مدرسه غیر حضوری
-
سلام دوستان من قراره مدرسمو غیر حضوری بگیرم چون واقعا رفتن یا همین آنلاین بودنش فایده ندارع برای من به نظرتون کارم درسته؟،
-
-
سلام دوستان من قراره مدرسمو غیر حضوری بگیرم چون واقعا رفتن یا همین آنلاین بودنش فایده ندارع برای من به نظرتون کارم درسته؟،
@yeganeh-fallah سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم مدرسه مون کیفیت خوبی نداره و کنکوری کار نمیکنن برای همین تصمیم گرفتم که نرم امیدوارم تصمیم درستی باشه
-
@yeganeh-fallah
سلام ببین منم این مشکلو دارم
اگه مدرسه تون اذیت نمیکنه فقط حضور بزن بعدش برو به برنامه خودت برس اگرم اذیت میکنن غیرحضوری بردار -
@yeganeh-fallah سلام
درستی یا نادرستی تصمیمت هیچی، ولی اصلا مدرسه ها قبول نمیکنن، من خودم نزدیک به 10 تا مدرسه رفتم و پرسیدم هیچ کدوم اصلا قبول نمیکردن، میگفتن غیر قانونیه.
حالا نمیدونم شاید مدرسه شما قبول کنه!
️
-
@yeganeh-fallah سلام
درستی یا نادرستی تصمیمت هیچی، ولی اصلا مدرسه ها قبول نمیکنن، من خودم نزدیک به 10 تا مدرسه رفتم و پرسیدم هیچ کدوم اصلا قبول نمیکردن، میگفتن غیر قانونیه.
حالا نمیدونم شاید مدرسه شما قبول کنه!
️
Fateme Radseresht چند نفر از دوستام غیر حضوری برداشتن مدرسهمون فقط باید بگیم که ما کلاسای کنکوری میریم اجازع میدن
-
@yeganeh-fallah خب الان باید چی بگیم که قبول کنن راستش من نمیدونم باید چیکار کنم که قبول کنن