-
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان. یه سوال فنی ایا کتاب صفر تا صد شیمی دوم که تو سایت خانه شیمی مهندس اقاجانیه همون کتابی هس که رایگان واسه دانلود گذاشتن سایت الا؟؟؟ لدفا یکی جوابمو بده
-
HossEin freedom فک نکنم گفته بودن. اون فرمول رو اره ولی اینکه ارایش الکترونی بهfوd ختم نمیشه رو ن
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza213 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
HossEin freedom فک نکنم گفته بودن. اون فرمول رو اره ولی اینکه ارایش الکترونی بهfوd ختم نمیشه رو ن
-
سلام دوستان. یه سوال فنی ایا کتاب صفر تا صد شیمی دوم که تو سایت خانه شیمی مهندس اقاجانیه همون کتابی هس که رایگان واسه دانلود گذاشتن سایت الا؟؟؟ لدفا یکی جوابمو بده
-
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دکتر-محبوبه مچکرم جوابمو دادین
-
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط HossEin freedom انجام شدهmaryamt در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
همونه اما 100 و خورده ای صفحه کمتره!
ولی بعید میدونم که بجز تست های دوپینگ چیز دیگه ای ازش کم شده باشه!! -
نظرات و سوالات خودتون در مورد این فیلم ها رو اینجا بپرسید
sohrab سلام ببخشید میشه لطفن بگید چرا تو سایت استاد اقاجانی ویدیوعارو نمیشه دانلود کرد با ای دی ام حتی؟! اصن گزینه هاش نیس.انگار فقط میشه همونجا پلی کرد. واقن اینجوری شده یا برا من ی مشکلی چیزی پیش اومده؟!
-
sohrab سلام ببخشید میشه لطفن بگید چرا تو سایت استاد اقاجانی ویدیوعارو نمیشه دانلود کرد با ای دی ام حتی؟! اصن گزینه هاش نیس.انگار فقط میشه همونجا پلی کرد. واقن اینجوری شده یا برا من ی مشکلی چیزی پیش اومده؟!
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۶، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alizadeh-m
سلام چرا دیگه گزینه های دانلود دقیقا پایین فیلم وجود دارن البته تو سایت همایش شیمی شون.
بعدم تمام این فیلم ها روی سایت خود الا هست. -
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام علیکم یدونه سوال داشتم
کتاب های استاد اقاجانی با فیلم های الا هماهنگه من پرینت بگیرم بعضی جاهاش خالیه
و اینکه فیلم هایی که تو سایت خانه شیمی هست همش تو اینجام هست -
و اینکه فیلم هایی که تو سایت خانه شیمی هست همش تو اینجام هستنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdiya در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
و اینکه فیلم هایی که تو سایت خانه شیمی هست همش تو اینجام هستسلام
-
من فعلاً دارم فیلم های شیمی 2 رو می بینم، توی فیلم ها از اون جزوه ی دوم دبیرستانی که رایگانه استفاده میکنن. البته جفتش یکیه ها ولی شماره صفحاتشون فرق میکنه! ( بخاطر وجود تست های دوپینگ و مقدمه و این چیزا شماره صفحاتشون باهمدیگه همخوانی نداره! )
مثلا توی کلاس میگن: صفحه ی 43 رو بیارید تست شماره ی 152
اگه شما هم مثل من فایل خریدنی شیمی 2 رو داشته باشید می بینید که تست شماره واسه شما 152 توی صفحه 43 نیست و توی صفحه 73 هستش ! تنها تفاوتشون همینه
جاهای خالی رو هم عمداً گذاشتن، چون خودِ شما باید یه جاهایی چیزهایی رو به جزوه اضافه کنی و بنویسی -
آره، تا جایی که من میدونم تمام فیلم ها یکی هستن!
-
-
maryamt
بله فقط تست های دوپینگ رو نداره و شماره صفحات جزوه رایگان عوضش با فیلم هماهنگه -
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
baghi1377 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
maryamt
بله فقط تست های دوپینگ رو نداره و شماره صفحات جزوه رایگان عوضش با فیلم هماهنگهبرای رفع این مشکل هر فصل که شروع میشه بالاش بنویس ص1 و به ترتیب تا آخر فصل برو جلو درنتیجه فایل خریداری شده درست میشه .
-
ممنون
چرا توی فیلم های صفر تا صد استاد اصلا حرفی از شماره صفحه و یا این که ما کجا رو بنویسیم نمیزنن؟
بهتر نیست فیلم های 94 رو دید؟ -
mahdiya در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
و اینکه فیلم هایی که تو سایت خانه شیمی هست همش تو اینجام هستسلام
-
من فعلاً دارم فیلم های شیمی 2 رو می بینم، توی فیلم ها از اون جزوه ی دوم دبیرستانی که رایگانه استفاده میکنن. البته جفتش یکیه ها ولی شماره صفحاتشون فرق میکنه! ( بخاطر وجود تست های دوپینگ و مقدمه و این چیزا شماره صفحاتشون باهمدیگه همخوانی نداره! )
مثلا توی کلاس میگن: صفحه ی 43 رو بیارید تست شماره ی 152
اگه شما هم مثل من فایل خریدنی شیمی 2 رو داشته باشید می بینید که تست شماره واسه شما 152 توی صفحه 43 نیست و توی صفحه 73 هستش ! تنها تفاوتشون همینه
جاهای خالی رو هم عمداً گذاشتن، چون خودِ شما باید یه جاهایی چیزهایی رو به جزوه اضافه کنی و بنویسی -
آره، تا جایی که من میدونم تمام فیلم ها یکی هستن!
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHossEin freedom مچکرم
-
-
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوست عزیز هرجایی برای نوشتن لازم بوده استاد توی جزوه به اندازه کافی جاگذاشته
-
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
ضبط ویدیو ها تمام شده ؟
اخه تو الا وضعیتش نوشته در حال اجرا
بعضی از مبحثا هم تو صفر تا صد شیمی ۹۵-۹۶ نیستن -
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام میتونین از سال 95-94 استفاده کنین
-
نظرات و سوالات خودتون در مورد این فیلم ها رو اینجا بپرسید
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab سلام اقا سهراب بنزین چند تا پیوند کووالانسی داره ؟؟؟؟ ۲۵تا؟؟؟؟؟
-
سلام
ضبط ویدیو ها تمام شده ؟
اخه تو الا وضعیتش نوشته در حال اجرا
بعضی از مبحثا هم تو صفر تا صد شیمی ۹۵-۹۶ نیستننوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!