حال خودم و خودتون؟!کمک کنید حالم بده احوالم بده...
-
عزیزم بنظرم دنبال خوشیهای سطحی نباش!
چون بالاخره ازشون خسته میشی...!
همینطور که الانم خودت گفتی چیزایی ک قبلا خوشحالم میکردن الان دیگه نمیکنن...اول از همه اینکه هیییچوقت به حال بد عادت نکن..
یاد بگیر حال خودتو خوب کنی، با یه منبع انرژی فوق العاده،( که هیچ منبع انرژیی بهتر از خدا نیست).
...یکی از چیزایی که حالتو خوب میکنه شکرگزاریه
️
.
هرشب بشین با خودت فکر کن و نعمتات رو بشمار...
از داشتن پدر و مادر ، خونه، امنیت تو کشورت ، سلامت ِِ جسم، نفس کشیدن،
داشتن خدا، خدایی که همیشه حواسش بهت هست(:
حتی وقتایی که ما حواسمون نیست،
حالا بگذریم ، هرچند که منکر مشکلان نیستم، و خودم اونقدر تو زندگیم مشکل داشتم که یجاهایی واقعا بریدم... از همه چی.. بگذریم اینو گفتم فکر نکنی خودم آدم بی مشکلیم ،(چون اصلا همچنی آدمی تو دنیا وجود نداره.)
شروع کن به شمردن نعمتات ، اونقدر که دیگه از دستت در بره..اونوقته که نیمه پر لیوانو میبینی، و شرمنده خدا هم میشی تازه...
️
این مقدمهی یه حال خوب عمیقه...ツ.براخودت وقت بذار
️
Ziinwab Golaghaiey
سلام دوست عزیز و گرامی هر دو تا پستتون رو خوندم کاملا درست میفرمایین خیلی ممنونم از نصیحتاتون ایشالله بتونم عملی میکنم حتمامرسیی
-
سلام بر دانش-آموزان-آلاء
امیدوارم حالتون خوب باشه...یا اینکه اگرم حال روحیتون بده اینجا بنویسید تا خوب بشه یا یه راهکاری بدید تا لااقل حال من خوب بشه!!
نمیدونم چه چیزی منو اورد اینجا که این تاپیک رو بزنم اما حالا زدمش دیگه...!(فوقش مثل یسری تاپیکای دیگم هیچکی نمیبینه و بعد یه مدت نیست و غیب میشه بین حجم انبوه پیاما!)
در هر صورت برای هممون روزایی ممکنه پیش بیاد که حالمون گرفتست...ناراحتیم...بی انگیزه ایم...حالا چه با دلیل و چه بی دلیل...(البته من خیلی بیشتر از حالت عادی ازین روزا دارم که خیلی عجیبه!)
راستش...
خب من حالم امروز خوب نیست...کلافه ام...
هیچ چیز هیچ وقت طبق انتظاراتم پیش نمیره و خلاصه کلی حال و احوالم بده...
نمیدونم اهنگ گوش بدم دوش بگیرم بخوابم یا کارای دیگه انجام بدم...
فقط میدونم کار نکرده واقعا خسته ام دلم میخواد فقط برم یه جایی شبیه یه کلبه چوبی وسط جنگل که هیچکی نباشه و خودم باشم و خودم و فارغ از دنیا و همه چیز یکم زندگی کنم!
خلاصه اگه حرفی نظری حتی حرف مسخره ای جوکی سخنی ازین که چجوری حال من یا یکی مثل من خوب میشه یا هر چیزی بگین ممنون میشم؟یا مثلا بگید حالتون بده چیکار میکنید...
(قشنگ معلومه خودمم هدف اصلیم از زدن تاپیک مشخص نیست اصلا هر کی دلش گرفته بیاد اینجا غر و درد و دل کنه حالش خوب شه بقیه هم که حالشون خوبه بیاین بگین چطوری حالشون خوبه!!؟)
ولی واقعا چرا من حالم بده؟
لطفا بگید جیکار میکنید حالتون وقتی حالتون بده خوب میشه...مرسیKit Cat برو یه "زین بی قرار" ببین
خوبه خوب میشی -
سلام بر دانش-آموزان-آلاء
امیدوارم حالتون خوب باشه...یا اینکه اگرم حال روحیتون بده اینجا بنویسید تا خوب بشه یا یه راهکاری بدید تا لااقل حال من خوب بشه!!
نمیدونم چه چیزی منو اورد اینجا که این تاپیک رو بزنم اما حالا زدمش دیگه...!(فوقش مثل یسری تاپیکای دیگم هیچکی نمیبینه و بعد یه مدت نیست و غیب میشه بین حجم انبوه پیاما!)
در هر صورت برای هممون روزایی ممکنه پیش بیاد که حالمون گرفتست...ناراحتیم...بی انگیزه ایم...حالا چه با دلیل و چه بی دلیل...(البته من خیلی بیشتر از حالت عادی ازین روزا دارم که خیلی عجیبه!)
راستش...
خب من حالم امروز خوب نیست...کلافه ام...
هیچ چیز هیچ وقت طبق انتظاراتم پیش نمیره و خلاصه کلی حال و احوالم بده...
نمیدونم اهنگ گوش بدم دوش بگیرم بخوابم یا کارای دیگه انجام بدم...
فقط میدونم کار نکرده واقعا خسته ام دلم میخواد فقط برم یه جایی شبیه یه کلبه چوبی وسط جنگل که هیچکی نباشه و خودم باشم و خودم و فارغ از دنیا و همه چیز یکم زندگی کنم!
خلاصه اگه حرفی نظری حتی حرف مسخره ای جوکی سخنی ازین که چجوری حال من یا یکی مثل من خوب میشه یا هر چیزی بگین ممنون میشم؟یا مثلا بگید حالتون بده چیکار میکنید...
(قشنگ معلومه خودمم هدف اصلیم از زدن تاپیک مشخص نیست اصلا هر کی دلش گرفته بیاد اینجا غر و درد و دل کنه حالش خوب شه بقیه هم که حالشون خوبه بیاین بگین چطوری حالشون خوبه!!؟)
ولی واقعا چرا من حالم بده؟
لطفا بگید جیکار میکنید حالتون وقتی حالتون بده خوب میشه...مرسیKit Cat
سلام
من هر وقت حالم بد میشه یا بی انگیزه میشم به این فکر میکنم که به روزی همین برام خاطره میشه یا حتی به این روزا میخندم شایدم اصلا چیزی ازش یادم نمونه
وقتی اینجوری فکر میکنم قضیه از اون بغرنجی در میاد و بعد راه حلش پیدا میشه
بنظرم راه خوبیه برا امتحان کردن -
Kit Cat برو یه "زین بی قرار" ببین
خوبه خوب میشیArshia Yazdian
سلام من ندیده بودم تا حالا ممنون از معرفیتون -
Kit Cat
سلام
من هر وقت حالم بد میشه یا بی انگیزه میشم به این فکر میکنم که به روزی همین برام خاطره میشه یا حتی به این روزا میخندم شایدم اصلا چیزی ازش یادم نمونه
وقتی اینجوری فکر میکنم قضیه از اون بغرنجی در میاد و بعد راه حلش پیدا میشه
بنظرم راه خوبیه برا امتحان کردن -
Ziinwab Golaghaiey
سلام دوست عزیز و گرامی هر دو تا پستتون رو خوندم کاملا درست میفرمایین خیلی ممنونم از نصیحتاتون ایشالله بتونم عملی میکنم حتمامرسیی
Kit Cat نصیحت نبود عزیز.
. نسل ما کلا به این اسم حساییت داره
.
حرفها و تجربیات دوستانهم بود.
انشالله که حالت همیشه خوب باشه -
Kit Cat نصیحت نبود عزیز.
. نسل ما کلا به این اسم حساییت داره
.
حرفها و تجربیات دوستانهم بود.
انشالله که حالت همیشه خوب باشهZiinwab Golaghaiey
وای دقیقا بابام میگه بشین نصیحتت کنم فقط نگام به سقفه
منظورم همون تجربه دوستانه بود که میفرمایین
نصیحت هم در واقع انتقال تجارب دوستانست که البته نمیدونم چرا گاها در کنارش یکم غرغر و سرزنشم چاشنیش میکنن برام!!
ممنونم ایشالله همیشه حال دل همه مخصوصا ما آلاییا خوب باشه
برای خودتم آرزوی کلی حال خوب و غیره و غیره دارم(غیره رو همون چیرایی که دوست داری بدون)