دیدن فیلم آموزشی یا خواندن درسنامه کتاب کمک آموزشی
-
سلام من کنکوری ۱۴۰۱ هستم رشته تجربی راستش تا الان ینی از تابستون تا حالا درسای دهم و یازدهم رو فقط فیلمای آلا دیدم و جزوه نوشتم و حتی خیلی نرسیدم تست بزنم و کلا پایه یازدهم رو هم نتونستم کل فیلماشو ببینم. کسایی که فیلم دیدن برای این دوپایه به نظرتون منی که وقت کمی دارم بهتره فیلم ببینم یا غز درسنامه کمک آموزشی بخونم و بعد تست بزنم؟؟؟ و اینکه دوازدهم رو دارم شروع میکنم و نتونستم قبلا پیش خوانی کنم .
به نظرتون میتونم موفق بشم ؟؟ روزی چنتا تست بزنم؟؟البته برای زیست فقط صفرتا صد و کارگاه تستش رو حتما نگاه میکنم ولی بقیه درسای دهم و یازدهم رو میتونم از درسناه بخونم به نظرتون؟؟ -
سلام من کنکوری ۱۴۰۱ هستم رشته تجربی راستش تا الان ینی از تابستون تا حالا درسای دهم و یازدهم رو فقط فیلمای آلا دیدم و جزوه نوشتم و حتی خیلی نرسیدم تست بزنم و کلا پایه یازدهم رو هم نتونستم کل فیلماشو ببینم. کسایی که فیلم دیدن برای این دوپایه به نظرتون منی که وقت کمی دارم بهتره فیلم ببینم یا غز درسنامه کمک آموزشی بخونم و بعد تست بزنم؟؟؟ و اینکه دوازدهم رو دارم شروع میکنم و نتونستم قبلا پیش خوانی کنم .
به نظرتون میتونم موفق بشم ؟؟ روزی چنتا تست بزنم؟؟البته برای زیست فقط صفرتا صد و کارگاه تستش رو حتما نگاه میکنم ولی بقیه درسای دهم و یازدهم رو میتونم از درسناه بخونم به نظرتون؟؟ -
به نظرتون میتونم موفق بشم ؟؟ روزی چنتا تست بزنم؟؟البته برای زیست فقط صفرتا صد و کارگاه تستش رو حتما نگاه میکنم ولی بقیه درسای دهم و یازدهم رو میتونم از درسناه بخونم به نظرتون؟؟mohammad m 1
درسنامه بخون فیلم جاهایی که ایراد داری
جدیدا نمیدونم چرا بیشتر بچه ها احساس میکنن دیدن تمام فیلم ها اونارو خیلی کامل میشن
درسنامه و تست زیاد بهترین راهه -
mohammad m 1
درسنامه بخون فیلم جاهایی که ایراد داری
جدیدا نمیدونم چرا بیشتر بچه ها احساس میکنن دیدن تمام فیلم ها اونارو خیلی کامل میشن
درسنامه و تست زیاد بهترین راههfatemeh8181 بله درسته .متاسفانه منم فک میکردم اگه برم کلاس خصوصی و فیلم ببینم همه چی یاد میگیرم .ولی الان میبینم فقط داشتم فیلمارو میدیدم بدون حل هیچ تستی در صورتی که اگه درسنامه میخوندم تا الان زیاد تست میزدم. در کل چون احساس میکردم هیچی از مطلب بلد نیستم و اینا اینجوری شدم ولی کاش درسنامه میخوندم تا الان دهم و یازدهم جمعبندی میکردم .فیلم دیدن زیاد هم باعث میشه آدم خسته بشه و فک کنه مطلبو کامل یاد گرفته. به نظرتون میتونم تا آخر مهر دهم و یازدهم رو تستی کار کنم ؟؟؟ خیلی ناامیدم با اینکه ۳ ماه تابستون درس خوندم ولی زیاد نمیتونم تست بزنم و تو آزمون قلم چی هم ترازم خیلی پایینه کلا نمیرسونم. الان برا دوازدهم موندم تدریس ببینم یا نه ؟؟ میشه راهنمایی کنید چون من یه دانش آموز سطح متوسطم و تا الان کلاس خصوصی اینا نرفتم و همین امسال که دوازدهم میخوام برم با آلا آشنا شدم و دهم و یازدهمم هم کلا زیاد جالب نخونده بودم
-
من خودم فیلما رو نمیدیدم فقط اونجایی که مشکل داشتم که کلا واسه هر فصل میشد پونزده بیست دیقه
درسنامه هم فقط واسه گرفتن کلیات
