چگونه از سال دهم کنکوری بخوانم؟
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۴۰۰، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط monirs انجام شده
سلام به همه آلاییای قشنگم
حال دلتون نابببب و روزتون زیبا
میخواستم یه راهنماییم کنین اونایی که تجربه دارن....اینکه چطور از همین امسال (دهم ریاضی ام) کنکوری بخونم؟ یعنی اینکه خودمو به چ چیزهایی عادت بدم و از چی پرهیز کنم؟
ساعت مطالعه؟ برنامه؟ و از کِی تست بزنم؟ و نکات دیگه ای ک لازمه رو بهم بگید. مرسی از همتون خوبای من@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا
@تجربیا
@کنکوریا -
میخواستم یه راهنماییم کنین اونایی که تجربه دارن....اینکه چطور از همین امسال (دهم ریاضی ام) کنکوری بخونم؟ یعنی اینکه خودمو به چ چیزهایی عادت بدم و از چی پرهیز کنم؟
ساعت مطالعه؟ برنامه؟ و از کِی تست بزنم؟ و نکات دیگه ای ک لازمه رو بهم بگید. مرسی از همتون خوبای من@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
@کنکوریادانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ مهر ۱۴۰۰، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@یاسمن-کیانی
من خودم به شخصه به عنوان یک دوازدهمی که الان دارم برای کنکور می خونم و بردارامم طی دوسال قبل کنکور داد به این چند نکته رسیدم اینکه از همین الان سعی کن پایه رو خوب بلد باشی مخصوصا ریاضی رو که برای کسایی که رشته ریاضی می خونن خیلی مهمه و پایه دوسال بعد هستش سعی کن روی هر مبحثی که می خونی حتما تسلط پیدا کنی چه با استفاده از تست چه با استفاده از سوالات تشریحی
و اینکه سعی کن یه برنامه منظم برای خودت داشته و اگه توانایشو داری داخل آزمون شرکت کن و با برنامه و بودجه بندی آزمون پیش برو البته می تونی از خود بودجه بندی آزمون هم استفاده کنی بدونه اینکه در آزمون شرکت کنی ولی اگه امسال شرکت نکردی از سال دیگه حتما شرکت کن همچنین در درس شیمی هم سعی کن در حل مباحث مختلف تسلط داشته باشی به خصوص در مبحث استوکیومتری و به نظرم مهم ترین نکته اینکه از لحاظ روانی باید اماده باشی و به خودت خیلی سخت نگیری و استرس ندی که باعث خستگی بشه و اینکه به صورت خیلی جو گیرانه اگه برنامه شخصی تدوین می کنی تدوین نکن که باعث بشه دو روز اول با انگیزه باشی و از روز دوم به بعد پشت گوش بندازی و حس و حال نداشته باشی البته اگر هم که آزمون شرکت کردی سعی کن حتما تحلیل آزمون رو داشته باشی و سعی کن هر شب یه تایم خالی بزاری و تعداد کمی تست بزنی البته که مهم ترین نکته یاد گیری مفهومی دروس هستش البته که دورس دیگر هم از یاد نبر و از الان برای خودت هدف پیدا کن و بهش فکر کن چون یه جمله هست که میگه هر آنچه که امروز به ان فکر کنی فردا همان خواهد شد پس خوب و درست فکر کنیم -
@ریاضیا
@تجربیا
@کنکوریا@یاسمن-کیانی
سلام یاسمن جان
اول از همه برای کنکوری خوندن یعنی اینکه مطالعت با کیفیت باشه و واقعا مفهوم رو خوب بلد باشی
حفظ کردن زیاد به کار نمیاد مگر واس اسامی
و اینکه حتما یه دفترچه ای یا دفتر معمولی یا برنامه ریزی هر چیزی که در توانت هست داشته باشه و بنویس تو روز چیا خوندی چه مباحثی ازش خوندی چقدر تستشو زدی درصدشو بنویس و آخر مجموع اینا و آخر هفته و ماه ها جمع ببند که بتونی راحت بررسی کنی و اینکه حتما حتما برنامه ریزی داشته باشه و نمیگم حتما مشاور برنامه بریزه خودت هم میتونی و اینکه تو اون دفترچه ای که اول گفتم حتما درسایی که طبق برنامه باید میخوندی و حالا نشده رو بنویس که بعدا بری سراغ شون و اینکه میدونم این حرفو خیلی میزنن ولی خیلی مهمه هر درسی رو که یاد گرفتی همون روز خوب بخونش ننداز برای بعدا اصلا نگو تایم و زمان دارم همون موقع بخون یا حالا فرداش اینا ولی چند ماه و شب امتحان اصلا و تونستی حتما پیش خوانی هم داشته باش تا مفهوم بهتر بفهمی و تست هر مبحثی که میخونی حتما بزن و دقیق تحلیل کن حتی اگر درست جواب دادی و مرور هم داشته باش دروس رو و تست آموزشی و زمان دار حتما حتما داشته باش هر چه زودتر تست بزنی بهتره دستت بهتر راه میوفته
به با برنامه بودن خودت رو عادت بده حالا الان دهمی نمیگم به کلی درس خوندن عادت بده چون دهم استراحت کن میتونی بیشتر استراحت کنی ولی کلا به فضای درس عادت بکن به نکته نویسی و خلاصه نویسی عادت بکن یا نحوه آزمون دادن رو یاد بگیر من خودم خودمم رو به صبح زود بیدار شدن عادت میدم چون خب کنکور صبحه دلیلی نمی بینم کنکوری یا کسایی که کنکوری میشن تا 3 شب درس بخونن و صبح دیر پاشن چون مغزشون عادت نداره 8 صبح آزمون بده و ممکنه به مشکل بخورن پس حتما زود خوابیدن و زود پاشدن رو عادت بکن اگر عادت نداری البته نمیگم 5 پاشو7 اینا هم خوبه و اینکه تو این 3 سال به شدت سال کنکور از انرژی منفی دور باش و کسایی که بهت انرژی منفی میدن از خودت دورشون بکن و آخر از همه منابع خیلی خیلی خوب و مطمئن رو انتخاب بکن
همینا میاد به ذهنم عزیزم موفق باشی️
-
@ریاضیا
@تجربیا
@کنکوریا@یاسمن-کیانی یادگیری +تسلط+سنجش
-
@ریاضیا
@تجربیا
@کنکوریانوشتهشده در ۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@یاسمن-کیانی
سلام وقتت بخیر
بهتره هر روز یه زمانی برای دروس اون روز مدرسه بذاری و بعد از اون زمان های مرور رو داشته باشی اینجوری تا سال کنکور بخش عظیمی از مطالب برات تثبیت میشهبین ساعت های مطالعهای حتما استراحت کافی بذار، استراحت و تفریح به اندازه خیلی مهمه
ساعت مطالعه هم نیاز نیست از الان خیلی باشه، از یه زمان کم شروع کن که تا بعد عید روزانه ۵ الی ۶ ساعت مطالعه رو داشته باشی، روزهای تعطیل بیشتر باشه که چه بهتر
هفته ای یک روز استراحت کامل بذار، میتونی برای هر هفته خودت یه روش تشویقی یا جایزه داشته باشی
حالا این میتونه دیدن یه فیلم باشه یا درست کردن کیک و هرچیزی که بهت انرژی میدهحتما بعد مطالعه یه تعداد تست بزن حتی شده فقط ۱۰ تا اینطوری با تیپ سوالات اشنا میشی، این تستا اصلا نیاز نیست زمان بذاری
بعد از یه مدت که روی یه مبحث تسلط پیدا کردی، تست های علامتدار( تست هایی که اشتباه زدی یا نزدی یا یه نکته خاص و جالب داشتن) رو به صورت سنجشی بزن، یعنی مثل زمان کنکور
میتونی این کارو هرشب از مطالب اون روزت یا اخر هفته ها از مباحث هفته داشته باشیدر اخرم اینکه خیلی از این زمان درست استفاده کن، خیلی ها دلشون میخواد برگردن به سالهای پایه و همزمان با درس بخونن و تثبیت کنن و تست بزنن ؛)
اگر احساس کردی یه زمانی در ماه نمیتونی درست درس بخونی و بازدهی نداره چندروزیو استراحت کامل به خودت بده ولی با انرژی برگرد سر درسموفق باشی
-
@یاسمن-کیانی
سلام یاسمن جان
اول از همه برای کنکوری خوندن یعنی اینکه مطالعت با کیفیت باشه و واقعا مفهوم رو خوب بلد باشی
حفظ کردن زیاد به کار نمیاد مگر واس اسامی
و اینکه حتما یه دفترچه ای یا دفتر معمولی یا برنامه ریزی هر چیزی که در توانت هست داشته باشه و بنویس تو روز چیا خوندی چه مباحثی ازش خوندی چقدر تستشو زدی درصدشو بنویس و آخر مجموع اینا و آخر هفته و ماه ها جمع ببند که بتونی راحت بررسی کنی و اینکه حتما حتما برنامه ریزی داشته باشه و نمیگم حتما مشاور برنامه بریزه خودت هم میتونی و اینکه تو اون دفترچه ای که اول گفتم حتما درسایی که طبق برنامه باید میخوندی و حالا نشده رو بنویس که بعدا بری سراغ شون و اینکه میدونم این حرفو خیلی میزنن ولی خیلی مهمه هر درسی رو که یاد گرفتی همون روز خوب بخونش ننداز برای بعدا اصلا نگو تایم و زمان دارم همون موقع بخون یا حالا فرداش اینا ولی چند ماه و شب امتحان اصلا و تونستی حتما پیش خوانی هم داشته باش تا مفهوم بهتر بفهمی و تست هر مبحثی که میخونی حتما بزن و دقیق تحلیل کن حتی اگر درست جواب دادی و مرور هم داشته باش دروس رو و تست آموزشی و زمان دار حتما حتما داشته باش هر چه زودتر تست بزنی بهتره دستت بهتر راه میوفته
به با برنامه بودن خودت رو عادت بده حالا الان دهمی نمیگم به کلی درس خوندن عادت بده چون دهم استراحت کن میتونی بیشتر استراحت کنی ولی کلا به فضای درس عادت بکن به نکته نویسی و خلاصه نویسی عادت بکن یا نحوه آزمون دادن رو یاد بگیر من خودم خودمم رو به صبح زود بیدار شدن عادت میدم چون خب کنکور صبحه دلیلی نمی بینم کنکوری یا کسایی که کنکوری میشن تا 3 شب درس بخونن و صبح دیر پاشن چون مغزشون عادت نداره 8 صبح آزمون بده و ممکنه به مشکل بخورن پس حتما زود خوابیدن و زود پاشدن رو عادت بکن اگر عادت نداری البته نمیگم 5 پاشو7 اینا هم خوبه و اینکه تو این 3 سال به شدت سال کنکور از انرژی منفی دور باش و کسایی که بهت انرژی منفی میدن از خودت دورشون بکن و آخر از همه منابع خیلی خیلی خوب و مطمئن رو انتخاب بکن
همینا میاد به ذهنم عزیزم موفق باشی️
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan سلام ساینای عزیز🥺
مرسی خوشگلم بابت راهنماییت فدای محبتتچشم
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Reza Majdian
Hlmi Eyt
مصطفي عباسیان
مرسی از همگی واقعا دوستان -
@یاسمن-کیانی
خواهش میکنم یاسمن جانم️
بی بلا عزیزدلم️
-
@ریاضیا
@تجربیا
@کنکوریانوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@یاسمن-کیانی
سلام خدمت شما .
خیلی برای شما خوش حالم که از همین الان به فکر اینده ی خودتون هستید ، واقعا اگر من چنین روحیه ای داشتم سال دهم خیلی کار ها انجام میدادم .
خیلی نمیخوام ادای ادم های با تجربه رو در بیارم ، پس خیلی مختصر توضیح میدم .
من خودم اگه برمیگشتم فقط فقط فقط یک کار رو خیلی خوب انجام میدادم ؛ اون هم نگاه کردن تک تک فیلم های الا .
باور کنید من که کنکوری هستم میفهمم که فیلم های الا خیلی خوب و بی نظیر هستن ، ولی متاسفانه من ازشون استفاده نکردم
فقط فقط همین کار رو خوب انجام بدید و بدونید دیگه سال دوازدهم کنکور براتون بچه بازی میشهچون واقعا پایه قوی و عالیی دارید .
شرمنده زیاد شد