هر آنچه باید در مورد رشتهی داروسازی بدانیم (سوالات شما)
-
سلام به دوستان تجربی؛
اگر یادتون باشه قرار گذاشتیم یک تاپیک در مورد رشتهی داروسازی بزنیم و کامل و مفصل بررسیش کنیم.
به نظرم تا شنبه یا یکشنبهی هفتهی آینده فرصت کافی باشه برای اینکه سوالاتتون رو بفرستید. هر سوالی داشتید بپرسید، از طول تحصیل تا طرح و بازار کار و .... سوالها رو یک نفر دانشجوی داروسازی دانشگاه سراسری زحمت میکشن جواب میدن.
سعی میکنم تا اواخر همون هفته جوابها رو توی تاپیک جداگانه و بهصورت پرسش و پاسخ قرار بدم.
برای این که کسی جا نمونه و از این فرصت بهترین استفاده رو کرده باشیم حتما دوستان تجربیتون رو تگ کنید یا لینک رو به اشتراک بگذارید تا درجریان تاپیک قرار بگیرند. -
سلام به دوستان تجربی؛
اگر یادتون باشه قرار گذاشتیم یک تاپیک در مورد رشتهی داروسازی بزنیم و کامل و مفصل بررسیش کنیم.
به نظرم تا شنبه یا یکشنبهی هفتهی آینده فرصت کافی باشه برای اینکه سوالاتتون رو بفرستید. هر سوالی داشتید بپرسید، از طول تحصیل تا طرح و بازار کار و .... سوالها رو یک نفر دانشجوی داروسازی دانشگاه سراسری زحمت میکشن جواب میدن.
سعی میکنم تا اواخر همون هفته جوابها رو توی تاپیک جداگانه و بهصورت پرسش و پاسخ قرار بدم.
برای این که کسی جا نمونه و از این فرصت بهترین استفاده رو کرده باشیم حتما دوستان تجربیتون رو تگ کنید یا لینک رو به اشتراک بگذارید تا درجریان تاپیک قرار بگیرند. -
-
monirs
سلام به شما
من رشته داروسازی رو دوست داشتم یعنی چند ماهه دیگه زیاد دوسش ندارم
شنیدم خیلی خیلی درسش تو دانشگاه سخته حتی از پزشکی سخت تر و اونقدر درآمد نداره و درآمدش کمه
واقعا همین طور هستش؟@sania-andiravan سلام عزیزم
به من بگو چه کاری تو این دنیا آسونه؟
همههههی رشته ها سختی های خودشون رو دارن .
اگر علاقه داری بیا سمت داروسازی ولی حیفففف که تو داروسازی خبری از تشریح و خون و ... نیست .
و اینکه درآمدشم خوبه و اصلا اشباع نمیشه به نظرم .
چون درمان در دست داروسازه
و همه کشور ها دانشجو داروسازی رو می پذیرن .
ترکیه یه کشور خوبیه اگه فکر مهاجرت داری .
کارای عملی و ... داره دیگه .
حالا بقیه اطلاعات رو در اختیار میزارن -
@sania-andiravan سلام عزیزم
به من بگو چه کاری تو این دنیا آسونه؟
همههههی رشته ها سختی های خودشون رو دارن .
اگر علاقه داری بیا سمت داروسازی ولی حیفففف که تو داروسازی خبری از تشریح و خون و ... نیست .
و اینکه درآمدشم خوبه و اصلا اشباع نمیشه به نظرم .
چون درمان در دست داروسازه
و همه کشور ها دانشجو داروسازی رو می پذیرن .
ترکیه یه کشور خوبیه اگه فکر مهاجرت داری .
کارای عملی و ... داره دیگه .
حالا بقیه اطلاعات رو در اختیار میزارنYegane Dehqan
خب هیچ کاری آسون نیست ولی انقدر انرژی بد در مورد داروسازی گرفتم که حس خوبی بهش ندارم
نه مشکلی با خون اینا دارم رشتم با خون و اینا هم باشه بیشتر دوست دارم حتی(حتی کالبد شکافی خیلی دوست دارم
)
درسته
ولی نیاز به تحقیق در مورد همه رشته ها داریم
دیگه متاسفانه حس خوبی بهش ندارم 5 سالی عاشقش بودم ولی الان نه زیاد️
ممنون یگانه جان -
Yegane Dehqan
خب هیچ کاری آسون نیست ولی انقدر انرژی بد در مورد داروسازی گرفتم که حس خوبی بهش ندارم
نه مشکلی با خون اینا دارم رشتم با خون و اینا هم باشه بیشتر دوست دارم حتی(حتی کالبد شکافی خیلی دوست دارم
)
درسته
ولی نیاز به تحقیق در مورد همه رشته ها داریم
دیگه متاسفانه حس خوبی بهش ندارم 5 سالی عاشقش بودم ولی الان نه زیاد️
ممنون یگانه جان@sania-andiravan ان شاءالله که بهترین رشته رو انتخاب کنی
-
@sania-andiravan ان شاءالله که بهترین رشته رو انتخاب کنی
Yegane Dehqan
ممنون عزیزم همچنین
به امید خدا همون داروسازی رو برم -
Yegane Dehqan
ممنون عزیزم همچنین
به امید خدا همون داروسازی رو برم@sania-andiravan هههه
مثلا همکلاسی شیمممم
تهران -
monirs من سوالم اینه که اگه بخوای به عنوان دانشجو بری ترکیه ، به زبان ترکی باید اونجا درس بخونی یا انگلیسی؟
( با حرف زدن ترکی و انگلیسی مشکلی ندارم فقط اگه میشه رفت که عالیههه)
و اینکه از ترم چند میشه رفت؟؟ -
سلام به دوستان تجربی؛
monirs ببخشید بلافاصله بعد از تحصیل امکان کار برای همه دانشجوها وجود داره؟
چجور میشه وارد شرکتای داروسازی شد ایا ازمون خاصی داره؟@n-n-good
سلام
تا اونجایی که من میدنم باید یه تعداد واحد رو مثلاً ۱۰۰تا رو پاس کنید بعد میتونید وارد داروخونه بشید و همزمان با تحصیل کار کنید. -
@n-n-good
سلام
تا اونجایی که من میدنم باید یه تعداد واحد رو مثلاً ۱۰۰تا رو پاس کنید بعد میتونید وارد داروخونه بشید و همزمان با تحصیل کار کنید.Mohammad Hossein Kazemi
اها مرسی
بعد درباره ورود به شرکتای داروسازی چیزی میدونید؟ -
monirs سلاممم بسی خوشحالم از دیدن این تایپیک
بنظر من اول با اطلاعات روتین شروع کنید اینکه چند سال باید درس خوند، چه درس هایی رو باید خوند، چند واحد ، میزان سختی هرکدوم از درس ها ، چند سال باید درس بخونیم و.... که بیشتر بچه ها تقریبا اینارو میدونن .
_و خب سوالی که ذهن منو درگیر کرده درمورد شغل بعد از تحصیله؛ یعنی آیا ایران ظرفیت اینو داره که همه ی دانشجو های داروسازی رو وارد حیطه ی کاری کنه؟ منظورم کار در داروخونه نیست منظورم کار در صنعت یا کار به عنوان داروساز بالینی در بیمارستان ها و ایناست.
و خب سوالی که بعدش مطرح میشه اینه که درمورد داروسازی بالینی توضیح بدین اینکه دقیقا تو بیمارستان چکار میکنن و اینکه فقط محیط کاریشون بیمارستان هست؟؟؟
_و سوال بعدیم اینه که آیا داروساز هایی رو میشناسین که تو ایران موفق شده باشن و الان اونا دارن چکار میکنن لطفا معرفیشون کنین.
_و در آخر (اگه سوال دیگه ای به ذهنم نرسه) کدوم دانشگاه ها تو ایران رتبه ی برتری از نظر داروسازی دارن؟
-
سلام به دوستان تجربی؛
برای این که کسی جا نمونه و از این فرصت بهترین استفاده رو کرده باشیم حتما دوستان تجربیتون رو تگ کنید یا لینک رو به اشتراک بگذارید تا درجریان تاپیک قرار بگیرند.monirs سلام
تاپیک خیلی عالیه
سوالات منم مشابه atena abolhasani هست -
سلام به دوستان تجربی؛
برای این که کسی جا نمونه و از این فرصت بهترین استفاده رو کرده باشیم حتما دوستان تجربیتون رو تگ کنید یا لینک رو به اشتراک بگذارید تا درجریان تاپیک قرار بگیرند.monirs سلام سوالات من اینه: برای قبول شدن در داروسازی نیازه حتما زمین هم درصد بزنیم؟ ۲_آیا رشته داروسازی بازار کار کمتری نسبت به دو رشته دندان و پزشکی دارد؟ ۳_ در صورتی که تخصص هم در این رشته بگیریم درامد ما چطور خواهد بود؟۴_آیا با توجه به حرف بقیه که میگن بازار کار دارو خوب نیست ماهم مثل بقیه وارد رشته های پزشکی و دندانپزشکی بشیم؟؟ ۵_کسی که تخصص بگیرد در یکی از تخصص های داروسازی آیا در صورت پژوهش و تحقیق میتواند درامد عالی داشته باشد؟۶_اگه این رشته درامدش کمه پس چرا علی رغم سختی دروس دانش اموزان اون رو انتخاب میکنن حتی کسانی که در سه رشته تاپ مجاز هستند؟۷_مقایسه سختی های پزشکی و دندان و دارو؟؟۸_ آیا مسئول فنی داروخانه به اندازه یک پزشک عمومی و یک دندانپزشک عمومی درامد دارد؟؟
۹__ چه کسانی در این رشته موفق ترند و میتوان این رشته را به نوعی بیزینس تلقی کرد؟؟
۱۰__آینده این رشته را برای ۱۰ سال بعد چطور ارزیابی میکنید؟؟ -
Mohammad Hossein Kazemi
اها مرسی
بعد درباره ورود به شرکتای داروسازی چیزی میدونید؟@n-n-good
شما باید تجربه کاری ودانشتون رو بالا ببرید هر چقدر بیشتر باشه راحت تر جذب شرکت ها میشید.
البته الان داشتن پارتی تاثیر بیشتری نسبت به تجربه و دانش داره -
@n-n-good
شما باید تجربه کاری ودانشتون رو بالا ببرید هر چقدر بیشتر باشه راحت تر جذب شرکت ها میشید.
البته الان داشتن پارتی تاثیر بیشتری نسبت به تجربه و دانش دارهMohammad Hossein Kazemi
اره ویتامین پ هم مهمه
-
@sania-andiravan هههه
مثلا همکلاسی شیمممم
تهرانYegane Dehqan
اخییی عزیزمممم چرا که نه️
انتخاب واحد کنیم️
-
monirs سلام مجدد
لطفا در بین سوالات، درمورد فارماکوگنوزی و نانو فن آوری دارویی هم بپرسید ممنون