چالش (۱) خلاقانه فیزیک۳
-
A Amirreza Vafaei Moghadam marked this topic as a question on
-
A Amirreza Vafaei Moghadam has marked this topic as unsolved on
-

اوکیه میشه ۳.۵
برای اینکه بشه ۳۵ باید شعاع رو ۲۰۰ میدادم یا اینکه سرعت ها رو ۲ و ۶ متر بر ثانیه میدادم اشتباه شد حله 🌷
ایول بهتون 😕😅🌷
@amin-forouzan
nicha verAmirreza Vafaei Moghadam
بازم دستت درد نکنه.
اگه هرشب یا یک شب در میون (هرموقع وقت کنی) تست طرح کنی و بزاری من دوست دارم و حمایتت میکنم.
چون فیزیک محبوبترین درسمه بین اختصاصیا، هیچوقت از سر و کله زدن باهاش خسته نمیشم ... -
Amirreza Vafaei Moghadam
بازم دستت درد نکنه.
اگه هرشب یا یک شب در میون (هرموقع وقت کنی) تست طرح کنی و بزاری من دوست دارم و حمایتت میکنم.
چون فیزیک محبوبترین درسمه بین اختصاصیا، هیچوقت از سر و کله زدن باهاش خسته نمیشم ...@amin-forouzan
خواهش میکنم بازم معذرت میخوام 🌷
به روی چشم اگ فرصتی بود حتما🌷🌷💚🧡 -
بچه هایی ک خواستین این سوال رو برا خودتون حل کنید
اینو ک تایپ کردم حل کنید، صورت سوالش رو اوکی کردم ایرادش رو برطرف کردم:

-
سلام بچه ها، یه سوال سطح متوسط خلاقانه براتون طراحی کردم. از فصل سینماتیک (حرکت شناسی)، امیدوارم توجهتون رو جلب کنه. (فرمت سوال چالش: ۵ گزینه ای)
.
.

.
.
دوستانی ک خوندین این مبحثو و دوست دارید شرکت کنید.
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
ریاضیا تجربیا
.
تحلیل ویدئویشو، تا فردا شب اگ وقت کردم میذارم.
%(#ff0000)[لایک یادتون نره ک باعث دلگرمی هستش]😂🌷Amirreza Vafaei Moghadam اگه در آینده طراح سوال های کنکور شدید انصاف داشته باشید لطفا سوالارو خوب بدید 😂
-
A Amirreza Vafaei Moghadam has marked this topic as solved on
-
A Amirreza Vafaei Moghadam has marked this topic as unsolved on
-
Amirreza Vafaei Moghadam سلام
مبدا مکان رو کجا در نظر گرفتین؟ 😬
اینجا مبدا مکان هر دوتا جسم باهم فرق میکنن
اگه میشه یه توضیح کلی راجبش بدین ممنون😅 -
اگه میشه یه توضیح کلی راجبش بدین ممنون😅atena abolhasani چشم🌷
-
اگه میشه یه توضیح کلی راجبش بدین ممنون😅atena abolhasani سلام رفیق ببخشید طول کشید من براتون ویدئو تحلیلشو ریکورد کنم خب... یک شبهه ای درباره سوالم برای خودم ایجاد شده بود ک به مباحث دانشگاهی مربوط بود به آقا طلوعی پیام دادم منتظر این بودم ک جواب بدن تایید کنند... ک خداروشکر اوکیه و مشکلی نیست... الان براتون یه ریکورد میگیرم تحلیلشو میفرستم
-
atena abolhasani سلام رفیق ببخشید طول کشید من براتون ویدئو تحلیلشو ریکورد کنم خب... یک شبهه ای درباره سوالم برای خودم ایجاد شده بود ک به مباحث دانشگاهی مربوط بود به آقا طلوعی پیام دادم منتظر این بودم ک جواب بدن تایید کنند... ک خداروشکر اوکیه و مشکلی نیست... الان براتون یه ریکورد میگیرم تحلیلشو میفرستم
یادم رف میکروفونمو باز کنم همش پرید :/ خیخیخیخیخی...
-
atena abolhasani سلام رفیق ببخشید طول کشید من براتون ویدئو تحلیلشو ریکورد کنم خب... یک شبهه ای درباره سوالم برای خودم ایجاد شده بود ک به مباحث دانشگاهی مربوط بود به آقا طلوعی پیام دادم منتظر این بودم ک جواب بدن تایید کنند... ک خداروشکر اوکیه و مشکلی نیست... الان براتون یه ریکورد میگیرم تحلیلشو میفرستم
Amirreza Vafaei Moghadam سلام 🖐🏻
مشکلی نیست منم عجله ای ندارم😅Amirreza Vafaei Moghadam در چالش (۱) خلاقانه فیزیک۳ گفته است:
یادم رف میکروفونمو باز کنم همش پرید :/ خیخیخیخیخی...
راضی به این همه زحمت نیستماا😅😂