b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
@alireza.yousefi75yahoo.com در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
حل + تحلیل تیپ تست های شیمی 3 قسمت موازنه + انواع واکنش !!!
اگر مشکلی بود توشون حتما بگید تا اصلاح کنمerfanunder100 در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ممنون به خاطر پاسخها اقای یوسفی.اما فک کنم صفحه ی 3 سوال 23(ریاضی 92 خارج)جواب گزینه ی 1 باشه نه سه.چون سوال گفته کدام واکنش جابه جایی دو گانه است و با کاهش فشار همراه است،قطعا گزینهای 2 و 4 جواب نمیشن و بین گزینه ی 1 و 3 با توجه به اینکه گزینه ی 3 با کاهش تعداد مول گازی(از 6 به 2 رسیده)در نتیجه کاهش حجم در نتیجه افزایش فشار را داریم و گزینه ی 1 رو هم اگر به همین شیوه تحلیل کنید،میبینید که جواب 1 میشه.
دوستان دقت کنید بی زحمت
-
erfanunder100 اي كاش جو انجمن هميشه اينطور باشه، يعني با هم درس بخونيد و اشكالات هم رو بگيريد و با هم پيشرفت كنيد،
در حقيقت وظيفه ي اصلي انجمن شبيه سازي كارگروهي هست
ممنون از شما و آقاي يوسفي عزيز و بقيه دوستان كه جو علمي انجمن رو بالا مي برند، جا داشت از همه نام ببرم ولي ساعت ١ شبه به بزرگي خودتون ببخشيد -
این پست پاک شده!
-
اقا من هر جور حساب میکنم جواب سوال 2 بخش استوکیومتری واکنش میشه 20 درصد.یکی میشه این سوالو توضیح بده؟
-
rezaa
اونی که شما دیدی این بوده
! -
یه نفر میشه بگه جواب این سوال چند میشه؟جواب 1 میشه؟
-
منظورم جواب سوال جزوس
-
erfanunder100
جلسه 30
دقیقه 9 این حدودا میشه
حل کردن استاد
میشه 33/33 % -
جلسه 30 :
تست های 1 و 2 صفحه 1 قسمت استوکیومتری واکنش ( صفحات مربوط به جزوه است ) -
ممنون اقای یوسفی.
-
erfanunder100
ببخشید اگه یکم ناخواناست....هول هولکی شد -
ممنون یگانه خانوم.خیلی هم خوانااااااس
-
یه سوال اساسی:الان بخار اب همون ابه؟اخه استاد در جلسه 30 همایش سوال دوم استوکیومتری واکنش،دو معادله رو که نوشتن،H2O تولیدی حاصل از سوختن متان رو هم اب در نظر گرفتن در حالیکه اون H2O بخار ابه نه اب.اگه H2O تولیدی از سوختن هیدروکربنهارو اب در نظر بگیریم تو بعضی از مباحث کنکور مثل ترمودینامیک (بحث دلتا وی و دلتا اس)اشتباه عمل خواهیم کرد.لطفا یکی جواب بده ایا بخار اب همون اب مایع باید در نظر گرفته بشه در مسائل یا نه؟
-
erfanunder100
نه..بخار آب با آب در حالت مایع متفاوته....و این تفاوت بیشتر در مبحث ترمودینامیک مشهوده.البته نه در 100 درصد مواقع...یعنی در خیلی از موارد که حالت ماده اهمیتی نداره میشه از این تفاوت چشم پوشی کرد....مثلا تو همین سوال چون درباره جرم صحبت شده،پس فرقی نمیکنه حالت فیزیکی آب تولیدی چی باشه....چون چیزی که مسلمه اینه که 11 گرم آب مایع ،با 11 گرم یخ یا 11 گرم بخار آب با اینکه از لحاظ حجمی متفاوتن،اما از لحاظ جرمی یکسانن و محاسبات ماهم بر مبنای جرمه.... -
yeganeh_mk در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
rezaa
اونی که شما دیدی این بوده
ممنون.
گاج من اشتباه نوشته. سوالِ سراسری تجربی 88 و ریاضی خارج 87 فقط توی آخرین قسمت ( هیدروژن و متان ) فرق دارن
خودمم که یه اشتباه بزرگ کردم و سوالو بادقت نخوندم. -
rezaa
سلام فیلمایی که مشاهده کردی همایش بودن
با این تفاوت که تو همایش استادا دیگه نمینویسن جواب سوالارو به صورت پاور پوینته معمولا و سوالا و جواباشون اماده هستن
یعنی تایمی برا نوشتن صرف نمیشه
و تستا یکم بالاتر از کنکور حل میشه
چیزی که من میدونم اینه ! -
-
99fatemeh
سلام.الان سوال دقیقا اینه که چرا زیروند هارو ساده نمیکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