Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. شیمی
  4. کمک
مشکل در دانلود جزوه
9
سلام دوستان جزوه شیمی دوازدهم استاد معینی برام دانلود نمیشه کسی جزوه جدیدشونو داره برام بفرسته
شیمی
بهترین دبیر شیمی
8
بهترین دبیر شیمی کنکور کیه ؟ نوی بازار کنکور؟
شیمی
شیمی
م
میشه بهترین راهی که امتحان کردین واسه شیمی خوندن و جواب داده بگین
شیمی
شیمی 3
HakoH
فرمالدهید یک ترکیب اب دوسته چون یه گروه کتون داره؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
شیمی 3
HakoH
اسم بنزین مصرفی در خودروها با فرمون c⁸h¹⁸ ایزو الگان هست یا الکان؟ تو کتاب الگان نوشته شک کردم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
شیمی 3
HakoH
ما میگیم کوچیک ترین اسید چرب باید 12 تا کربن حداقل داشته باشه چرا؟ چون کربوکسیلیک اسید باید بیش از 10 کربن داشته باشه و اسید چرب و استر بلند ام سر جمع 2 تا کربن داره؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ساختار
_______
Topic thumbnail image
شیمی
PH.
م
Topic thumbnail image
شیمی
شیمی دوازدهم فصل یک
سونیا محمدپورس
Topic thumbnail image
شیمی
شیمی مسئله
Yeksoo DoY
کسی اینجا با اسناد صنیعی مسائل شیمی رو کار کرده؟ اگر بله میشه بگید سوال 90 کنکور 1402 رشته ریاضی قسمت دوم سوال که میپرسه چقدر دیگه واکنش کامل میشه رو چطوری باید حل کرد؟ نیازه سرعت متوسط پیدا کرد؟
شیمی
استاد گودرزی
RoverR
سلام ببخشید یه سوال داشتم چرا استاد گودرزی دبیر شیمی دیگه فیلم تدریس نمیزارن یعنی ویدیو های ضبط شده تکمیل نیست من از کجا میتونم بقیه ویدیو ها رو پیدا کنم ؟ @همیار @یازده-تجربی @یازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
شیمی
بهترین استاد شیمی تو آلا کدوم استاده؟
Mohammadjavad MosavyM
احسان گودرزی یا حامد پویان نظر ؟ لطفاً بگید
شیمی
شیمی گودرزی
Ngin YeganeN
ادامه تدریس شیمی یازدهم اقای گودرزی کی تو سایت قرار میگیره
شیمی
📖 روش دیدن فیلم آموزشی کلاس های سالیانه و روش مطالعه ی شیمی 🧪
2
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید. ️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟ ️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟ ️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روش‌هایی را که استاد براتون می‌گفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار می‌گرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟! ️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته. لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.
شیمی
شیمی
E
Topic thumbnail image
شیمی
شیمی
E
Topic thumbnail image
شیمی
شیمی
E
سلام. جدول شارل ژانت برای کنکور مهم هست؟ ارزش زمان گذاشتن داره؟ دیدم بعضی از آزمون ها ازش سوال طرح کردن. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
شیمی
شیمی دوازدهم فصل ۱ مبحث چربی‌ها
7
سلام روزتون به‌خیر آیا می‌تونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته می‌شه؟ پاسخنامه‌ی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
شیمی
شیمی
م
[image: 1745951194864-screenshot_2025429_222457.png] چرا گفته کلسیم سولفات نیست؟
شیمی
فصل4دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
شیمی

کمک

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده شیمی
11 دیدگاه‌ها 5 کاربران 130 بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • علی شلالوندع آفلاین
    علی شلالوندع آفلاین
    علی شلالوند
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام دوستان من رشته ام ریاضی هستش و کلا نمیتونم با شیمی کنار بیام و علاقه ای بهش ندارم و همین شد که تقریبا کل شیمی 2 رو بلد نیستم ( البته یه کم وسواس دارم چون تقریبا کلیت و یه مقداری از فصل اول و دوم بلدم ولی فصل سوم هیچی ) خب این شیمی 2 هم تقریبا سنگینه و مطالبش زیاده و منم میخوام اول شیمی 2 رو کامل بخونم بعد برم سراغ شیمی 3 . کسایی که دستشون تو کاره یه راهنمایی کنن بگن چیکار کنم
    دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا شیمی

SharllotS Azin Hasani 0A Siavosh MoradiS 3 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • علی شلالوندع علی شلالوند

سلام دوستان من رشته ام ریاضی هستش و کلا نمیتونم با شیمی کنار بیام و علاقه ای بهش ندارم و همین شد که تقریبا کل شیمی 2 رو بلد نیستم ( البته یه کم وسواس دارم چون تقریبا کلیت و یه مقداری از فصل اول و دوم بلدم ولی فصل سوم هیچی ) خب این شیمی 2 هم تقریبا سنگینه و مطالبش زیاده و منم میخوام اول شیمی 2 رو کامل بخونم بعد برم سراغ شیمی 3 . کسایی که دستشون تو کاره یه راهنمایی کنن بگن چیکار کنم

SharllotS آفلاین
      SharllotS آفلاین
      Sharllot

علی شلالوند
      با ی دبیر شرو کن به خوندن
      کم کم علاقه مند میشی و فهمش راحت تر

1.gif

علی شلالوندع 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • SharllotS Sharllot

علی شلالوند
        با ی دبیر شرو کن به خوندن
        کم کم علاقه مند میشی و فهمش راحت تر

علی شلالوندع آفلاین
        علی شلالوندع آفلاین
        علی شلالوند
        دانش آموزان آلاء

Sharllot برعکسش فیزیک و ریاضیم عاااالیه / بیشتر با این کنار نمیام که مطالبش وااااقعا زیاده و راه ابریشم رو هم دارم و فیلم های درسنامه رو که میبینم واقعا برگام میریزه خیییلی زیاده و نمیرسم بخونمش

SharllotS 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • mahdi shokryM آفلاین
          mahdi shokryM آفلاین
          mahdi shokry

اول باید بهتون بگم که کلا با درسی مشکل دارید اون درس رو خودتون برای خودتون لذت بخش کنید .
          اگه راه ابریشم تهیه کردید برای دوازدهم خود اقای پویان نظر جایی که نیاز باشه همون لحظه یه مرور کوتاه روی پایه داره پس بنابر این خیلی هم کشلی نخواهید داشت اگر خودتون راه ابریشم رو تهیه کردی.
          اگر خودتون درس میخونین هم میتونید هر شب چند صفحه شروع کنید به خوندن ، اول کتاب درسی و بعد لابه لاش کتاب کمک درسی و این جوری میتونین تموم کنید کتاب رو .

0

Sharllot برعکسش فیزیک و ریاضیم عاااالیه / بیشتر با این کنار نمیام که مطالبش وااااقعا زیاده و راه ابریشم رو هم دارم و فیلم های درسنامه رو که میبینم واقعا برگام میریزه خیییلی زیاده و نمیرسم بخونمش

SharllotS آفلاین
            SharllotS آفلاین
            Sharllot

علی شلالوند
            خب عار چون اول راهی این فکرو میکنی
            اگ با برنامه ابریشم میخونی ک خب نگرانی ای نداره

1.gif

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • mahdi shokryM mahdi shokry

اول باید بهتون بگم که کلا با درسی مشکل دارید اون درس رو خودتون برای خودتون لذت بخش کنید .
              اگه راه ابریشم تهیه کردید برای دوازدهم خود اقای پویان نظر جایی که نیاز باشه همون لحظه یه مرور کوتاه روی پایه داره پس بنابر این خیلی هم کشلی نخواهید داشت اگر خودتون راه ابریشم رو تهیه کردی.
              اگر خودتون درس میخونین هم میتونید هر شب چند صفحه شروع کنید به خوندن ، اول کتاب درسی و بعد لابه لاش کتاب کمک درسی و این جوری میتونین تموم کنید کتاب رو .

علی شلالوندع آفلاین
              علی شلالوندع آفلاین
              علی شلالوند
              دانش آموزان آلاء

mahdi shokry گفتم که بیشتر با این که مطالب زیاده و فیلم ها خیییلی زیاده کنار نمیام حس میکنم نمیتونم تمومش کنم . از یه جهت توی فیزیک و ریاضی خیلی جلو ام / فیزیک 1 و 2 کامل کامل اوکی با حل تست بسیار زیاد و فیزیک 3 هم حرکت شناسی فول فول هستم
              حسابان 1 کامل حسابان 2 تابع کامل آمار و احتمال بخش احتمال و منطق کامل و هندسه 3 ماتریس ها بخش زیادی رو فول خوندم .
              من این عادت رو دارم هر درسی رو میخونم خیلییییی براش تست میزنم و کاااامل میبندمش و فقط مرور ریز همه چیو به ذهنم میاره

بنظرتون یه مدت کوتاهی رو مثلا 7 روز اختصاص بدم به شیمی و کمتر سراغ بقیه درس ها برم چطوره؟

Azin Hasani 0A 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0

Azin Hasani 0A آفلاین
                Azin Hasani 0A آفلاین
                Azin Hasani 0
                دانش آموزان آلاء

علی شلالوند
                سلام
                اول اینکه حتما باید سطح خودت رو مشخص کنی و هیچ کس بهتر از خودت نمیتونه اینکار و انجام بده بر اساس سطحی که داری یه تدریس رو انتخاب کن گاهی یه دبیر خیلی ساده تدریس میکنه و نکات کنکوری کمتری میگه ولی بهتر باهمون شروع کنی تا خوبه خوب متن کتاب رو مسلط شی قبل از تدریس هم متن کتاب رو روزنامه وار بخون یه نکته دیگه هم اینکه اگه کلمه ایی یا مطلبی رو خوب متوجه نشدی میتونی توی گوگل سرچ کنی و یه مقاله بخونی یا فیلم ازش ببینی تا بهتر متوجه شی تا به مطلب علاقه مند شی . بعد مباحث حفظی رو خوب حفظ کن و از جعبه لاینتر استفاده کن تمام مثال های کتاب رو حل کن بارها اگه یه تست یا مثال رو بارها حل کنی بهتر از اون هست که ۱۰۰ تست بزنی نکاتی رو که توی تست مهم هستن رو یادداشت کن جاهایی رو که یادنگرفتی رو از توی تست هایی که بلد نبودی یا شک داشتی متوحه میشی . جدول تناوبی خوب از بر کن . و اینو دقت کن که از همه مهتر اینه که تمام مسائل رو خودت حل کنی و از ماشین حساب استفاده نکنی .شیمی یه بخش حفظی یه بخش مفهومی یه بخش محاسباتی داره سعی کن هر بخش رو در هر فصل برای خودت تفکیک کنی . و کیفیت رو هیچ وقت فدای کمیت نکن

0

mahdi shokry گفتم که بیشتر با این که مطالب زیاده و فیلم ها خیییلی زیاده کنار نمیام حس میکنم نمیتونم تمومش کنم . از یه جهت توی فیزیک و ریاضی خیلی جلو ام / فیزیک 1 و 2 کامل کامل اوکی با حل تست بسیار زیاد و فیزیک 3 هم حرکت شناسی فول فول هستم
                  حسابان 1 کامل حسابان 2 تابع کامل آمار و احتمال بخش احتمال و منطق کامل و هندسه 3 ماتریس ها بخش زیادی رو فول خوندم .
                  من این عادت رو دارم هر درسی رو میخونم خیلییییی براش تست میزنم و کاااامل میبندمش و فقط مرور ریز همه چیو به ذهنم میاره

بنظرتون یه مدت کوتاهی رو مثلا 7 روز اختصاص بدم به شیمی و کمتر سراغ بقیه درس ها برم چطوره؟

Azin Hasani 0A آفلاین
                  Azin Hasani 0A آفلاین
                  Azin Hasani 0
                  دانش آموزان آلاء

علی شلالوند
                  این خیلی راه حل خوبیه . ولی بهتر اینه که مباحث شیمی چون زیادن و بهشون علاقه نداری توی باکس های کم توی کل هفته تقسیم کنی مثلا ۴۵ دقیقه صبح و ۴۵ دقیقه شب در هر روز این شکلی هم مرور مطالب برات بیشتر میشه هم سختی و حجم و بی علاقگیت درمان میشه😁
                  آخر هفته هم کل مباحث هفته گذشته رو مرور میکنی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Azin Hasani 0A Azin Hasani 0

علی شلالوند
                    سلام
                    اول اینکه حتما باید سطح خودت رو مشخص کنی و هیچ کس بهتر از خودت نمیتونه اینکار و انجام بده بر اساس سطحی که داری یه تدریس رو انتخاب کن گاهی یه دبیر خیلی ساده تدریس میکنه و نکات کنکوری کمتری میگه ولی بهتر باهمون شروع کنی تا خوبه خوب متن کتاب رو مسلط شی قبل از تدریس هم متن کتاب رو روزنامه وار بخون یه نکته دیگه هم اینکه اگه کلمه ایی یا مطلبی رو خوب متوجه نشدی میتونی توی گوگل سرچ کنی و یه مقاله بخونی یا فیلم ازش ببینی تا بهتر متوجه شی تا به مطلب علاقه مند شی . بعد مباحث حفظی رو خوب حفظ کن و از جعبه لاینتر استفاده کن تمام مثال های کتاب رو حل کن بارها اگه یه تست یا مثال رو بارها حل کنی بهتر از اون هست که ۱۰۰ تست بزنی نکاتی رو که توی تست مهم هستن رو یادداشت کن جاهایی رو که یادنگرفتی رو از توی تست هایی که بلد نبودی یا شک داشتی متوحه میشی . جدول تناوبی خوب از بر کن . و اینو دقت کن که از همه مهتر اینه که تمام مسائل رو خودت حل کنی و از ماشین حساب استفاده نکنی .شیمی یه بخش حفظی یه بخش مفهومی یه بخش محاسباتی داره سعی کن هر بخش رو در هر فصل برای خودت تفکیک کنی . و کیفیت رو هیچ وقت فدای کمیت نکن

علی شلالوندع آفلاین
                    علی شلالوندع آفلاین
                    علی شلالوند
                    دانش آموزان آلاء

Azin Hasani 0 کلا من مفهوم رو خیلی سریع یاد میگیرم و نیازی نیست وقت زیادی بزارم که با اون مطلب کنار بیام . مطالب شیمی خیلی زیاده از نظر من و فیلم های راه ابریشم هم که بسییییار زیاده و کلا من با این حال نمیکنم و دوست دارم درسنامه جمع و جور باشه . بنظرت کتاب درسنامه خیلی سبز بگیرم بهتر نیست؟؟

Azin Hasani 0A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0

Siavosh MoradiS آفلاین
                      Siavosh MoradiS آفلاین
                      Siavosh Moradi
                      دانش آموزان آلاء

علی شلالوند
                      ببین اگه به خودت همینطوری تلقین کنی که از شیمی متنفرم نمیتونی خوب پیش بری چون اون چیزی که آدم به خودش میگه ۱۷ برابر قویتر از حرفاییه که مردم بهت میزنن.
                      من خودم رشتم ریاضیه درکت میکنم سر بحث شیمی ولی در نهایت خودمو باهاش وقف دادم و الان خدایی دارم با این درس حال میکنم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1

Azin Hasani 0 کلا من مفهوم رو خیلی سریع یاد میگیرم و نیازی نیست وقت زیادی بزارم که با اون مطلب کنار بیام . مطالب شیمی خیلی زیاده از نظر من و فیلم های راه ابریشم هم که بسییییار زیاده و کلا من با این حال نمیکنم و دوست دارم درسنامه جمع و جور باشه . بنظرت کتاب درسنامه خیلی سبز بگیرم بهتر نیست؟؟

Azin Hasani 0A آفلاین
                        Azin Hasani 0A آفلاین
                        Azin Hasani 0
                        دانش آموزان آلاء

علی شلالوند
                        اگه رتبه عالی میخوای باید سخت تلاش کنی اما اگه فکر میکنی اینقدرا نمیتونی براشوقت بزاری و دوسش نداری داشتن درسنامه خیلی کمکت میکنه
                        میتونی حتی از راه تست زنی هم مطالب رو یاد بگیری(تست آموزشی)
                        ولی کدوم کتاب رو خودت باید انتخاب کنی
                        برای من همیشه مبتکران جواب داده

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        پاسخ
                        • پاسخ به عنوان موضوع
                        وارد شوید تا پست بفرستید
                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                        • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی