-
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون واقعا بابت همه زحمات!
واقغا استاد منظمی هستن -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ فروردین ۱۳۹۵، ۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط yeganeh_mk انجام شده
Rebwar
بسیار زیااااد باهاتون موافقم... ایشون فوق العاده منظمن... -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ فروردین ۱۳۹۵، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلیی خیلیی ممنون !!!
من تازه دیدم این صفحه رو !!!
قبلا خونده بودم همه مباحث رو تقریبا ولی کلی دپرس بودم که چطوری یه دور دیگه بشه مرور کنم خیلی هم کسالت بار میشد !!!!
خیلی بی نهایت مرسی ! -
نوشتهشده در ۲۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
!
k
خیلی خلاصه شده جوابشون ؟؟؟!!!!
2. بخاطر این که حجم عکسا زیاد بود ری سایز کردم که کیفیتشون یکم افت کرد.نوشتهشده در ۲۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrezaa
ممنون بابت زحمتت داداش -
نوشتهشده در ۲۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شده
حل + تحلیل تیپ تست های شیمی 3 قسمت موازنه + انواع واکنش !!!
اگر مشکلی بود توشون حتما بگید تا اصلاح کنم -
نوشتهشده در ۲۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون به خاطر پاسخها اقای یوسفی.اما فک کنم صفحه ی 3 سوال 23(ریاضی 92 خارج)جواب گزینه ی 1 باشه نه سه.چون سوال گفته کدام واکنش جابه جایی دو گانه است و با کاهش فشار همراه است،قطعا گزینهای 2 و 4 جواب نمیشن و بین گزینه ی 1 و 3 با توجه به اینکه گزینه ی 3 با کاهش تعداد مول گازی(از 6 به 2 رسیده)در نتیجه کاهش حجم در نتیجه افزایش فشار را داریم و گزینه ی 1 رو هم اگر به همین شیوه تحلیل کنید،میبینید که جواب 1 میشه.
-
ممنون به خاطر پاسخها اقای یوسفی.اما فک کنم صفحه ی 3 سوال 23(ریاضی 92 خارج)جواب گزینه ی 1 باشه نه سه.چون سوال گفته کدام واکنش جابه جایی دو گانه است و با کاهش فشار همراه است،قطعا گزینهای 2 و 4 جواب نمیشن و بین گزینه ی 1 و 3 با توجه به اینکه گزینه ی 3 با کاهش تعداد مول گازی(از 6 به 2 رسیده)در نتیجه کاهش حجم در نتیجه افزایش فشار را داریم و گزینه ی 1 رو هم اگر به همین شیوه تحلیل کنید،میبینید که جواب 1 میشه.
نوشتهشده در ۲۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfanunder100
بله بله کاملا حق با جناب عالی هست
من عذر خواهی میکنم بابت این اشتباه
شما به بزرگواری خودت ببخش -
اگر مشکلی بود توشون حتما بگید تا اصلاح کنمنوشتهشده در ۲۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اگر مشکلی بود توشون حتما بگید تا اصلاح کنمerfanunder100 در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
دوستان دقت کنید بی زحمت
-
erfanunder100 اي كاش جو انجمن هميشه اينطور باشه، يعني با هم درس بخونيد و اشكالات هم رو بگيريد و با هم پيشرفت كنيد،
در حقيقت وظيفه ي اصلي انجمن شبيه سازي كارگروهي هست
ممنون از شما و آقاي يوسفي عزيز و بقيه دوستان كه جو علمي انجمن رو بالا مي برند، جا داشت از همه نام ببرم ولي ساعت ١ شبه به بزرگي خودتون ببخشيد -
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سوال 2 از قسمت "استوکیومتری واکنش" گزینه درستی نداره. جوابش میشه 66.6 .( با یدونه منبع فقط چک کردم.)
و این که صفحه 358 مبتکران 2 رو حفظ کنین . بیشتر سوالاتی که برای ساختار ها میاد رو باید حدس بزنید .
-
سوال 2 از قسمت "استوکیومتری واکنش" گزینه درستی نداره. جوابش میشه 66.6 .( با یدونه منبع فقط چک کردم.)
و این که صفحه 358 مبتکران 2 رو حفظ کنین . بیشتر سوالاتی که برای ساختار ها میاد رو باید حدس بزنید .
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا من هر جور حساب میکنم جواب سوال 2 بخش استوکیومتری واکنش میشه 20 درصد.یکی میشه این سوالو توضیح بده؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrezaa
اونی که شما دیدی این بوده
! -
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه نفر میشه بگه جواب این سوال چند میشه؟جواب 1 میشه؟
-
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منظورم جواب سوال جزوس
-
یه نفر میشه بگه جواب این سوال چند میشه؟جواب 1 میشه؟
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط alireza_ysf75 انجام شدهerfanunder100
جلسه 30
دقیقه 9 این حدودا میشه
حل کردن استاد
میشه 33/33 % -
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جلسه 30 :
تست های 1 و 2 صفحه 1 قسمت استوکیومتری واکنش ( صفحات مربوط به جزوه است ) -
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون اقای یوسفی.
-
ممنون اقای یوسفی.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfanunder100
ببخشید اگه یکم ناخواناست....هول هولکی شد