همه نکات توی کتابه تک تک کلماتش یه نکته انnicha ver آره دقیقا همون نکات کتابه فقط نمیدونم چرا بعضی ها هم خودشونو گمراه میکنن هم مارو . یادمه انقد دوستام میگفتن کنکور خارج از کتابه که یه مدت اصن نمیتونستم کتابو بخونم و فک میکردم بیهودس و کلا نا امید بودم . ولی الان خداروشکر خوب شدم . به نظرم تو مسیر کنکور نباید به حرف و حاشیه ها توجه کرد به قول داداشم که میگه سوالات کنکور از مریخ که نمیاد از همین کتاباست فقط باید خوند. اونایی که نمیخونن میگن کنکور سخته . درحالی که به نظر من کنکور خیلی شیرینو لذت بخشه و من دوسش دارم و از این به بعد تست زیاد میزنم تا با زاویه دید طراحان عزیز کنکور آشنا بشم
-
به هیچ عنوان الکی درسنامه هایی که خوندیو تکرار نکن و اگر خلاصه نوشتی اونارو بخون و زیاد تست بزن تا مطالب یاد اوری شه واست
-
fatemeh8181 بله درسته .متاسفانه منم فک میکردم اگه برم کلاس خصوصی و فیلم ببینم همه چی یاد میگیرم .ولی الان میبینم فقط داشتم فیلمارو میدیدم بدون حل هیچ تستی در صورتی که اگه درسنامه میخوندم تا الان زیاد تست میزدم. در کل چون احساس میکردم هیچی از مطلب بلد نیستم و اینا اینجوری شدم ولی کاش درسنامه میخوندم تا الان دهم و یازدهم جمعبندی میکردم .فیلم دیدن زیاد هم باعث میشه آدم خسته بشه و فک کنه مطلبو کامل یاد گرفته. به نظرتون میتونم تا آخر مهر دهم و یازدهم رو تستی کار کنم ؟؟؟ خیلی ناامیدم با اینکه ۳ ماه تابستون درس خوندم ولی زیاد نمیتونم تست بزنم و تو آزمون قلم چی هم ترازم خیلی پایینه کلا نمیرسونم. الان برا دوازدهم موندم تدریس ببینم یا نه ؟؟ میشه راهنمایی کنید چون من یه دانش آموز سطح متوسطم و تا الان کلاس خصوصی اینا نرفتم و همین امسال که دوازدهم میخوام برم با آلا آشنا شدم و دهم و یازدهمم هم کلا زیاد جالب نخونده بودم
mohammad m 1
این حس فقط کاذبه که فقط باعث دور شدن از اصل مطلب میشه
شما با برنامه راهبرذی قلم چی پیش برو و اصلا اصراری نداشته باش به اینکه زود جمع بشه تمرکز کن رو مطالب که داری میخونی
عمومیاتو فقط و فقط درسنامه بخون
من خودم ب شخصه زبان اصلا متوجه نمیشم از عمومیا و کلا یجور فعلا گزاشتمش کنار چون ادم درسی که بیشتر بلد نباشه یا حس گنگی بکنه بیشتر نا امید میشه ولی بقیه درسارو درسنامه و تست پیش میبرم
برای تخصصی هاتون فقط اشکالاتون به فیلما سر بزنید
و باز درسنامه و تست
شاید این 1000 بار باشه که میگم تست زیاد حتی با غلط زیاد خیلی بهتره تا یه سری محدود
بنظرم هفته ای حداقل 700 تا تست باید بزنید همه کنکوری ها کلا
و هی تعدادش بره بالا
ادم غلطاشو یادش نمیره
چرا میگم تست زیاذد توی دروس اختصاصی مثل فیزیک ریاضی شیمی
بعد از ازدن تست فراوون سوالا براتون تکراری میشه -
به نظرتون میتونم موفق بشم ؟؟ روزی چنتا تست بزنم؟؟البته برای زیست فقط صفرتا صد و کارگاه تستش رو حتما نگاه میکنم ولی بقیه درسای دهم و یازدهم رو میتونم از درسناه بخونم به نظرتون؟؟mohammad m 1 سلام دوست عزیز
خوب ببینید منم دقیقا مشکل شما رو داشتم و امسال دوازدهمی هستم و خداروشکر با کلی تحقیق تونستم مشکلم رو حل کنم راهکار اینه : یادگیری لایه ای
خوب حالا چی هست ؟مرحله اول ۲۰٪ یادگیری مطالعه درسنامه و کتاب درسی هستش فقط نباید خیلی وسواس مطالعاتی داشته باشی که اگه چیزی نفهمیدی میری سراغ مرحله دوم که تست آموزشی هستش که اینجا ۲۰ ٪از یادگیری شما رو تکمیل میکنه و اگر تست آموزشی نزنی یا کم بزنی این ۲۰٪میره . مرحله و لایه بعدی مرور وحل تست سنجشی هستش که این لایه رو هر هفته باید توی برنامتون داشته باشید مثلا پنجشنبه و جمعه رو بزارید برای مرور و حل تست زمان دار که اینم ۲۰٪ رو به خودش اختصاص میده و لایه چهارم اینه که باید تست آزمونی از خودت بگیری مثلا برای زیست تو کنکور ۵۰ تست هست که خودت میتونی کتاب فصل آزمون خیلی سبز تهیه کنی و بر اسا زمانی که مشخص میکنی از خودت آزمون بگیری (حواست باشه آزمون تک درس باید از خودت بگیری نه جامع) و مرحله آخر که خیلی مهمه آزمون جامع هست یعنی تمام دروس که میتونی با شرکت در آزمون هایی مثل قلم چی یا گزینه ۲ یا گاج و اینا آزمون بدی
خلاصه متن:۱-مطالعه درسنامه ۲-حل تست آموزشی ۳- مرور و حل تست سنجشی۴-تست آزمونی زدن ۴آزمون جامع زدن
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم -
mohammad m 1
این حس فقط کاذبه که فقط باعث دور شدن از اصل مطلب میشه
شما با برنامه راهبرذی قلم چی پیش برو و اصلا اصراری نداشته باش به اینکه زود جمع بشه تمرکز کن رو مطالب که داری میخونی
عمومیاتو فقط و فقط درسنامه بخون
من خودم ب شخصه زبان اصلا متوجه نمیشم از عمومیا و کلا یجور فعلا گزاشتمش کنار چون ادم درسی که بیشتر بلد نباشه یا حس گنگی بکنه بیشتر نا امید میشه ولی بقیه درسارو درسنامه و تست پیش میبرم
برای تخصصی هاتون فقط اشکالاتون به فیلما سر بزنید
و باز درسنامه و تست
شاید این 1000 بار باشه که میگم تست زیاد حتی با غلط زیاد خیلی بهتره تا یه سری محدود
بنظرم هفته ای حداقل 700 تا تست باید بزنید همه کنکوری ها کلا
و هی تعدادش بره بالا
ادم غلطاشو یادش نمیره
چرا میگم تست زیاذد توی دروس اختصاصی مثل فیزیک ریاضی شیمی
بعد از ازدن تست فراوون سوالا براتون تکراری میشهfatemeh8181 خیلی ممنونم از راهنمایی تون
-
mohammad m 1 سلام دوست عزیز
خوب ببینید منم دقیقا مشکل شما رو داشتم و امسال دوازدهمی هستم و خداروشکر با کلی تحقیق تونستم مشکلم رو حل کنم راهکار اینه : یادگیری لایه ای
خوب حالا چی هست ؟مرحله اول ۲۰٪ یادگیری مطالعه درسنامه و کتاب درسی هستش فقط نباید خیلی وسواس مطالعاتی داشته باشی که اگه چیزی نفهمیدی میری سراغ مرحله دوم که تست آموزشی هستش که اینجا ۲۰ ٪از یادگیری شما رو تکمیل میکنه و اگر تست آموزشی نزنی یا کم بزنی این ۲۰٪میره . مرحله و لایه بعدی مرور وحل تست سنجشی هستش که این لایه رو هر هفته باید توی برنامتون داشته باشید مثلا پنجشنبه و جمعه رو بزارید برای مرور و حل تست زمان دار که اینم ۲۰٪ رو به خودش اختصاص میده و لایه چهارم اینه که باید تست آزمونی از خودت بگیری مثلا برای زیست تو کنکور ۵۰ تست هست که خودت میتونی کتاب فصل آزمون خیلی سبز تهیه کنی و بر اسا زمانی که مشخص میکنی از خودت آزمون بگیری (حواست باشه آزمون تک درس باید از خودت بگیری نه جامع) و مرحله آخر که خیلی مهمه آزمون جامع هست یعنی تمام دروس که میتونی با شرکت در آزمون هایی مثل قلم چی یا گزینه ۲ یا گاج و اینا آزمون بدی
خلاصه متن:۱-مطالعه درسنامه ۲-حل تست آموزشی ۳- مرور و حل تست سنجشی۴-تست آزمونی زدن ۴آزمون جامع زدن
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنمراضیه دهقانی ممنون از راهنمایی تون