زمان تمام کردن دروس
-
سلام..طبق اینکه اکثراتو ازمونای ازمایشی تایکماه قبل کنکورهمه دروس کامل جمع بندی نمیشه شمابرنامه ریزیتون فقط طبق ازمون هاهست یازودترتموم میکنین مثلاقبل عیدیافروردین اینا؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
من که تصمیم دارم با آزمونها برم جلو ، شما میتونین وقت اضافه تر اوردین تو بازه آزمون تست بیشتر بزنین
farzin فعلاکه اولشه امامیخواستم همینوبدونم ک اگ وقت اضافه ای بود بیشترتست کارکنم یابرم سراغ مباحث بعدی..مرسی ازکمکتون
-
چندتاسوال دیگه هم دارم لطفاهرکی میدونه بگه
۱)شیوه مطالعه دروس بایدچجوری باشه مثلامن بین ۴تامنبع فیلم وجزوه فیلم و کتاب درسی وکتاب کاربایدبه ترتیب کدومومطالعه کنم واینکه بعدکل فیلمای ی فصل یامطالعه یک فصل بترتیب ایناروبخونم یا بعدهربخش یک درس
۲)زمان مروردروس بایدکی باشه واینکه بعدتموم کردن کل مثلا ی فصل قبل تست زدن بایداول خلاصه یاخودشومرورکنیم یا نه یکراست بریم سراغ تست
۳)واس خلاصه نویسی کتابای لقمه وفلش کارت واین قبیل خوبه یااینکه خودت بنویسی -
چندتاسوال دیگه هم دارم لطفاهرکی میدونه بگه
۱)شیوه مطالعه دروس بایدچجوری باشه مثلامن بین ۴تامنبع فیلم وجزوه فیلم و کتاب درسی وکتاب کاربایدبه ترتیب کدومومطالعه کنم واینکه بعدکل فیلمای ی فصل یامطالعه یک فصل بترتیب ایناروبخونم یا بعدهربخش یک درس
۲)زمان مروردروس بایدکی باشه واینکه بعدتموم کردن کل مثلا ی فصل قبل تست زدن بایداول خلاصه یاخودشومرورکنیم یا نه یکراست بریم سراغ تست
۳)واس خلاصه نویسی کتابای لقمه وفلش کارت واین قبیل خوبه یااینکه خودت بنویسیfatemeh201678
سلام به نظرمن اول فیلم بعد کتاب درسی بعد خیلی تست بزنین و دوباره اگه نیازی بود کتاب درسی.
برای خلاصه نویسی هم به نظرمن شاید بعضی جاها واسه شما اهمیتی نداشته باشن یا برعکس اما تو کتاب لقمه نوشته نشده باشه.از دیدمن خودتون بنویسین بهتره.
موفق باشین. -
fatemeh201678
سلام به نظرمن اول فیلم بعد کتاب درسی بعد خیلی تست بزنین و دوباره اگه نیازی بود کتاب درسی.
برای خلاصه نویسی هم به نظرمن شاید بعضی جاها واسه شما اهمیتی نداشته باشن یا برعکس اما تو کتاب لقمه نوشته نشده باشه.از دیدمن خودتون بنویسین بهتره.
موفق باشین.@دکتر-محبوبه مرسی..بعدفیلم نیازی هس ک کتابکارم بخونم یافقط تستاشوحل کنم؟
-
@دکتر-محبوبه مرسی..بعدفیلم نیازی هس ک کتابکارم بخونم یافقط تستاشوحل کنم؟
fatemeh201678
این بستگی به شما داره اگه متوجه مفهوم درس شدین دیگه درسنامه رو نخونین و فقط تست بزنین.
البته بگم حتی اگه متوجه شدین خوندن درسنامه به صورت روزنامه وار خیلی وقتی ازتون نمگیره
خواهش میکنم. -
fatemeh201678
این بستگی به شما داره اگه متوجه مفهوم درس شدین دیگه درسنامه رو نخونین و فقط تست بزنین.
البته بگم حتی اگه متوجه شدین خوندن درسنامه به صورت روزنامه وار خیلی وقتی ازتون نمگیره
خواهش میکنم.@دکتر-محبوبه شرمنده فقط ی سوال دیگه زمان مروربعدمطالعه بایدچقدباشه؟واس دروس اختصاص وعمومی
-
@دکتر-محبوبه شرمنده فقط ی سوال دیگه زمان مروربعدمطالعه بایدچقدباشه؟واس دروس اختصاص وعمومی
fatemeh201678
خواهش میکنم.راحت باش عزیزم
به نظرمن بلافاصله تستشو بزنین.بعد دو یا سه روز هم دوباره برگردین تست بزنین ببینید چقدر یادتونه.اگه نبود دوباره خلاصه هاتون یا درسنامه رو مرور کنید. -
fatemeh201678
خواهش میکنم.راحت باش عزیزم
به نظرمن بلافاصله تستشو بزنین.بعد دو یا سه روز هم دوباره برگردین تست بزنین ببینید چقدر یادتونه.اگه نبود دوباره خلاصه هاتون یا درسنامه رو مرور کنید.@دکتر-محبوبه اها..چشم..بازم مرسی واقعاکمک کردی
️
-
@دکتر-محبوبه اها..چشم..بازم مرسی واقعاکمک کردی
️
fatemeh201678
خواهش میکنم.