سلام بچه ها خوبین
.بچه ها اگه میشه دبیرایی که شما فیلماشونو میبینین مخصوصا درسای عمومی رو بگین
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لغات کلک معلم،قرابت هم کلک معلم یا هامون سبطی،آرایه هامون سبطی، دین و زندگی سفیر خرد یا گاج،عربی کامل گاج،زبان انگلیسی واژگان سطر به سطر گاج یا مهر و ماه و زبان میکرو گاج
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-z کتابای پنج مبحث نشر الگو رو بنظرم خیلی خوبه
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-z هم کتاب کیا سالار که دارم تست هاش خوبه و ب اندازس .شهاب اناری هم خیلی خوبه ولی تعداد تستاش کمتره و ب نظرم هر دوش خوبه ولی شهاب اناری چون تستاش کمتره برای دوران جمع بندی بهتره
-
@m-z هم کتاب کیا سالار که دارم تست هاش خوبه و ب اندازس .شهاب اناری هم خیلی خوبه ولی تعداد تستاش کمتره و ب نظرم هر دوش خوبه ولی شهاب اناری چون تستاش کمتره برای دوران جمع بندی بهتره
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-z البته اون و ک گفتم واسه سوم گفتم ک دیده بودم ولی پیش و هنوز نخوندم ببینم چ جوریه
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-z در سلام بچه ها خوبین
.بچه ها اگه میشه دبیرایی که شما فیلماشونو میبینین مخصوصا درسای عمومی رو بگین گفته است:
yalda__21 شهاب اناری رو داشتم تا برم اون یکی رو هم بگیرم ..مرسی از راهنمایتون
سلام
برای زبان یه کتاب هست به اسم زبان کنکور نویسنده رضا کیاسالار انتشارات شبقره
فوق العادس من خوندمش خیلی از شهاب اناری بهتره حتما بخونش -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر درسی که واقعن ضعیفی رو فیلماشو ببین چون با خوندن کتاب خیلی فرقی نداره ویدیوی عمومی ها، ولی آرایه های ادبی آقای سبطی رو حتما ببین عالیه.
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-z یه کتاب تست جامع بگیر حالا ناشرش خیلی مهم نیست (ترجیحا خیلی سبز)، بعد برای درسنلمه هم مبحث به مبحث بگیر، برا زبان فارسی و آرایه و تاریخ ادبیات و لغت لقمه ی مهروماه ارزون و جامع و خوبه، قرابت معنایی هم به جز نشر دریافت هامون سبطی رو هیچ چیز دیگه ای فکر نکن.
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
.بچه ها اگه میشه دبیرایی که شما فیلماشونو میبینین مخصوصا درسای عمومی رو بگین گفته است:
yalda__21 به نظر شما برا زبان جکار کنم کدوم کتاب رو بگیرم؟
مبتکران آقای اناری
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شده
عجب سکوتِ.......
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان حالتون چطوه
-
عجب سکوتِ.......
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 سلام چطوری ؟؟
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sobhan-1999 سلام چطوری ؟؟
سلام مرسی
شما چطورید -
سلام مرسی
شما چطوریدنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 یا همه هستن هیشکی حرف نمیزنه یا واقعا نیستن
-
دوستان حالتون چطوه
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 مرسی
-
سلام مرسی
شما چطوریدنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 من تازه از هئیت اومدم
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-z آره منم
جون ندارم پست بذارم -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sobhan-1999 من تازه از هئیت اومدم
قبول باشه
-
@m-z آره منم
جون ندارم پست بذارمنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!