برنامه مهر
-
درور دوستان من میخواستم با برنامه مهر ماه شروع کنم که بتونم به ازمون برسم. اما گویا یه سری ایراد ها تو بودجه بندی هاست میخواستم بدونم بنظرتون باید خودم جداگانه از روی بودجه بندی قلمچی برنامه ریزی کنم؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
به نظرمن ملاکتونو آزمون های قلمچی قرار بدین چون اصلا یکی از اهداف همین بودجه بندی ها رسیدن به سر فصل های آزمون های گزینه ٢ و قلمچی هست
-
به نظرمن ملاکتونو آزمون های قلمچی قرار بدین چون اصلا یکی از اهداف همین بودجه بندی ها رسیدن به سر فصل های آزمون های گزینه ٢ و قلمچی هست
mohammad dehghani پس یعنی خودم طبق بودجه بندی برنامه ریزی کنم اوکیه ؟
اخه یکم تو تشخیص اینکه هر مبحث کجای فرسنگ هاست مشگل دارم
️
-
mohammad dehghani پس یعنی خودم طبق بودجه بندی برنامه ریزی کنم اوکیه ؟
اخه یکم تو تشخیص اینکه هر مبحث کجای فرسنگ هاست مشگل دارم
️
سروین روزبیانی توی داشبورد راه ابریشمتون قسمت فیلم ها اونجایی که فرسنگ ها رو انتخاب میکنید, قسمتی هست به نام مشاوره راه ابریشم , در قسمت پایین جزوه جلسه ٢۱ مشاوره رو دانلود کنید بودجه بندی فرسنگ ها رو توش گفته
-
سروین روزبیانی توی داشبورد راه ابریشمتون قسمت فیلم ها اونجایی که فرسنگ ها رو انتخاب میکنید, قسمتی هست به نام مشاوره راه ابریشم , در قسمت پایین جزوه جلسه ٢۱ مشاوره رو دانلود کنید بودجه بندی فرسنگ ها رو توش گفته
-
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد