برنامه ریزی
-
سلام دوستان
من نمیتونم درست برنامه بریزم تو برنامه راه ابریشم هر ۷۵ دقیقه یه کلیپ از فرسنگ رو نوشته بعد مثلا تست نزاشته ، شما چطور هم درسنامه رو میتونیم و هم تست میزنین؟
مثلا تو یه باکس مطالعاتی که یه کلیپ از درس نامه هست چون وقت اضافه میاد برم تست مربوط به اون رو خل کنم؟
خواهش میکنم یکم راهنمایی کنید
اگه برنامه ای دارین بگین که خیلی سردرگمم
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشم-آلاء
@برنامه-ریزی -
-
-
سلام دوستان
من نمیتونم درست برنامه بریزم تو برنامه راه ابریشم هر ۷۵ دقیقه یه کلیپ از فرسنگ رو نوشته بعد مثلا تست نزاشته ، شما چطور هم درسنامه رو میتونیم و هم تست میزنین؟
مثلا تو یه باکس مطالعاتی که یه کلیپ از درس نامه هست چون وقت اضافه میاد برم تست مربوط به اون رو خل کنم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشم-آلاء
@برنامه-ریزیاین پست پاک شده! -
سلام دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشم-آلاء
@برنامه-ریزییه سوال دیگه دارم
پیمانه تو آزمون های قلم چی به چه معنیه؟
مثلا نوشته برای زیست دوازدهم ۱۴ پیمانه
اینا یعنی چی؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-راه-ابریشم -
یه سوال دیگه دارم
اینا یعنی چی؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-راه-ابریشمنوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۰، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآرزو ریحانی در برنامه ریزی گفته است:
یه سوال دیگه دارم
اینا یعنی چی؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-راه-ابریشمپیمانه اسم درسنامه های کتاب آبی قلم چیه
ینی ک بودجه بندی تا این آزمون ۱۴ پیمانه است از فصل فلان -
سلام دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشم-آلاء
@برنامه-ریزینوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۰، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآرزو ریحانی
منم همین مشکلو دارم -
یه سوال دیگه دارم
اینا یعنی چی؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-راه-ابریشمآرزو ریحانی من ساعت بندی کردم
روزی 3.5 ساعت زیست. 2.5 شیمی. 1.5 ریاضی. 1.5 فیزیک. 1 فارسی. 1 دینی. 1 زبان و عربی روز درمیون
حالا توی هرکدوم از این باکس ها فیلم هارو گذاشتم و درسنامه (زیست و شیمی روزی 2 تا بقیه روزی یک فیلم درسنامه و خوندن اون مبحث از روی جزوه و کتاب)
بعد هر فصل هر درس که تموم شد میشینم تست هاشو بر اساس فیلم میزنم بعد اگر اشتباه داشتم میرم از روی فیلم نگاه میکنم (شیمی و زیست 6 فیزیک و ریاضی 3 و عموممی ها هم 2)مثلا زیست تست فیلم های 25 تا 30
روزی 12 ساعت میخونم تازه بجز راه ابریشم میرم تو درس های تخصصی از یک منبع دیگه هم تست میزنم و وقت هم اضافه میارم
اگه نفهمیدین میخواین برنامه دقیقم رو میزارم -
یه سوال دیگه دارم
اینا یعنی چی؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-راه-ابریشمآرزو ریحانی من گزینه دو شرکت میکنم با این برنامه من یک فرسنگ رو توی 15 روز تموم میکنم سه روز دیگه تا آزمون وقت دارم اون سه روز هم میشنم یک دور دیگه درسارو برای آزمون میخونمو کنکورچه ها و پیش آزمون هارو میزنم
-
آرزو ریحانی من ساعت بندی کردم
روزی 3.5 ساعت زیست. 2.5 شیمی. 1.5 ریاضی. 1.5 فیزیک. 1 فارسی. 1 دینی. 1 زبان و عربی روز درمیون
حالا توی هرکدوم از این باکس ها فیلم هارو گذاشتم و درسنامه (زیست و شیمی روزی 2 تا بقیه روزی یک فیلم درسنامه و خوندن اون مبحث از روی جزوه و کتاب)
بعد هر فصل هر درس که تموم شد میشینم تست هاشو بر اساس فیلم میزنم بعد اگر اشتباه داشتم میرم از روی فیلم نگاه میکنم (شیمی و زیست 6 فیزیک و ریاضی 3 و عموممی ها هم 2)مثلا زیست تست فیلم های 25 تا 30
روزی 12 ساعت میخونم تازه بجز راه ابریشم میرم تو درس های تخصصی از یک منبع دیگه هم تست میزنم و وقت هم اضافه میارم
اگه نفهمیدین میخواین برنامه دقیقم رو میزارم@mh-mojarrad شما فارغ التحصیل هستین؟
من دوازدهم تجربی ام ، اگه میشه برنامتون رو بزارید -
@mh-mojarrad شما فارغ التحصیل هستین؟
من دوازدهم تجربی ام ، اگه میشه برنامتون رو بزاریدآرزو ریحانی بله فارغ التحصیلم و آزمونا گزینه دو
توی یک تاپیک جداگانه میزارم -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد۲۵ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۰