شاد
-
سلام دوستان مدرسه ما فقط میگه تو کلاسا آنلاین باشین ولی معلمای ما اصالا خوب درس نمیدن میخان وقتمون الکی هدر بره حتی غیر حضور هم نمیدن نمیدونم چیکار کنم ؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @مدرسه@yeganeh-fallah سلام بپیچون اگه سال اخری وگرنه ضرر میکنی
-
سلام دوستان مدرسه ما فقط میگه تو کلاسا آنلاین باشین ولی معلمای ما اصالا خوب درس نمیدن میخان وقتمون الکی هدر بره حتی غیر حضور هم نمیدن نمیدونم چیکار کنم ؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @مدرسه@yeganeh-fallah
اگه سیستم داری شادو بریز روش من پارسال این کارو کردم همشم انلاین بودم -
@yeganeh-fallah
اگه سیستم داری شادو بریز روش من پارسال این کارو کردم همشم انلاین بودمfatemeh8181
سلام فاطمه با گوشی نمیشه؟ -
fatemeh8181
سلام فاطمه با گوشی نمیشه؟Maryam Nateqi ببین باگوشی از صفحش بیای بیرون اف میشی اگه میخوای فیلم ببینی
اگع خودت میخوای درس بخونی اونو بزار تو صفحه شاد باشه ب یکی از دوستاتم بگو اسمتو صدا زدن تک بزنه بهت
-
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @مدرسه@yeganeh-fallah اگه دبیرت خوب درس نمیده وقتت هدر میشه حداقل تا وقتی انلاینه بپیچون
-
Maryam Nateqi ببین باگوشی از صفحش بیای بیرون اف میشی اگه میخوای فیلم ببینی
اگع خودت میخوای درس بخونی اونو بزار تو صفحه شاد باشه ب یکی از دوستاتم بگو اسمتو صدا زدن تک بزنه بهت
fatemeh8181
اونو بزار تو صفحه شاد باشهمنظورت از اونو چیه

آره منم میخوام فیلم ببینم
-
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @مدرسه@yeganeh-fallah تهش اسمتم گفتن نبودی بگو نت پریده بود وای فا قطع بود ولی هردفعه متنوع بگو
-
fatemeh8181
اونو بزار تو صفحه شاد باشهمنظورت از اونو چیه

آره منم میخوام فیلم ببینم
Maryam Nateqi گوشیتو اگه سیستم داشتی بهتر بود همزمان فیلم میدی هم شاد بودی
-
Maryam Nateqi گوشیتو اگه سیستم داشتی بهتر بود همزمان فیلم میدی هم شاد بودی
fatemeh8181
ندارم متاسفانه
یعنی کاریش نمیشه کرد؟ -
fatemeh8181
ندارم متاسفانه
یعنی کاریش نمیشه کرد؟Maryam Nateqi همه درسارو میخوای فیلم ببینی
-
Maryam Nateqi همه درسارو میخوای فیلم ببینی
fatemeh8181
شیمی، فیزیک، عربی، زیست،ادبیات، ریاضی که آنلاین همینا فک کنم -
fatemeh8181
شیمی، فیزیک، عربی، زیست،ادبیات، ریاضی که آنلاین همینا فک کنمMaryam Nateqi اولا همش فیلم نبین جاهایی که ضعیفی طرف مدرسه میتونی درسنامه و تست بزاری و فیلما بمونن بعد مدرسع اینطوری عقبم نمیمونی
فیلم زیاد دیدن الزامی برای موفقیت نیست -
Maryam Nateqi اولا همش فیلم نبین جاهایی که ضعیفی طرف مدرسه میتونی درسنامه و تست بزاری و فیلما بمونن بعد مدرسع اینطوری عقبم نمیمونی
فیلم زیاد دیدن الزامی برای موفقیت نیستfatemeh8181
نه رو مدرسه نمیشه حساب کرد خود نمره مدرسه رو میشه بزور گرفت
و اینکه میخوام به بعضی از معلمام که فکر میکنم درک میکنن بگم
میشه جوابمو توی تودلی بدی اینجا ممکنه اسپم بشه -
fatemeh8181
نه رو مدرسه نمیشه حساب کرد خود نمره مدرسه رو میشه بزور گرفت
و اینکه میخوام به بعضی از معلمام که فکر میکنم درک میکنن بگم
میشه جوابمو توی تودلی بدی اینجا ممکنه اسپم بشهMaryam Nateqi باش
-
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @مدرسه@yeganeh-fallah اگر دوتا موبایل داشته باشی میتونی رو اون یکی که ازش استفاده نمیکنی شاد و واتساپ نصب منی بعد سرکلاسا حضوری بزن گوشیو خاموش نکن نفهمن
ولی پیشنهاد من اینه درمورد راه ابریشم براشون توضیح بده من این کارو کردم گفتن مشکلی نداره اگر سرکلاسا نیومدی
-
eli asle همه دروس اینطوری نیست زبان و عربی و زیست و شیمی اگر میخاین میتونین تا فرسنگ یک کپی کنین از فرسنگ دوم خودشون بصورت چاپ شده برامون ارسال میکنن
-
سلام منم این مشکل رو دارم و میخوام از حالت شناور گوشی استفاده کنم . اینجوری که هم شاد رو هر از گاهی یه نگاه بندازم تا اسمم رو صدا کنن بفهمم و هم آلا رو داشته باشم .
به بچه های مدرسه هم نمیگم که چون میدونی دیگه شیطونه و گول میزنه آدمو

-
@yeganeh-fallah تهش اسمتم گفتن نبودی بگو نت پریده بود وای فا قطع بود ولی هردفعه متنوع بگو
fatemeh8181 شیطونو داری درس میدیاااا

میگی متنوع بگو

-
سلام منم این مشکل رو دارم و میخوام از حالت شناور گوشی استفاده کنم . اینجوری که هم شاد رو هر از گاهی یه نگاه بندازم تا اسمم رو صدا کنن بفهمم و هم آلا رو داشته باشم .
به بچه های مدرسه هم نمیگم که چون میدونی دیگه شیطونه و گول میزنه آدمو

Yegane Dehqan درود خداوند بر تو باد
ای احسنت
باریک الله
نماز نمیخونم وگرنه هرشب بعد نمازام دعات میکردم که گره از کار خیلی از دانش آموزان آلا باز کردی
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی