آبی قلمچی؟؟
-
سلام سلام
یه سوال
کسایی که کتابای ابی قلمچی رو داشتن ، سطحش نسبت به بقیه کتب بازار چجوریه؟لطفا میخواین نظر بدین بگین کدوم درس منظورتون هست مثلا ریاضی تجربی / حسابان / شیمی و ...
چون تا جایی که من یادمه میگفتن سطح تستا خیلی پایینه ولی از طرفی یه جایی خوندم که میگه کتاب خیلی خوبیه. الان یکم گیج شدم
-
-
پی نوشت : صرفا برای تست و تسلط میخوام. نه یادگیری
-
سلام سلام
یه سوال
کسایی که کتابای ابی قلمچی رو داشتن ، سطحش نسبت به بقیه کتب بازار چجوریه؟لطفا میخواین نظر بدین بگین کدوم درس منظورتون هست مثلا ریاضی تجربی / حسابان / شیمی و ...
چون تا جایی که من یادمه میگفتن سطح تستا خیلی پایینه ولی از طرفی یه جایی خوندم که میگه کتاب خیلی خوبیه. الان یکم گیج شدم
سلام همه کتابای آبی یکجا، به عنوان منبع تست چهارم پنجم میتونن خوب باشن... به عنوان منبع دوم سوم نه
.سطحشم اینکه تست های معمولی داره...
-
ببخشید جسارتا اگه میشه در مورد کتاب های سه سطحی قلم چی هم توضیح بدید
-
Yazdan Gonabadi سه سطحی هاش عالیه
-
Yazdan Gonabadi
به عنوان منبع آموزشی ک هیچی...
به عنوان منبع %(#ff0000)[سوم چهارم] برای تسلط و ارزیابی کتاب خوبیه و تنها کتاب قلمچی هستش ک حداقل اندازه سر سوزن بدرد یه کاری میخورهسطحش هم ک مشخصه از تست های آسون چیده شده تا تسلط های متوسط (به قول خودشون دشوارتر)
.
.
تست های فوش دار هم میخوای نردبام خیلی سبز بدردت میخوره منتها سطح مزخرفی داره و سختیش سختیه کنکوری نیست سختیه الکی هستش ینی طراح روی چیزای چرت مانور داره ک فقط تو بهش یه عالمه فوش بدی تا یه سوالو حل کنی : -
سلام سلام
یه سوال
amirmohammad shakeri در آبی قلمچی؟؟ گفته است:
سلام سلام
یه سوال
کتاب های آبی شاید تنها حُسنی که میشه گفت داره با زدن تستاش با سبک سوالای ازمون آشنا میشید و بهتر میتونید سوالای ازمون رو مخصوصا سوال های گواه رو جواب بدید
-
سلام وقتتون بخیر.
من یازدهم تجربی هستم و میتونم بگم بزرگ ترین اشتباهم در سال قبل خرید کتاب های آبی قلم چی بود و جز اون منبع دیگه آب تهیه نکردم ( تو هر درسی) توضیحات فرا تر از کتاب که واسه یه کنکوری مهم هست نداره و درسنامه عملا متن کتاب هس .
یه پیشنهاد هم میخوام بدم به افرادی که شاید از نظر مالی مشکل داشته باشن یا اصلا نخوان هزینه زیادی خرج کنن میتونن کتاب دسته ۲ بگیرن و به سال چاپ شده دقت کمن معمولا اگه برای یه سال قبل باشه مشکلی نداره.
موفق باشید. -
سلام سلام
یه سوال
از بین کتابای آبی قلمچی ، بنظر من البته :
فیزیک جامع » فوقالعاده عالیه
ریاضی جامع تجربی / زبان جامع / زبان جامع تخصصی / ادبیات فارسی جامع »»» متوسط رو به بالاس
بقیه هم چنگی به دل نمیزنن
از بین کتابای سه سطحی هم » درسای ریاضی / شیمی/ فیزیک/
رو بشدتتتتتت توصیه میکنم ( بخصوص برای دوران جمع بندی )و توی این ۳ تا درس بنظرم سطح تستا ، حتی از موج آزمون هم بالاتره
-
سلام سلام
یه سوال
amirmohammad shakeri
سلام من آبی زیست و شیمی رو دارم اصلا راضی نیستم زیستش بدتر گیجم میکنه
یا انقدر تست هاش اسونه که انگاری به آدم میخواد فش بدهیا خیلی گیج میکنه
من که اصلا راضی نیستم پولم رو واقعا ریختم تو جوب -
سلام وقتتون بخیر.
من یازدهم تجربی هستم و میتونم بگم بزرگ ترین اشتباهم در سال قبل خرید کتاب های آبی قلم چی بود و جز اون منبع دیگه آب تهیه نکردم ( تو هر درسی) توضیحات فرا تر از کتاب که واسه یه کنکوری مهم هست نداره و درسنامه عملا متن کتاب هس .
یه پیشنهاد هم میخوام بدم به افرادی که شاید از نظر مالی مشکل داشته باشن یا اصلا نخوان هزینه زیادی خرج کنن میتونن کتاب دسته ۲ بگیرن و به سال چاپ شده دقت کمن معمولا اگه برای یه سال قبل باشه مشکلی نداره.
موفق باشید.@nazanin-nokpay کتاب های سه سطحی قلم چی هم مثل آبی بده ؟
-
سلام سلام
یه سوال
amirmohammad shakeri
سلام
واقعیت اینه که کانون شاید تو بحث آزمون قوی کار کرده باشه ولی در مورد کتاب کاملا عکس این قضیه هستش
و در مورد همه درسا صدق میکنه .... -