سلام بچه ها خوبین
.بچه ها اگه میشه دبیرایی که شما فیلماشونو میبینین مخصوصا درسای عمومی رو بگین
-
عجب سکوتِ.......
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 سلام چطوری ؟؟
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-z در سلام بچه ها خوبین
.بچه ها اگه میشه دبیرایی که شما فیلماشونو میبینین مخصوصا درسای عمومی رو بگین گفته است:
@sobhan-1999 سلام چطوری ؟؟
سلام مرسی
شما چطورید -
.بچه ها اگه میشه دبیرایی که شما فیلماشونو میبینین مخصوصا درسای عمومی رو بگین گفته است:
سلام مرسی
شما چطوریدنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 یا همه هستن هیشکی حرف نمیزنه یا واقعا نیستن
-
دوستان حالتون چطوه
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 مرسی
-
سلام مرسی
شما چطوریدنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 من تازه از هئیت اومدم
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-z آره منم
جون ندارم پست بذارم -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sobhan-1999 من تازه از هئیت اومدم
قبول باشه
-
@m-z آره منم
جون ندارم پست بذارمنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@sobhan-1999 من تازه از هئیت اومدم
قبول باشه
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 قبول حق بس که گریه کردم چشام سوزه میده...
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-z راستی امسال اربعین میری کربلا؟
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sobhan-1999 قبول حق بس که گریه کردم چشام سوزه میده...
ما رو هم دعا میکردی آبجی
-
@m-z راستی امسال اربعین میری کربلا؟
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 فک نکنم اخه باید بخونم انشاالله سال دیگه اگه زنده باشیم
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-z انشاالله
-
@sobhan-1999 قبول حق بس که گریه کردم چشام سوزه میده...
ما رو هم دعا میکردی آبجی
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 راستش یادم نبود فردا شب اگه اقاجان دوباره راهم داد رو چشم
-
@m-z انشاالله
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 شما هنوز رفتی کربلا؟؟
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شده
@m-z آره ما نزدیکیم اگه خدا قبول کنه هر سال میریم
امسال هم همه بچه های هیئت میرن ولی من فکر نکنم -
@m-z آره ما نزدیکیم اگه خدا قبول کنه هر سال میریم
امسال هم همه بچه های هیئت میرن ولی من فکر نکنمنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 خوش به حالتون کاش میشد منم هر سال برم ما هئیت مون میبره ولی میگن باید حتما یکی که محرمتون باشه باهاتون بیاد که کسی رو نداریم به خاطره همین با کاروان پارسال رفتم
-
@sobhan-1999 خوش به حالتون کاش میشد منم هر سال برم ما هئیت مون میبره ولی میگن باید حتما یکی که محرمتون باشه باهاتون بیاد که کسی رو نداریم به خاطره همین با کاروان پارسال رفتم
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شده@m-z در سلام بچه ها خوبین
@sobhan-1999 خوش به حالتون کاش میشد منم هر سال برم ما هئیت مون میبره ولی میگن باید حتما یکی که محرمتون باشه باهاتون بیاد که کسی رو نداریم به خاطره همین با کاروان پارسال رفتم
یاشالا بتونی هر سال بری
امسال اربعین خیلی سخته خونه باشم ولی خب....
ولی پیاده روی اربعین یه چیز دیگس البته خانوادگی میریم
ما نزدیک 40 تا 50 نفریم هر سال میریم خیلی خوش میگذره -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-z در سلام بچه ها خوبین
آبجی راستش دیگه نا ندارم جواب بدم شب بخیر
-
یاشالا بتونی هر سال بری
امسال اربعین خیلی سخته خونه باشم ولی خب....
ولی پیاده روی اربعین یه چیز دیگس البته خانوادگی میریم
ما نزدیک 40 تا 50 نفریم هر سال میریم خیلی خوش میگذرهنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 اینجوری نگو حسودیم میشه خوش به حالت مگه چکار کردی که اقا هر سال شما رو دعوت میکنه بگو منم انجام بدم؟؟..........پس معروفه به کربلایی شدی