سنگدان
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
طی سال های گذشته ما ب طور کلی میگفتیم سنگدان بخش عقبی معده اس که ی استثنایی داشت و اونم کرم خاکی بود ک اصلا معده نداره .
حالا که تو کتاب امسال کرم خاکی حذف شده ، این حکم چجوری میشه ؟
قطعا سنگدان بخش عقبی معده اس ؟ -
سلام دوستان وقتتون بخیر
طی سال های گذشته ما ب طور کلی میگفتیم سنگدان بخش عقبی معده اس که ی استثنایی داشت و اونم کرم خاکی بود ک اصلا معده نداره .
قطعا سنگدان بخش عقبی معده اس ؟shayan jafari سلام
اینجوری میتونیم حکم کنیم که :اندام ماهیچه ای که در حیوانات در بخش عقبی معده هست .
اندامی در حیوانات که سنگ در آن جمع میشود و سنگریزه ها به تسهیل شدن گوارش کمک میکنن .
( در کل امسال میگن اندام ماهیچه ای ، میتونه یه کدی باشه برای بخش گوارش حیوانات )
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
قطعا سنگدان بخش عقبی معده اس ؟shayan jafari الان ما فقط پرنده رو داریم تو کتاب که سنگدان داره
پس ببین چی درباره این درسته -
shayan jafari سلام
اینجوری میتونیم حکم کنیم که :اندام ماهیچه ای که در حیوانات در بخش عقبی معده هست .
اندامی در حیوانات که سنگ در آن جمع میشود و سنگریزه ها به تسهیل شدن گوارش کمک میکنن .
( در کل امسال میگن اندام ماهیچه ای ، میتونه یه کدی باشه برای بخش گوارش حیوانات )
Yegane Dehqan این حکمایی ک شما گفتین درستن
من میخواستم بدونم حکمی ک ب ذهن من رسیده درسته یا نه...
مثلا بیاد یه سری کد راجع ب سنگدان بده ، بعد بگه قطعا در بخش عقبی معده اس -
Yegane Dehqan این حکمایی ک شما گفتین درستن
من میخواستم بدونم حکمی ک ب ذهن من رسیده درسته یا نه...
مثلا بیاد یه سری کد راجع ب سنگدان بده ، بعد بگه قطعا در بخش عقبی معده اسshayan jafari اینجوری که نمیشه
بستگی به تست داره .
همیشه تو زیست استثناهایی وجود داره . -
shayan jafari الان ما فقط پرنده رو داریم تو کتاب که سنگدان داره
پس ببین چی درباره این درستهحسین مسلمی جمله کتاب امسال یکمم عوض شده :
بخش عقبی معده در این پرندگان ساختاری ماهیچه ای است و سنگدان نامیده می شود
فک کنم کتاب با این ک کرم خاکی رو حذف کرده ولی وقتی تو جملش گفته : در این پرندگان... حکم عین قدیما باید باشه ، کلی نگفته سنگدان بخش عقبی معده اس ، راجع ب پرنده گفته