کتاب تست زبان ،مبتکران یا خیلی سبز؟!
-
سلام دوستان برای زبان
جامع مبتکران آقای اناری بهتره یا جامع خیلی سبز آقای کیاسالار؟و برای دینی کنکور ، کتاب نشر سفیر خرد آقای بهمن آبادی خوبه یا نه؟!
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام دوستان برای زبان
جامع مبتکران آقای اناری بهتره یا جامع خیلی سبز آقای کیاسالار؟و برای دینی کنکور ، کتاب نشر سفیر خرد آقای بهمن آبادی خوبه یا نه؟!
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمSJY
درود
کتاب مبتکران زبان خیلی درسنامه زیادی داره و یه ذره از حوصله خارجههرچند من خودم کتاب مبتکران رو دارم
ولی اگه الان بخوام تهیه کنم زبان خیلی سبز رو میگیرمو سطح تستای خیلی سبز نسبت به کتاب مبتکران بهتره و یه کمی سخت ترم هستن
به نظر من توی سایتاشون از بخش نیم نگاه خودتون هم یه نگاهی بندازید
-
SJY
درود
کتاب مبتکران زبان خیلی درسنامه زیادی داره و یه ذره از حوصله خارجههرچند من خودم کتاب مبتکران رو دارم
ولی اگه الان بخوام تهیه کنم زبان خیلی سبز رو میگیرمو سطح تستای خیلی سبز نسبت به کتاب مبتکران بهتره و یه کمی سخت ترم هستن
به نظر من توی سایتاشون از بخش نیم نگاه خودتون هم یه نگاهی بندازید
-
سلام دوستان برای زبان
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمSJY سلام
سفیر خرد از نظر من خوبه چند جا دیگه هم تعریفشو شنیدم
تست هاشو طبقه بندی کرده
تالیفی
ترکیبی
سوالات برگزیده ی ازمون های آزمایشی
و سوالات برگزیده ی کنکور رو هم داره
بنظرم میتونه منبع جامعی باشه -
SJY سلام
سفیر خرد از نظر من خوبه چند جا دیگه هم تعریفشو شنیدم
تست هاشو طبقه بندی کرده
تالیفی
ترکیبی
سوالات برگزیده ی ازمون های آزمایشی
و سوالات برگزیده ی کنکور رو هم داره
بنظرم میتونه منبع جامعی باشهatena abolhasani ممنون
-
atena abolhasani ممنون
SJY خواهش میکنم
-
سلام دوستان برای زبان
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمSJY بهترین منبع برای سطح ضعیف زبان کامل میکروطلایی گاج هست
-
SJY بهترین منبع برای سطح ضعیف زبان کامل میکروطلایی گاج هست
سید رضا ساداتی ممنون
-
سلام دوستان برای زبان
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمSJY
سلام من دینی آقای بهمن آبادی رو دارم سوالاتش خیلی خوبه بنظرم ولی پاسخنامه کلیدی هست البته توی کانال تلگرام که در مقدمه کتاب آیدی شو گذاشتن میتونین پی دی اف پاسخنامه تشریحی شو داشته باشید -
سلام دوستان برای زبان
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم