تست های راه ابریشم کافی هستند؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط monirs انجام شده
سلام دوستان آلایی
برام یه سوال و شکی پیش اومده که آیا تست های راه ابریشم آیا کافی هستن و این سوالات از چه منابعی انتخاب شده اند و آیا کیفیت تست ها خوبه؟! -
ازه سوال منم هست
#راه ابریشم -
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
هر تاپیکی که میزنید باتوجه به موضوع سوالتون گروهی رو تگ کنید تا برای اون گروه پیام ارسال بشه و سوالتون دیده بشه
مثل این
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام دوستان آلایی
برام یه سوال و شکی پیش اومده که آیا تست های راه ابریشم آیا کافی هستن و این سوالات از چه منابعی انتخاب شده اند و آیا کیفیت تست ها خوبه؟! -
سلام دوستان آلایی
برام یه سوال و شکی پیش اومده که آیا تست های راه ابریشم آیا کافی هستن و این سوالات از چه منابعی انتخاب شده اند و آیا کیفیت تست ها خوبه؟!نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید رضا ساداتی کیفیت تست ها که خوبن ولی کافی نیستند شما باید غیر از این یه کتاب تست هم داشته باشی تا با سبک ها و سلیقه های مختلف تست آشنا بشی و مهم تر از اون مهارت تست زنیتو بالا ببری البته این حرف منه
-
سید رضا ساداتی کیفیت تست ها که خوبن ولی کافی نیستند شما باید غیر از این یه کتاب تست هم داشته باشی تا با سبک ها و سلیقه های مختلف تست آشنا بشی و مهم تر از اون مهارت تست زنیتو بالا ببری البته این حرف منه
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad dehghani سلام .
ببخشید شما پشت کنکوری هستین یا دوازدهمی ؟ -
mohammad dehghani سلام .
ببخشید شما پشت کنکوری هستین یا دوازدهمی ؟نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین احمدی من دوازدهمی ام ولی با مشورت بقیه به این نتیجه رسیدم
برای مثال برای درسی مثل زیست معلم شما هرچقدر هم خوب باشه برای شما کافی نیست چون یه نفره و از یه زاویه داره به مبحث نگاه میکنه برای همینه که بیشتر این مشاورا میگن برای زیست بیش از یک منبع داشته باشید -
اگه قشنگ سوالای راه ابریشمو جواب دادی و یک بارم مرور کردی ، خب چرا بیکار بشینی برو از بک منبع دیگه تست بزن. در مورد کیفیت به نظر من عالیه
-
حسین احمدی من دوازدهمی ام ولی با مشورت بقیه به این نتیجه رسیدم
برای مثال برای درسی مثل زیست معلم شما هرچقدر هم خوب باشه برای شما کافی نیست چون یه نفره و از یه زاویه داره به مبحث نگاه میکنه برای همینه که بیشتر این مشاورا میگن برای زیست بیش از یک منبع داشته باشیدنوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
حسین احمدی من دوازدهمی ام ولی با مشورت بقیه به این نتیجه رسیدم
برای مثال برای درسی مثل زیست معلم شما هرچقدر هم خوب باشه برای شما کافی نیست چون یه نفره و از یه زاویه داره به مبحث نگاه میکنه برای همینه که بیشتر این مشاورا میگن برای زیست بیش از یک منبع داشته باشیدنوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad dehghani آها تشکر/ می خواستم ببینم شما وقت می کنین علاوه بر تست های راه ابریشم به سایر منابع هم سر بزنید ؟
-
mohammad dehghani آها تشکر/ می خواستم ببینم شما وقت می کنین علاوه بر تست های راه ابریشم به سایر منابع هم سر بزنید ؟
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین احمدی
ببخشید میدونم از من نپرسیدید ولی منم خواستم جوابتونو بدم
بستگی به خودتون داره
مثلا تو ریاضی قوی هستید، باعث میشه هر تستی میذارین جلوتون رو حل میکنید
خب این وضعیت باعث میشه اتومات تست کم بیارید چون بیشترشون رو بلدید برای همین میرین سراغ تست های جدید
درعوض مثلا تو فیزیک صعف دارید، وقت بیشتری میذارید تا تست های راه ابریشم فیزیک رو درک کنید و بهتره سراغ منابع تستی جدید نرین
مثلا به من تو دینی ۵تا بانک تست هم بدن کم میادولی برای ریاضی اگه ۱۰ تا تست بدن تمام وقتمو روش میذارم تا درکش کنم و بتونم مشابه هارو بعدا حل کنم
-
mohammad dehghani آها تشکر/ می خواستم ببینم شما وقت می کنین علاوه بر تست های راه ابریشم به سایر منابع هم سر بزنید ؟
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین احمدی البته من فقط پک زبان و ریاضی تجربی راه ابریشمو تهیه کردم ولی برای ریاضی علاوه بر تستای راه ابریشم تستای خیلی سبز هم کار میکنم
-
حسین احمدی
ببخشید میدونم از من نپرسیدید ولی منم خواستم جوابتونو بدم
بستگی به خودتون داره
مثلا تو ریاضی قوی هستید، باعث میشه هر تستی میذارین جلوتون رو حل میکنید
خب این وضعیت باعث میشه اتومات تست کم بیارید چون بیشترشون رو بلدید برای همین میرین سراغ تست های جدید
درعوض مثلا تو فیزیک صعف دارید، وقت بیشتری میذارید تا تست های راه ابریشم فیزیک رو درک کنید و بهتره سراغ منابع تستی جدید نرین
مثلا به من تو دینی ۵تا بانک تست هم بدن کم میادولی برای ریاضی اگه ۱۰ تا تست بدن تمام وقتمو روش میذارم تا درکش کنم و بتونم مشابه هارو بعدا حل کنم
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahan alizadeh سلام (: خواهش می کنم این چه حرفیه ): من الان رشته ام ریاضیه فیزیک رو هیچ مشکلی ندارم و آقای طلوعی حرف تو کارشون نیست ولی برای تست های شیمی و ریاضی حتما باید تحلیل هاشو ببینم ، یعنی بدون تماشای کلیپ ها اصلا نمی تونم مسلط باشم رو تست ها (: برنامه درسی رو هم نگاه می کنم می بینم نمیشه فیلم تست هارو دید و افسردگی می گیرم
واقعا نمی دونم باید چه کنم
الان که اون دوستمون گفت تست های علاوه بر راه ابریشم بزنید می خواستم ببینم چطوری وقت می کنین -
mahan alizadeh سلام (: خواهش می کنم این چه حرفیه ): من الان رشته ام ریاضیه فیزیک رو هیچ مشکلی ندارم و آقای طلوعی حرف تو کارشون نیست ولی برای تست های شیمی و ریاضی حتما باید تحلیل هاشو ببینم ، یعنی بدون تماشای کلیپ ها اصلا نمی تونم مسلط باشم رو تست ها (: برنامه درسی رو هم نگاه می کنم می بینم نمیشه فیلم تست هارو دید و افسردگی می گیرم
واقعا نمی دونم باید چه کنم
الان که اون دوستمون گفت تست های علاوه بر راه ابریشم بزنید می خواستم ببینم چطوری وقت می کنیننوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین احمدی نگران نباشین تا چند وقت فیلما رو ببینید خودتون راه می افتید منم سر شیمی اینجوری بودم یه نکته ای هم که هست اینه که هر دو سه روز یکبار یه نیم نگاهی به مطالب قبل بندازید مثلا الان فرسنگ ۱ هستید مطالب و تست های پیله رو هر چند وقت از رو جزوه (البته وقتی به دستتون رسید
) مرور کنید اون وقت بعد از یه مدتی هر تستی از اون مبحث ببینید به راحتی باهاش برخورد میکنید
-
سلام دوستان آلایی
برام یه سوال و شکی پیش اومده که آیا تست های راه ابریشم آیا کافی هستن و این سوالات از چه منابعی انتخاب شده اند و آیا کیفیت تست ها خوبه؟!سلام به نظرم این به خودتون برمیگرده از این دید که شما برای رسیدن به هدفتون چه رتبه ای رو میخواین برای مثال میگم اگه رتبه زیر ۱۰۰۰۰میخواین به نظرم تست های راه ابریشم کافیه با توجه به اینکه برای مثال تو فرسنگ اول بیشتر از ۶۵۰ تا تست زده شده برای این رتبه کافیه ولی اگه رتبه زیر ۱۰۰۰ یا زیر ۵۰۰ میخواین مطمئنا کافی نیست و حتما حتما باید تست بسیار زیادی بزنید چون برای این رتبه ها باید تبحر کافی رو کسب کنید. البته بازم میگم این نظر شخصیه منه.
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۹