سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سه سال چجور خسته نشم
-
سلامی دوباره بر همه
دوستان از فردا قراره برم کلاس دهم
میدونم که خیلی ها از جمله همکلاسی هام به هر حال به فکر هستن و از رقابت بزرگ با خبرن و میخوان از الان شروع کنن و حالا کار های مختلف از جمله کانون برای آزمون ها میرن که برنامه ی من هم همین هست و باید از الان خود از طرفی میدونم و مورد داشتم در خانواده ام افرادی که چون از دهم حالت کسی که کنکور داره در همون سال میخوند و دیگه بقولی زده شد و امسال که باید بخونه نمی خونه . خودم هم نمی خوام هم از بقیه عقب بیفتم و نمی خوام اونقدر فشار بیارم که زده شم چیکار کنم خیلی برام مهمه هست لطفا اگه واقعا تجربه دارین و میدونین بگین
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء دانش آموز کنکوری @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @دهم @یازدهم -
Arian Khademi
بنظرم یه مشاور و کانون خیلی میتونه بهتون کمک کنه
ماها اینجا ازمون و خطا انجام دادیم و طبیعتن روش ما یه روش تضمینی برای موفقیت نیست پس بهتره از اول کار بهترین راه رو انتخاب کنینپ.ن: منظورم مشاور خاصی نیستاااا نگین داره تبلیغ میکنه
-
راضیه دهقانی دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Arian Khademi on آخرین ویرایش توسط راضیه دهقانی انجام شده
Arian Khademi سلام
ببینید منم وقتی وارد دهم شدم اولاش خیلی به فکر کنکور و اینا بودم و یه جورایی اولا جوگیر بودم و میخواستم مثلا ۱۲ ساعت مطالعه و اینا داشته باشم ولی الان دوازدهمم و اون جور که باید باشه دهم و یازدهم نخوندم خوب تجربه ای که دارم میخوام بهت بگم اینکه روز اولی نمیخواد مطالعه نجومی داشته باشی با روزی ۴ یا ۵ ساعت شروع کن و کم کم زیادش کن من خودم ۳،۴ روز اول رو جو گیر بودم و ۱۲ ساعت میخوندم بعدش دوباره روز بعدش خسته میشدم و هیچی نمیخوندم پس نکته اول(مطالعه سینوسی نداشته باش)
حتما با آزمون آزمایشی پیش برو که با تست زدن و اینا آشنا شی
نکته دیگه اینکه کامل رو درس هات مسلط شو و کنارش تست هم بزن و ادامه یادگیریت رو با تست زدن تکمیل کن
اگه نکته بیش تری یادم اومد میگم -
Arian Khademi
درود
ببینید ، شما هنوز اول راه هستید و قرار نیست از الان بشینید روزی ۱۶ ساعت بخونید تا برا سال آخر جون نداشته باشین
سال دهم زیاد سنگین نیست و به نظرم با روزی ۵ یا ۶ ساعت هم خیلی عالی جمع میشه
همهی سختگیری ها رو هم بذارین برا سال آخر ؛
اگر از مشاور هم کمک بگیرین که عالیه(البته کسی که واقعا مشاور باشه نه کسایی که هیچی از روانشناسی نمیدونن و اومدن مشاور شدن) مشاور میتونه باتوجه به شخصیت شما طوری راهنماییتون کنه که نه خسته بشین و نه عقب بیفتین (البته بازم هرجور خودتون میدونید ، بعضیا هم هستن که با خودشون راحت ترن و بهتر راه میان تا مشاور ) -
سلام
به نظر من یکی از کار های مهمی که باید بکنی اینه که علاوه بر اینکه در طول سال باید درس ها رو خوب متوجه بشی ، باید تابستون بعد از هر پایه ، اول از هرچیزی پایه قبل رو خوب ببندی بعد اگر زمان داشتی پیش خوانی کنی نه اینکه کلا نگرانیت پایه بعدی باشه.
تست باید زیاد بزنی و قرار نیست از اول نتیجه عالی داشته باشی ( نباید نا امید بشی و کنار بذاری) و همه تست ها رو درست بزنی باید با یک برنامه منظم و پیوسته پیشرفت رو در خودت ببینی و نمودار پیشرفتت صعودی باشه. ساعت مطالعت هم باید با توان خودت هماهنگ کنی و به مرور زیادش کنی در ضمن ساعت مطالعه ای که مفید باشه و بازدهی داشته باشه مهم هست نه صرفا یک عدد. -
Arian Khademi
سلام نیازی نی روزای اول با 14 ساعت درس خوندن شروع کنی اصلا نیازی نیست
یا مثلا 300 تا تست سخت با درصدای خوب
آروم آروم و پیوسته
و مهم تر از همه استراحت
بدون عذاب وجدان
درس خوندن با حال خوب و بدون خستگی خیلی بهتر از درس خوندن زیاد با خستگیه
استراحت نکنی یازدهم بیای میزاری کنار
آخر هفته ها یا بعد هر آزمون یه خوش بگذرون حتما حتما یا طول روز فقط درس نباشه تفریحی یا ورزشی که روزا یکنواخت نشن -
دهمت رو زندگی کننن و کیف کن یازدهم و دوازدهم اینقد بخونی و تست بزنی که خسته بشی دهم فشار نیار به خودت سعی کن بهترین روش های مطالعاتیت رو پیدا کنی و ۵ ۶ ساعت اوکی برای دهم
-
دهمت رو زندگی کننن و کیف کن یازدهم و دوازدهم اینقد بخونی و تست بزنی که خسته بشی دهم فشار نیار به خودت سعی کن بهترین روش های مطالعاتیت رو پیدا کنی و ۵ ۶ ساعت اوکی برای دهم
-
-
Arian Khademi سلام
دوستان راهنمایی هایی خوبی کردن
من فقط یک نکته درباره تست به شما بگم که خدایی ناکرده ضرر نکنید
حتماً حتماً تمامی تست هایی که میزنید رو تحلیل کنید
(اعم از تست های آموزشی ، تست های تسلط و تست های زمان دار و مهم تر از همه آزمون هاتون)
اوایل تحلیل تست هاتون زمان میبره و به همین خاطر تعداد خیلی زیاد شاید نتونید تست بزنید
اما چون شما دهم هستید ، مهم نیست
از الان درست و اصولی درس بخونید ، در کنار استراحت و تفریح های سالمی که خوشتون میاد
قطعاً با انجام این ها میتونید به جاهای خوبی برسید
موفق باشید -
Reza Panahi
Arian Khademi تمامی تست ها یعنی هم درست ، هم غلط
این مورد رو حتماً جدی بگیرید
با تحلیل تمامی تست ها ، هم مفاهیم و نکات برای شما زیاد تکرار میشه و موجب تثبیت اون میشه
هم اینکه نکات جدیدی یاد میگیرن
اگر تست ها تحلیل نشه ، هیچ نکته و چیز مفیدی از تست ها یاد نمیگیرن
این مورد رو جدی بگیرید -
با دل و جون درس لخونید که خسته نشید.
-
از روزی یه ساعت شروع کن تا سال کنکور به روزی ۱۰ ساعت برسی حداقل ، سعی نکن از الان ۶-۷ ساعت بخونی چون زده میشی
و اینکه خستگی برای کسیه که از سر اجبار درس میخونه اگه هدف داشته باشی و علاقه مند باشی بهش ناامید نمیشی و اگرم شدی سریع خودتو پیدا میکنی