این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
اشکالات محاسباتی
-
سلام بازم محاسبات وگیر کردم میشه جزر اعدادی ک مربع کامل ندارن و بگین چطور بدست بیارم
.مثلا اعداد ۲۱و..
خیلی ممنون
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
با سلام ، مثلا همون ۲۱ رو در نظر داشته باشه ، عددی قبل ۲۱ که جذر کامل داشته باشه چه عددی هست؟ ۱۶ که جذرش میشه ۴.
حالا عددی بعد ۲۱ که جذری کامل داره؟ ۲۵ که جذرش ۵ هست . حالا ۲۱ به ۲۵نزدیک تره یا ۱۶ ؟ ۲۵ .
با این حساب جذر تقریبی ۲۱ عددی نزدیک ۵ هست مثلا ۴.۸ یا ۴.۹ -
یه راه دیگه ایی هم که هست و جواب میده اینکه مثلا عدد رادیکال 50 را در نظر می گیرم جذر کامل قبلش را پیدا می کنیم که عدد 49 هست که جذرش می شود 7حال فاصله عدد 49تا 50 را حساب کرده که 7 عدد است سپس رادیکال را گذاشته و درونش عدد 1+49 را قرار داده و مساوی می گذاریم در برابر مساوی عدد برابر با جذر 49 که عدد7 هست را قرار می دهیم و بعدش علامت + و سپس یک خط کسری می گذاریم عدد 1 یا همان فاصله جذر تا عدد مد نظر را در صورنت قرار می دهیم سپس عدد بدست آمده از جذر کامل را در 2 ضرب کرده و در مخرج می گذاریم و جواب را بدست می آوریم جواب جذر 50 با ماشین حساب 7.07 است و جواب با این روش 49 + 1 تقسیم بر 14 است که برابر 7.07 و ممکن است در بعضی از اعداد حدود 2 صدم درصد خطا دهد
-
ببخشید فاصله 49 تا 50 به جای عدد 1عدد 7 قرار داده شده لطفا درست کنید در محاسباتتون
-
-
-
Amir Reza Majdian خیلی ممنون
-
mahdi shokry خیلی ممنون
-
فاطمه دلنواز
لطفا اگه راه دیگه ایی هم یاد گرفتید با ما به اشتراک بزارید