آزمون گاج و راه ابریشم
-
سلام من قبل از خریدن راه ابریشم آزمون گاج ثبت نام کرده بودم الان فهمیدم راه ابریشم فقط با قلم چی و گزینه 2 هست سوالم این هست که من میتونم با برنامه آزمون قلم چی بخونم و آزمون گاج بدم؟ چون جفتشون 2 هفته یه بار هستند..
-
سلام من قبل از خریدن راه ابریشم آزمون گاج ثبت نام کرده بودم الان فهمیدم راه ابریشم فقط با قلم چی و گزینه 2 هست سوالم این هست که من میتونم با برنامه آزمون قلم چی بخونم و آزمون گاج بدم؟ چون جفتشون 2 هفته یه بار هستند..
-
حسین آقاپور
باید بودجه بندی رو ببینی اگه که بودجه بندی ها یکی بود فکر کنم بتونی با اون بخونی اما اگر نبود با توجه به سر فصل ها باید شخصی سازی کنی برنامه رو برا خودت -
حسین آقاپور
باید بودجه بندی رو ببینی اگه که بودجه بندی ها یکی بود فکر کنم بتونی با اون بخونی اما اگر نبود با توجه به سر فصل ها باید شخصی سازی کنی برنامه رو برا خودتAmir Reza Majdian خیلی ممنون رفتم دیدم خدا رو شکر این آزمون کلش مشترکه
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد