نظرتون دربارهی شیمی راه ابریشم چیه؟
-
سلام.
دوستانی که راه ابریشم شیمی (استاد پویان نظر) رو دارن میشه راهنماییم کنید که کلا چنتا فیلم دارن؟
و اینکه آیا از کیفیت تدریس راضی هستید؟ بنظرتون متناسب با سختی کنکور هستش تدریس؟
-
سلام.
دوستانی که راه ابریشم شیمی (استاد پویان نظر) رو دارن میشه راهنماییم کنید که کلا چنتا فیلم دارن؟
Faeze Radseresht به طور میانگین هر فرسنگ ۴۵ جلسه ست.تدریس و تست ها هم در سطح کنکور قرار داره.
-
Faeze Radseresht به طور میانگین هر فرسنگ ۴۵ جلسه ست.تدریس و تست ها هم در سطح کنکور قرار داره.
محمد پیرزاده
ببخشید منظور از فرسنگ چیه؟ -
محمد پیرزاده
ببخشید منظور از فرسنگ چیه؟Faeze Radseresht کلا ۹ فرسنگ داریم تو هر فرسنگ یه قسمت از شیمی دوازدهم و یه قسمت از شیمی پایه تدریس میشه و تست حل میکنن و شامل آزمون های جمعبندی به اسم کنکورچه هست
من خودم خیلی از تدریس ایشون راضی هستم از نظر سطح علمی که مطمئن باشید با دیدن راه ابریشم شیمی به قول خودشون به یه بمب تو شیمی تبدیل میشین
و برای این که ببینید میتونید با معلم ارتباط بگیرید یا نه پیشنهاد میکنم فیلم های رایگانشون رو نگا کنید -
Faeze Radseresht کلا ۹ فرسنگ داریم تو هر فرسنگ یه قسمت از شیمی دوازدهم و یه قسمت از شیمی پایه تدریس میشه و تست حل میکنن و شامل آزمون های جمعبندی به اسم کنکورچه هست
من خودم خیلی از تدریس ایشون راضی هستم از نظر سطح علمی که مطمئن باشید با دیدن راه ابریشم شیمی به قول خودشون به یه بمب تو شیمی تبدیل میشین
و برای این که ببینید میتونید با معلم ارتباط بگیرید یا نه پیشنهاد میکنم فیلم های رایگانشون رو نگا کنید@zahra-hamrang ممنون
-
سلام.
Faeze Radseresht یه سوال دیگه هم دارم کلا مباحث تا قبل از عید تموم میشن؟
-
M monirs این موضوع را از سوال شما از برنامه های آلاء جابهجا کرد
-
Faeze Radseresht یه سوال دیگه هم دارم کلا مباحث تا قبل از عید تموم میشن؟
Faeze Radseresht بستگی به سرعت مطالعه شما داره
همه ی فیلم ها ار قبل ضبط شدن و هرطور که خواستین میتونید نگا کنید -
سلام.
Faeze Radseresht عالیه
-
Faeze Radseresht بستگی به سرعت مطالعه شما داره
همه ی فیلم ها ار قبل ضبط شدن و هرطور که خواستین میتونید نگا کنید@zahra-hamrang ممنونم از راهنماییتون.
-
-
وقتی راه ابریشم میخریم دوباره باید صفر تا صدا رو ببینیم؟ یا خودشون دوباره آموزش دادن؟
مثلا آقای پویان نظر برای 12ام فقط 5 تا فیلم تو صفر تا صدا داره،
-
وقتی راه ابریشم میخریم دوباره باید صفر تا صدا رو ببینیم؟ یا خودشون دوباره آموزش دادن؟
مثلا آقای پویان نظر برای 12ام فقط 5 تا فیلم تو صفر تا صدا داره،
علی راستگو سالم وقت بخیر.دیدن و متعاقبا تست زدن در راه ابریشم کفایت میکنه و نیاز به درسنامه و ویدئو و تست دیگه ای نیست.
-
علی راستگو سالم وقت بخیر.دیدن و متعاقبا تست زدن در راه ابریشم کفایت میکنه و نیاز به درسنامه و ویدئو و تست دیگه ای نیست.
amirreza fallah
نه منظورم اینه که خود راه ابریشم شامل آموزش هم است!؟ -
amirreza fallah
نه منظورم اینه که خود راه ابریشم شامل آموزش هم است!؟علی راستگو بله
-
اصلا تدریس حرف نداره خود اقای پویان نظر طراح سوالات قلم چی هستن خیلیا که کنکور دادن بهشون گفته بودن سوالای کنکور از سوالای شما اسون تر بود در این حد سطح بالا تدریس میکنن که امادهی هرجور سوالی باشی
-
اصلا تدریس حرف نداره خود اقای پویان نظر طراح سوالات قلم چی هستن خیلیا که کنکور دادن بهشون گفته بودن سوالای کنکور از سوالای شما اسون تر بود در این حد سطح بالا تدریس میکنن که امادهی هرجور سوالی باشی
ریحانه باقری 0 مرسی.
-
ریحانه باقری 0 آره واقعا نعمته یه طراح تست معلم باشه
همه ی ریز و بم تستا و این که طراحان دوست دارن از چی سوال حل کنن و کلک ها و... همه رو خودش بلده -
سلام.
Faeze Radseresht سلام
اقای پویان نظر واقعا یکی از بهترین هاست -
سلام.
Faeze Radseresht سلام من خیلی تدریس های ایشون رو دوست دارم خیلی خوب درس میدن راه ابریشم شیمی ایشون رو هم تهیه کردم
-
Faeze Radseresht سلام
اقای پویان نظر واقعا یکی از بهترین هاستkianoosh alavi
ممنون.