فیلمهای راه ابریشم پخش نمیشن
-
آخه از توی سایت هم باز نمیشه
-
Mobin Ezzati دانش آموزان آلاءreplied to AMIN HOSSEINI 0 on ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMIN HOSSEINI 0 اره بخدا منم کلی فوش دادم به مخابرات
-
zahra babaali امروز تعطیله کسی نیست جواب بده
-
Mobin Ezzati
فکر کردم فقط برای منه ، چقدر پشت سر مخابرات چیز میز گفتم -
Fateme drb با فیلتر شکن ک اصلا نمیشه رفت!!!
-
Fateme drb دانش آموزان آلاءreplied to Mobin Ezzati on ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobin Ezzati
اگه با برنامه نگاه میکنی کامل برنامه رو ببند و دوباره وارد شو و اینترنتت رو خاموش روشن کن برا من درست شد ولی اگه بازم نمیاد با فیلترشکن وارد شو احتمالا بیاد -
یه سوال چرا مال من مشکلی نداره قبلا هم نداشت هم رایگان و هم راه ابریشم میاد و مشکلی نیست
-
Mobin Ezzati بله متاسفانه.
آیا واقعا وقت یک کنکوری انقدر بی ارزش هست؟؟؟؟؟
بچه هایی که هزینه کردن و پک ها رو خریداری کردن به آلا اعتماد کردن.
حداقل باید یک شماره تماس داشته باشن. -
@sania-andiravan خب پس چرا پیگیری نمی کنن ؟؟
-
Mobin Ezzati دانش آموزان آلاءreplied to zahra babaali on ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra babaali من حتی به اینستاگرام آلا پیام دادم با اینکه قبلا خیلی زود جواب میدادن اما تا الان که یک ساعت گذشته هیچ جوابی ندادن واقعا از برنامه عقب موندیم
-
سلام .
بله متاسفانه از دیروز مشکل داره و حتی تیکت رو هم پاسخ ندادن.
هیچ کدوم از فیلم های پک لود نمیشن. دو روز هست که از برنامه عقب موندیم.
پس چرا پیگیری نمیشه واقعا؟ -
Mobin Ezzati از دیروز تا حالا مشکل داره
درست میشه
-
@sania-andiravan سلام من برای یک مدت این شکلی شد ولی الان برام درست شده فکر کنم مشکل از سرور هست نه اینترنت شما
-
@sania-andiravan الان یه ساعته دقیقا برای منم همین طوره کلا کلافم کرده
-
الان یه ساعته کلافم کرده، فیلم های راه ابریشم پلی نمیشه و مینویسه مشکل از اتصال در اینترنت
-
سلام.
بله برای من هم اینجوریه از دیروز هیچکدوم از فیلم های ابریشم لود نمیشن.
حتی نمیدونیم مشکل از چیه . کلا از برنامه عقب افتادیم. -
mohammad dehghanireplied to abolfazl noori on ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
abolfazl noori من اپ رو از رو گوشی حذف کردم دوباره نصب کردم درست شد
-
.رسانه قابل بارگیری نیست. ممکن است مشکلی در شبکه یا سرور رخ داده باشد یا فرمت رسانه در دستگاه شما پشتیبانی نشود.(چرا ویدیو ها پخش نمیشه با این پیام مواجه میشم.)
-
officially aynaz دانش آموزان آلاءreplied to ماهان حسین پور on ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
پست 49 از 72