7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
تست گفتار یک فصل دوم زیست دهم
-
این تست رو ممنون میشم توضیح بدید
سوال:همه ی انواع مولکول های لیپیدی غشای یاخته جانوری .....
۱) به زنجیره های کربوهیدراتی متصل میشوند
۲)با پروتئین های سراسری تماس دارند
۳)فقط در یکی از لایه های غشای یاخته ای قرار میگیرند
۴)از لحاظ ساختار یکی هستند -
Melika Shakeri
لیپید های غشای یاخته جانوری کلسترول و فسفولیپید هستند.
گزینه ۱ برای کلسترول غلطه. گزینه ۳ برای فسفولیپید غلطه. گزینه ۴ داره داد میزنه که غلطه، کجا ساختار فسفولیپید و کلسترول یکیه؟ ... جواب گزینه ۲ میشه. هم فسفولیپید و هم کلسترول امکان مجاورت و در تماس بودن با پروتئین های سراسری رو دارند، شکل کتاب مراجعه کنید ... -
این پست پاک شده!
-
@amin-forouzan
توی پاسخ نامه کتاب گزینه ۳ رو زده درسته ولی به نظر من گزینه سه غلطه چون فسفولیپید و کلسترول رو میتونید توی هر دو لایه ببینیم و قید فقط براش درس نیست
من حس میکنم تست کلا مشکل داره -
Melika Shakeri میدونی منظور چیه من دیروز گفتم ولی نمیدونم چرا پاک شد
نگا الان یک دونه فسفولیپید تو دو تا لایه که نیست تو یه لایه هست
پو اینکه یه دونه کلسترول هم همین طور -
@amin-forouzan همه لیپید ها در تماس نیستن که
قید سوال رو نگاه -
میشه گزینه 4همشون از کربن هیدروژن و اکسیژن تشکیل شدند
-
Hadis Mansoori پس فسفر یادت رفت
فسفولیپید -
حسین مسلمی
یعنی همون گزینه ۳ درسته؟ -
Melika Shakeri بله دیگه شما الان هر مولکول لیپید رو در نظر بگیری قطعا در یک لایه هست
دقت کن هر مولکول نه هر نوع -
حسین مسلمی
من چون قید فقط رو دیدم فکر کردم منظورش اینه که فقط توی یه لایه هستن بعد رفتم کتابو نگاه کردم دیدم خوب هم کلسترول و هم فسفولیپید توی دو لایه دیده میشن برای همین گیج شدم -
Melika Shakeri این از اون دسته سوال هاست چه درست بزنی چه غلط برد کردی
اصلا یه حالی -
حسین مسلمی ،،
-
-
Melika Shakeri همه انواع مولکول های لیپیدی در غشای جانوری میشن کلیسترول و فسفولیپید !
گزینه یک:همشون به کربوهیدرات وصل نیستن، مثل کلسترول
گزینه دو:تو شکل کتاب مشخصه که فقط بعضی از فسفولیپید ها با پروتیین سراسری تماس دارن، نه همشون(کلسترول هم متصل نیست)
گزینه سه:این گزینه بر خلاف انتظار درسته ! چرا؟
چون فسفولیپید نمیتونه سراسری باشه و فقط تو یه لایه وجود داره(درسته تو هر دو لایه فسفولیپید هست ولی اینجا بحث فسفولیپید مفرده ! یعنی یه دونشو مورد بررسی قرار داده که نمیتونه سراسری باشه ! کلسترول هم طبق همین توضیحات درسته !
گزینه چهار: ساختار کلسترول حلقه های پنج و شیش ضلعیه ولی ساختار فسفولیپید اینطور نیست ! -
Hadis Mansoori ساختار یعنی نحوه قرار گیری اتم ها نسبت به هم نه اینکه اتمای تشکیل دهندش چیه !
مثلا خونه ما ساختارش اپارتمانیه و خونه شما ویلایی ! ولی هر دوتاش از سیمان ساخته شدن ! نمیشه گفت چون از سیمانن ساختارش یکیه که ! -
سلام.
همه گزینه ها غلطه.
️همه ی انواعِ لیپید های غشا یعنی هم فسفولیپید و هم کلسترول.
گزینه ۱:کلسترول ها به کربوهیدرات ها( زنجیره های کربنی) وصل نمی شوند!!!!!.
گزینه ۲: بعضی از فسولیپید ها و کلسترول ها در تماس با پروتین های سراسری هستند
گزینه ۳: هم کلسترول ها و هم فسفولیپید ها در هر دولایه ی غشا وجود دارند.
گزینه ۴: کلسترول ها ساختارِ حلقه ای دارند ولی فسفولیپید ها این طور نیستند.!!
تست مربوطه غلط است.