شاد
-
Yegane Dehqan دوسال بعضی کلاسامو اینجوری انلاین بودم ولی تو ادوب کانکت
اگه بخوای کلیپارو ببینی و همش اونجارو چک کنی که چیشده تمرکز میاد پایین
بنظر من شرایط رو واسه مدیر توضیح بدید یا همونطور که یکی دیگه از بچه ها گفت با استفاده از سیستم، نسخه وب شاد رو نصب کنید و به یکی از رفیقاتون بگید اگه اسمتونو صدا زدن خبرتون کنه
ولی خوبه که درسنامه هارو تعاملی با معلم یاد بگیرید(به شرطی که معلم انلاین تدریس کنه و کلیپ ضبط شده نفرسته) و حتما در کلاسا سوالاتون رو بپرسید و رفع اشکال کنید
متکی صد در صدی به آلا نباشیم بنظرمBahram 0 اخه اصلااااا تدریس مدرسه ما حتی نزدیک کنکورم نیست 😐
فقط سلام خانم / ببخشید خانم / خسته نباشی خانم / چشم خانم چشم خانم چشم خانم
میفرستن تو گروه ها و مسخره بازی😊👌😑
حرصم در میاد طرف برمیگرده ۸ صبح میگه خسته نباشید 😐😂
اخه ۸ صبح چرا خسته بااااشه -
Bahram 0 اخه اصلااااا تدریس مدرسه ما حتی نزدیک کنکورم نیست 😐
فقط سلام خانم / ببخشید خانم / خسته نباشی خانم / چشم خانم چشم خانم چشم خانم
میفرستن تو گروه ها و مسخره بازی😊👌😑
حرصم در میاد طرف برمیگرده ۸ صبح میگه خسته نباشید 😐😂
اخه ۸ صبح چرا خسته بااااشهYegane Dehqan ای بابا پس هرجوری هست نهایت استفاده رو از تایم مدرست بکن نمیدونم چجوری که تمرکزم داشته باشی😐
-
منو دوستم پارسال دو تا شاد نصب کردیم، یکیش اکانت خودمون یکیش اکانت دوستمون
خیلی خوب بود من آف بودم اون از طریق اکانتم، جام حضوری میزد و گاهی هم تکلیف میفرستاد
منم گاهی جای او
ولی بیشتر باهم آن بودیم، آخه تایم کلاسم زیاد نبود پارسال 😁 -
سلام.
من همیشه حاضر رو می زدم و الفرار.
از آلا استفاده کن .
یا راه ابریشم رو بگیر -
@yeganeh-fallah سلام بپیچون اگه سال اخری وگرنه ضرر میکنی
fatemeh8181 اصا هر بار سوال مپرسنن ببین هستی یا نه
-
Maryam Nateqi گوشیتو اگه سیستم داشتی بهتر بود همزمان فیلم میدی هم شاد بودی
fatemeh8181 چه طوری
-
سلام منم این مشکل رو دارم و میخوام از حالت شناور گوشی استفاده کنم . اینجوری که هم شاد رو هر از گاهی یه نگاه بندازم تا اسمم رو صدا کنن بفهمم و هم آلا رو داشته باشم .
به بچه های مدرسه هم نمیگم که چون میدونی دیگه شیطونه و گول میزنه آدمو 😶😬😬😁

Yegane Dehqan چه طورییه
-
Yegane Dehqan چه طورییه
@yeganeh-fallah نمیدونم چه جوری واست توضیح بدم ولی خیلی راحته . بزنی گوگل شاید بهتر بفهمی 💙
-
سلام دوستان مدرسه ما فقط میگه تو کلاسا آنلاین باشین ولی معلمای ما اصالا خوب درس نمیدن میخان وقتمون الکی هدر بره حتی غیر حضور هم نمیدن نمیدونم چیکار کنم ؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @مدرسه@yeganeh-fallah اگه خانوادت مشکلی ندارن مدرسه شبانه ثبت نام کن کلا نرو اون مدرسه
مدرسه شبانه هم اینجوریه که فقط برای امتحانات خرداد و دی حضوری میری میدی
یه چیز دیگه حرف زدن با دبیر و مدیر و اینجور چیزا اصلا جواب نمیده مخصوصا اگه مدیر مدرستون بفکر اسم مدرسه ش باشه منم دقیقا پارسال همین مشکل را داشتم ولی خانواده ام راضی نشدن که برم شبانه و بجز ضرر چیز دیگه ای نداشت واسم تازه مامانم گفت با مدیر مدرسه حرف میزنم و مدیر هم جلو مادرم قبول کرد ولی اینجور بگم که حتی بعد از عید هم بخاطر آنلاین نبودم اونم توی هفته آخر اردیبهشت با معلم هویت اجتماعی ام دعوام شد :/ -
