همایش برای ریاضی
-
سلام ايشون يه طرح فوق العاده براي رياضي دارند كه روزي فكر كنم از شما ٩٠ دقيقه قراره وقت بگيره و آخرش كنكور رو بتركونيد
دعا كنيد كاراشون رو به راه بشه كه بتونند وقت بزارند و اين طرح را اجرا كنند، انشالله شروع برنامه از دوشنبه همزمان با برنامه فيزيك باشهsohrab عالیییییییییییییییییییییی عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییی عشقین به خدا ایول به آقای شامیزاده کارش خعلییییییییییییییی درسته
ممنون
-
sohrab
چه شوددددددددددد........پس واسه فیزیکم برنامه دارید....ان شاالله که هرچه زودتر شرایط فراهم شه...ازتون کلییییییی ممنونیم....... -
yeganeh_mk برنامه فیزیک همون همایشی هست که تو اردوی فرات داشتیم
فیلمش تقریبا آماده شده و از دوشنبه روزی چند تا میاد رو سایتاما برنامه ریاضی کنکور متفاوته
-
سلام
خسته نباشید بخاطر همایش هایی که برگزار کردین ممنون انشاالله همیشه موفق باشین.
یه سوال داشتم همایش ریاضی واسه رشته ریاضیه یا تجربی یا هردو؟؟Manisa فکر کنم برای هر دو....
-
دلی
فیزیک ریاضی تجربی نداره که فقط تجربی یه سریاشو نمیخونن که میتونی اونارو نبینی -
دلی
فیزیک ریاضی تجربی نداره که فقط تجربی یه سریاشو نمیخونن که میتونی اونارو نبینیsina ansary اوکی .ممنون
-
به نظر من اگه یه همایش برای درس تحلیلی و هندسه پایه باشه خیلی عالی میشه
-
آقاسهراب اگه میشه جلسات فیزیک که میزارین روزی 1.5باشه تقریبا چون حجم مطالعاتی درس بالاس و یه خورده از زمان عقبیم ممنون
-
سلام به تمامی دوستان و مدیریت.
منم موافقم اگر میشه تعداد ویدیو های فیزیک رو تو روز بیشتر بزارین.این همایش ریاضی که بحثشو میکنید کجاست؟ -
من هرچی تو تحلیلی و گسسته بلدم مدیون استاد شامیزاده هستم.واقعا حرفه ای کار کردن
-
سلام به تمامی دوستان و مدیریت.
منم موافقم اگر میشه تعداد ویدیو های فیزیک رو تو روز بیشتر بزارین.این همایش ریاضی که بحثشو میکنید کجاست؟حسین دهقانی پور فعلا قطعی نشده مثه اینکه ولی امیدوارم بشه
-
آقاسهراب اگه میشه جلسات فیزیک که میزارین روزی 1.5باشه تقریبا چون حجم مطالعاتی درس بالاس و یه خورده از زمان عقبیم ممنون
sina ansary
1.5ساعت البته -
منم امیدوارم بشه
اگه اطلاعی بدست اومد اینجا هم بگو ما هم بدونیم -
و ما همچنان در انتظار همایش ریاضی...ریاضی کجایی!؟؟دقیقا کجایی؟