زبان آلا+ گزینه دو
-
سلام
یه سوال داشتم ازتون
من تاحالا ازمون ازمایشی ندادم
الان توی برنامه ی ازمون های گزینه 2، مثلا نوشته زبان تا فلان صفحه ی کتاب درسی.
بعد خب فیلم های آلا که از روی کتاب درس نمیده، کلا مثلا گرامر یاد میده و واژگان و اینا. منظورم اینه کلی درس میده.
با اینجوری یاد گرفتن میشه ازمون گزینه 2 رو داد؟
دانش-آموزان-آلاء -
با سلام
به نظر من:
۱_بهتر هست که رو یک برنامه درس خواندن بر اساس بودجه بندی پیش برید.
۲_حلا مثلا زبان تا ص ۲۰ میاد,خب,شما ببینید ۲۰ صفحه کتاب درسی تا کجا اومده برید فیلماشو تا همونجا ببینید
۳_تمرینات و مطالب خود کتاب رو هم از قلم نیندازید -
با سلام
به نظر من:
۱_بهتر هست که رو یک برنامه درس خواندن بر اساس بودجه بندی پیش برید.
۲_حلا مثلا زبان تا ص ۲۰ میاد,خب,شما ببینید ۲۰ صفحه کتاب درسی تا کجا اومده برید فیلماشو تا همونجا ببینید
۳_تمرینات و مطالب خود کتاب رو هم از قلم نیندازیدAlireza Aminipour خب فیلم های الا اینجوری بر اساس کتاب پیش نمیره.و تمرینات رو هم اصلا حل نمی کننه
اینجوری مشکب پیش میاد؟
گزینه دو از تمرین ها هم سوال میده؟ -
Alireza Aminipour خب فیلم های الا اینجوری بر اساس کتاب پیش نمیره.و تمرینات رو هم اصلا حل نمی کننه
اینجوری مشکب پیش میاد؟
گزینه دو از تمرین ها هم سوال میده؟fatemeh asadi 1
سلام
توی دوازدهم، بودجه بندی فرسنگ اول ، تا صفحه ۲۶ هست که خب وقتی شما کتاب رو نگاه کنید میبینید که
۲۶ صفحه اول فقط لغات هست. -
سلام
یه سوال داشتم ازتون
بعد خب فیلم های آلا که از روی کتاب درس نمیده، کلا مثلا گرامر یاد میده و واژگان و اینا. منظورم اینه کلی درس میده.
دانش-آموزان-آلاءfatemeh asadi 1 فاطمه خانوم دقت کنید که آزمون ها هم از رو کتاب نمیاد! شما مثلا درس زبان رو مثال زدید خب در درس زبان جز لغتش چیزی دیگه مثل کتاب در آزمون ها نمیاد، شما باید اصل مطلب که گرامر و ریدینگ و هستش رو یاد بگیرید بعد توی آزمون هم طبق همون از اون موقع سوالات مطرح میشه
-
fatemeh asadi 1
سلام
توی دوازدهم، بودجه بندی فرسنگ اول ، تا صفحه ۲۶ هست که خب وقتی شما کتاب رو نگاه کنید میبینید که
۲۶ صفحه اول فقط لغات هست.Reza Estendi یازدهمم من
-
fatemeh asadi 1 فاطمه خانوم دقت کنید که آزمون ها هم از رو کتاب نمیاد! شما مثلا درس زبان رو مثال زدید خب در درس زبان جز لغتش چیزی دیگه مثل کتاب در آزمون ها نمیاد، شما باید اصل مطلب که گرامر و ریدینگ و هستش رو یاد بگیرید بعد توی آزمون هم طبق همون از اون موقع سوالات مطرح میشه
Mobin Ezzati اها پس از تمرینات کتاب سوال نمی یاد؟
مثلا اگه نوشته تا ص 20 منظورش هر چی لغت و نکته ی گرامری و اینا تا صفحه ی 20 هستش میاد؟ -
Mobin Ezzati اها پس از تمرینات کتاب سوال نمی یاد؟
مثلا اگه نوشته تا ص 20 منظورش هر چی لغت و نکته ی گرامری و اینا تا صفحه ی 20 هستش میاد؟fatemeh asadi 1 آها آفرین دقیقا
مثلا درس زبان نمیاد که عین تمرین رو توی آزمون مطرح کنه اما میتونه با توجه به اینکه شما گرامر رو بلد هستید سوالات تازه ای مطرح کنه و البته چندین سوال مستقیم هم از خود لغت میاو -
fatemeh asadi 1 آها آفرین دقیقا
مثلا درس زبان نمیاد که عین تمرین رو توی آزمون مطرح کنه اما میتونه با توجه به اینکه شما گرامر رو بلد هستید سوالات تازه ای مطرح کنه و البته چندین سوال مستقیم هم از خود لغت میاوMobin Ezzati اهااا فهمیدم خیلی ممنون
-
سلام
یه سوال داشتم ازتون
دانش-آموزان-آلاءfatemeh asadi 1 سلام در کانال علی شکوهی دبیر زبان تو تلگرام عضو شین اونجاخط به خط کتاب درسی رو درس میدن
-
Reza Estendi یازدهمم من
fatemeh asadi 1 منظورم بودجه بندی فرسنگ ۱ زبان هست