@yeganeh-fallah اگه خانوادت مشکلی ندارن مدرسه شبانه ثبت نام کن کلا نرو اون مدرسه
یه چیز دیگه حرف زدن با دبیر و مدیر و اینجور چیزا اصلا جواب نمیده مخصوصا اگه مدیر مدرستون بفکر اسم مدرسه ش باشه منم دقیقا پارسال همین مشکل را داشتم ولی خانواده ام راضی نشدن که برم شبانه و بجز ضرر چیز دیگه ای نداشت واسم تازه مامانم گفت با مدیر مدرسه حرف میزنم و مدیر هم جلو مادرم قبول کرد ولی اینجور بگم که حتی بعد از عید هم بخاطر آنلاین نبودم اونم توی هفته آخر اردیبهشت با معلم هویت اجتماعی ام دعوام شد :/@mitra-ism-rahmani عععع از این مدرسه شبانه ها کجا هستتتت؟؟؟؟ 😐
-
fatemeh8181 اصا هر بار سوال مپرسنن ببین هستی یا نه
@yeganeh-fallah متوجه منظورت نشد
-
@yeganeh-fallah اگه خانوادت مشکلی ندارن مدرسه شبانه ثبت نام کن کلا نرو اون مدرسه
یه چیز دیگه حرف زدن با دبیر و مدیر و اینجور چیزا اصلا جواب نمیده مخصوصا اگه مدیر مدرستون بفکر اسم مدرسه ش باشه منم دقیقا پارسال همین مشکل را داشتم ولی خانواده ام راضی نشدن که برم شبانه و بجز ضرر چیز دیگه ای نداشت واسم تازه مامانم گفت با مدیر مدرسه حرف میزنم و مدیر هم جلو مادرم قبول کرد ولی اینجور بگم که حتی بعد از عید هم بخاطر آنلاین نبودم اونم توی هفته آخر اردیبهشت با معلم هویت اجتماعی ام دعوام شد :/@mitra-ism-rahmani فک نکنم همه بتونن برن شبانه
-
@yeganeh-fallah متوجه منظورت نشد
fatemeh8181 میگه معلمام همش سوال میکنن که ببین ما تو کلاس هستیم یا نه .
-
fatemeh8181 میگه معلمام همش سوال میکنن که ببین ما تو کلاس هستیم یا نه .
Yegane Dehqan شاد مشکل داره
بهونه زیاد هس باید بلد باشی کی چی بگی به کدوم دبیر:face_with_tears_of_joy: -
Yegane Dehqan شاد مشکل داره
بهونه زیاد هس باید بلد باشی کی چی بگی به کدوم دبیر:face_with_tears_of_joy:fatemeh8181 اخه میگن که اگه مشکل داره برای ما هم باید مشکل داشته باشه دیگه؟😐😂
-
@mitra-ism-rahmani عععع از این مدرسه شبانه ها کجا هستتتت؟؟؟؟ 😐
Yegane Dehqan در شاد گفته است:
@mitra-ism-rahmani عععع از این مدرسه شبانه ها کجا هستتتت؟؟؟؟ 😐
اصولا اکثر شهر ها دارن
fatemeh8181 در شاد گفته است:
@mitra-ism-rahmani فک نکنم همه بتونن برن شبانه
چرا میشه برید مدرسه با والدین اونجا راهنمایی میکنن از ما را که گفتن باید یه برگی بیایید بگیرید ببرید آموزش و پرورش منطقه که میخوای امسال را غیر حضوری بگذرونی با تعهد خودت و والدین و بعد با معرفی نامه آموزش پرورش بری مدرسه شبانه ثبت نام کنی بعدش دیگه فقط برا امتحانا حضوری باید رفت
-
Maryam Nateqi ببین باگوشی از صفحش بیای بیرون اف میشی اگه میخوای فیلم ببینی
اگع خودت میخوای درس بخونی اونو بزار تو صفحه شاد باشه ب یکی از دوستاتم بگو اسمتو صدا زدن تک بزنه بهت:face_with_tears_of_joy:fatemeh8181 نه اگه شاد تو پس زمینه باز باشه آفلاین نمیزنه من همیشه تو پس زمینه بازش میذارم😂😂✌
-
fatemeh8181 نه اگه شاد تو پس زمینه باز باشه آفلاین نمیزنه من همیشه تو پس زمینه بازش میذارم😂😂✌
@roghayeh-eftekhari
واقعا 🤩😂؟ -
Yegane Dehqan امتحانامو نگم چند دفعه دوستم امتحان داد بجام
fatemeh8181 تو چقد منی😂😂
-
@roghayeh-eftekhari
واقعا 🤩😂؟Maryam Nateqi آره تو پس زمینه بازش بذار بیا تو برنامه فیلم کلا میزنه آنلاین من همینکارو میکنم😂