ازمون های آزمایشی
-
reza213 کمک منم کنید ک چطوری تخفیف خانه کارگر بگیرم
@mohadeseh-m-m باید به شعبه خانه کارگر در شهرتون برید. مدارک لازم: 35000تومن پول . سه قطعه عکس. کارت ملی. دفترچه بیمه تامین اجتماعی. مدارکو بدید بگید میخوام عضو خانه کاگر بشم. عضویتش سه ساله هست. و بعد همونجا بهشون بگید که برا قلمچی میخوام یه معرفی نامه بدید تا تخفیف بگیرم. براتون همونجا تایپ میکنن و کافیه همون برگه رو به قلمچی نشون بدید. rezazoghimoaser
-
@mohadeseh-m-m باید به شعبه خانه کارگر در شهرتون برید. مدارک لازم: 35000تومن پول . سه قطعه عکس. کارت ملی. دفترچه بیمه تامین اجتماعی. مدارکو بدید بگید میخوام عضو خانه کاگر بشم. عضویتش سه ساله هست. و بعد همونجا بهشون بگید که برا قلمچی میخوام یه معرفی نامه بدید تا تخفیف بگیرم. براتون همونجا تایپ میکنن و کافیه همون برگه رو به قلمچی نشون بدید. rezazoghimoaser
reza213 مرسی ولی من بیمه تامین اجتماعی اختیاری پرداخت میکنیم به نظرتون ربطی داره به بیمه کارگری؟؟
-
reza213 مرسی ولی من بیمه تامین اجتماعی اختیاری پرداخت میکنیم به نظرتون ربطی داره به بیمه کارگری؟؟
-
-
reza213 چ بد
-
@m-z سلام من ک واسه این ازمون هیچی نخونده بودم فقط سوالات رو خوندم تست نزدم گفتم اگه غلط بزنم عصبی میشم پشتیبانمون هر چی گفت تلاش کن گفتم ان شاالله ازمون ۲۱ مهر
-
@m-z سلام من ک واسه این ازمون هیچی نخونده بودم فقط سوالات رو خوندم تست نزدم گفتم اگه غلط بزنم عصبی میشم پشتیبانمون هر چی گفت تلاش کن گفتم ان شاالله ازمون ۲۱ مهر
-
reza213 اره ثبت نام کرده بودم گفتم برم پولم رو پس بگیرم اگه تخفیف میدن خخخخخ
-
reza213 اره ثبت نام کرده بودم گفتم برم پولم رو پس بگیرم اگه تخفیف میدن خخخخخ
-
reza213 حیف ۹۰۰ تومنم ک دادم
-
reza213 البته سیصد دادم ۶۰۰ چک دادم
-
اونایی که برای ثبت نام آزمون کانون بهشون میگن حتما باید کتاب بگیرن،چرا زنگ نمیزنن به نمایندگی کانون تهران؟چون این کارشون تخلفه..اگه پیگیری کنین حتما پولی که قراره بدین کمتر میشه
@dr-saraaa من بدون کتاب شد ۹۰۰ تومان خدایش گیر ندادن ک کتاب بخر ...........خرمشهر
-
@dr-saraaa من بدون کتاب شد ۹۰۰ تومان خدایش گیر ندادن ک کتاب بخر ...........خرمشهر
@mohadeseh-m-m در ازمون های آزمایشی گفته است:
خب ما بدون کتاب 600
کتاب ندادن ولی پولشو گرفتن :|
این بدتره که -
@mohadeseh-m-m در ازمون های آزمایشی گفته است:
خب ما بدون کتاب 600
کتاب ندادن ولی پولشو گرفتن :|
این بدتره که -
@dr-saraaa حداقل پول ازمون هست 625000 تومن. چطور پول کتاب گرفتن ازتون!! از شما ک 600 گرفتن تازه
-
سلام.گاج هم خوب شده امسال نسبت به سالای قبل،جامعه آماریشم داره میره بالا.فک کنم حدود20تا آزمون دیگه داشته باشه.البته قلم چی از یه لحاظی بهتر از گاجه و از یه لحاظ بدتر.
سوالای قلم چی استاندار نیستن؛من خودم هم قلم چی آزمون میدم هم گاج،ولی در کل سوالای گاج استاندارد ترن؛و مزیتش نسبت به گاج اینه که جامعه آماریش بالاس.
راستی اینم بگم امکانات گاج بیشتر از قلم چیه،حل ویدئویی،مشاوره حضوری،ارزیابی و تحلیل آزمون و... .
درمورد گزینه دو هم چون اطلاعات درموردش ندارم،نظری نمیدم.