه پاسخ تست های آموزشی رو زیرشون نوشت. البته در طول سال وقت چندانی برای یادداشت هم نخواهیم داشت. پیشنهادم اینه سوالات مهم رو مارک دار کنید تا موقع دوره و... اگه نیاز شد به فیلم همون تست مراجعه کنید. راهکار دیگه هم اینه که خودتون پرینت بگیرید و تعدادی برگه رو به دلخواه بین جزوه اضافه کنید وفنربندی کنید. تعداد صفحات تجربی رو نمیدونم ولی رشته ریاضی حدود 730 صفحه یا 365 برگ دو رو هست که اگه خودتون هم پزینت بگیرید فکر نمیکنم مبلغ غیر معقولی بشه. من خودم میخوام همین کار رو انجام بدم هر چند اگه آلا چاپ کنه مزیتش دو رنگ بودن جزوات خواهد بود. در کل چاره ای نبوده و مجبور به کم کردن فواصل بودن چون حجم جزوه خییلی زیاد میشد و به شخصه از طراحی جدید جزوات ریاضی راضیم ولی امیدوار بودم پاسخنامه تشریحی هم آماده کنن یا حداقل کلید هم در فایل اصلی قرار میگرفت.
-
Mohammad sabety درسنامه های رشته ریاضی کامل هستن و معمولا نیازی به اضافه کردن نکات دیگه ندارن. من خودم عادت داشتم راه حل چندتا از تست های آموزشی رو کامل زیرشون یادداشت میکردم چون استاد برخی نکات رو در حل تست ها میگن و کاربردی بود. در دیزاین جدید فاصله بین تست ها حذف شده و دقیقا مثل کتاب تست شده و دیگه نمیشه پاسخ تست های آموزشی رو زیرشون نوشت. البته در طول سال وقت چندانی برای یادداشت هم نخواهیم داشت. پیشنهادم اینه سوالات مهم رو مارک دار کنید تا موقع دوره و... اگه نیاز شد به فیلم همون تست مراجعه کنید. راهکار دیگه هم اینه که خودتون پرینت بگیرید و تعدادی برگه رو به دلخواه بین جزوه اضافه کنید وفنربندی کنید. تعداد صفحات تجربی رو نمیدونم ولی رشته ریاضی حدود 730 صفحه یا 365 برگ دو رو هست که اگه خودتون هم پزینت بگیرید فکر نمیکنم مبلغ غیر معقولی بشه. من خودم میخوام همین کار رو انجام بدم هر چند اگه آلا چاپ کنه مزیتش دو رنگ بودن جزوات خواهد بود. در کل چاره ای نبوده و مجبور به کم کردن فواصل بودن چون حجم جزوه خییلی زیاد میشد و به شخصه از طراحی جدید جزوات ریاضی راضیم ولی امیدوار بودم پاسخنامه تشریحی هم آماده کنن یا حداقل کلید هم در فایل اصلی قرار میگرفت.
Reza Official8030
ممنون از توضیحاتتون
بله درست میگید، موافقم:ok_hand: -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد