تَر'جِم' چه فعلیه
-
علی رضامسکریان خوب چه بابیه؟
M Mashhadi
به نظر من
باب فَعْلَلَةْ از رباعی مزید هستش.
فَعْلَلَة تَرْجَمَةْ ماضیيُفَعْلِلُ یُتَرْجِمُ مضارع
فَعْلَلَ تَرجَمَ مصدر
فَعْلِلْ تَرْجِمْ امر
امر غايب لیُتَرْجِمْ
😊😊😊
-
به جای ساکن ' گذاشتم
میدونم فعله امر هستش ولی مزیدِ یا مجرد؟از کدوم باب و از جه فعلی ساخته شده؟M Mashhadi اگه متوجه توضیحم شدی ممنون میشم یه واکنشی چیزی
نشون بدی -
M Mashhadi اگه متوجه توضیحم شدی ممنون میشم یه واکنشی چیزی
نشون بدی@m-sina سلام متوجه نکتت شدم و دمت گرم نمیدونستم ل ممکنه به قرینه حذف بشه
ولی ببین ینشروها سه حرف اصلیش ن ش ر هستش اصلا مجرد نه مزید
ولی ترجم ینی ترجمه کن مخاطبه پس اصلا از این قواعد نمیره من فک میکنم طبق گفته ی یکی دیگه از بچه ها که رباعی مزیده نه ثلاثی مزید پس خارج از کنکوره
حالا یه سوال دیگه ن ینشرون برای اینکه مضاف واقع شده حذف شده یا برای اینکه به قول شما مجزوم شده؟!! -
M Mashhadi
به نظر من
باب فَعْلَلَةْ از رباعی مزید هستش.
فَعْلَلَة تَرْجَمَةْ ماضیيُفَعْلِلُ یُتَرْجِمُ مضارع
فَعْلَلَ تَرجَمَ مصدر
فَعْلِلْ تَرْجِمْ امر
امر غايب لیُتَرْجِمْ
😊😊😊
علی رضامسکریان ممنون این بابرو شما از کجا میدونستین در حد کنکوره یا خارج از کنکور؟
میشه سوالی که پرسیدم درمورد ینشرون رو هم شما نظر بدین -
@m-sina سلام متوجه نکتت شدم و دمت گرم نمیدونستم ل ممکنه به قرینه حذف بشه
ولی ترجم ینی ترجمه کن مخاطبه پس اصلا از این قواعد نمیره من فک میکنم طبق گفته ی یکی دیگه از بچه ها که رباعی مزیده نه ثلاثی مزید پس خارج از کنکوره
حالا یه سوال دیگه ن ینشرون برای اینکه مضاف واقع شده حذف شده یا برای اینکه به قول شما مجزوم شده؟!!M Mashhadi در تَر'جِم' چه فعلیه گفته است:
حالا یه سوال دیگه ن ینشرون برای اینکه مضاف واقع شده حذف شده یا برای اینکه به قول شما مجزوم شده؟!!اولا احتمالا ترجم هم توی جمله این شکلی شده. اما اگه این لغت رو تنها دیدی، نمیدونم دیگه!
ثانیا بخاطر مجزوم شدن ن رو از دست داده. اصلا مضاف بودن ن از دست نمیده! ال و تنوین در مضاف بودن حذف میشن! -
M Mashhadi در تَر'جِم' چه فعلیه گفته است:
حالا یه سوال دیگه ن ینشرون برای اینکه مضاف واقع شده حذف شده یا برای اینکه به قول شما مجزوم شده؟!!اولا احتمالا ترجم هم توی جمله این شکلی شده. اما اگه این لغت رو تنها دیدی، نمیدونم دیگه!
ثانیا بخاطر مجزوم شدن ن رو از دست داده. اصلا مضاف بودن ن از دست نمیده! ال و تنوین در مضاف بودن حذف میشن!@m-sina مضاف نون هم نداره توی مثنی ها و جمع سالم مذکر
-
@m-sina مضاف نون هم نداره توی مثنی ها و جمع سالم مذکر
M Mashhadi والا من که تاحالا نشنیدم مضاف به خاطر مضاف بودنش (نون) نگیره! شاید بخاطر یه چیز دیگه بوده که نونش رو از دست داده، مثل مجزوم شدن!
-
M Mashhadi والا من که تاحالا نشنیدم مضاف به خاطر مضاف بودنش (نون) نگیره! شاید بخاطر یه چیز دیگه بوده که نونش رو از دست داده، مثل مجزوم شدن!
@m-sina شاید هنوز نخوندین
فیلم جلسه ۵ یا ۶ ۱۴ +۶ عربی آلارو ببین قواعد درس اول دهم.
نکته ی مهمیه حتما یادش بگیر -
@m-sina شاید هنوز نخوندین
فیلم جلسه ۵ یا ۶ ۱۴ +۶ عربی آلارو ببین قواعد درس اول دهم.
نکته ی مهمیه حتما یادش بگیرM Mashhadi اها الان یادم اومد. ولی از یه جای دیگه خونده بودم ننوشته بود. شاید برای رشته انسانی باشه یا نکته ی نظام قدیمی.
به هرحال نمیدونم دیگه😅 -
M Mashhadi
باب فعلله از رباعی مزید هستش.علی رضامسکریان
البته رباعی مزید که نداریم فعل رباعی خالی هستش
این موضوع فعل های چهار حرفی فکر نکنم تو کنکور بیاد و من هم یه چیزایی در موردفعل رباعی بودن (ترجمه ) شنیده بودم وگر نه تو کتاب چیزی نیست -
علی رضامسکریان ممنون این بابرو شما از کجا میدونستین در حد کنکوره یا خارج از کنکور؟
میشه سوالی که پرسیدم درمورد ینشرون رو هم شما نظر بدینM Mashhadi
سلام مجدد🌹🌹🌹
نظر من در موردینشروها اینه که :
میتونیم بگیم همون طور که یکی از دوستان گفت ل که به قرینه حذف شده که اصل اون لینشر هست که سوم شخص غایب امر هستش. که به خاطر تسهیل در خواندن هنگام اضافه شدن (ها) ( و) قبلش اضافه میشه
ینشرها سخته خوندنش. اما ینشروها راحت تره
و اینکه مفرد هست رو هم که انشاالله خودت میدونی که چون اول جمله اومده 😊😊😊