گوارش پروتئین ها
-
@sara-haghighatrad سلام / هم پروتئاز های روده باریک و هم پانکراس، توانایی تبدیل پلی پپتید ها به آمینواسید رو دارن / و خب واسه هر ۲ تاش میشه از لفظ پایان گوارش استفاده کرد
hamed bagheri 0 درواقع هر چندتا شیره و ترکیبات باهم باعث ساخت پلی پپتید میشه
-
@sara-haghighatrad توی روده باریک ما گوارشی شیمیایی نداریم . که خودش تولید کنه نداریم . و توسط پانکراش شیره لوالمعده و توسط صفرا و توسط حرکت روده(گوارش مکانیکی )شیره های روده(که از معده وارد دوازدهه شدن . به گوارش نهایی پروتین کمک میکنن و گوارش اولیه پروتئین توی معده هستش. امیدوارم بدردت بخوره دوست عزیز
فاطمه دلنواز
ممنونم🌸 -
@sara-haghighatrad توی روده باریک ما گوارشی شیمیایی نداریم . که خودش تولید کنه نداریم . و توسط پانکراش شیره لوالمعده و توسط صفرا و توسط حرکت روده(گوارش مکانیکی )شیره های روده(که از معده وارد دوازدهه شدن . به گوارش نهایی پروتین کمک میکنن و گوارش اولیه پروتئین توی معده هستش. امیدوارم بدردت بخوره دوست عزیز
این پست پاک شده! -
فاطمه دلنواز / شیره های روده چجوری از معده وارد دوازدهه میشن؟
-
hamed bagheri 0 درواقع هر چندتا شیره و ترکیبات باهم باعث ساخت پلی پپتید میشه
فاطمه دلنواز / باعث ساخت پلی پپتید؟
-
hamed bagheri 0 شیره های معده کیموس از پیلور وارد روده باربک میشن (این که وارد روده شد )کتاب اشاره کرده شیره روده
-
فاطمه دلنواز / باعث ساخت پلی پپتید؟
hamed bagheri 0 امینو اسید 😑
-
hamed bagheri 0 شیره های معده کیموس از پیلور وارد روده باربک میشن (این که وارد روده شد )کتاب اشاره کرده شیره روده
فاطمه دلنواز / اصلا اینطور نیست ، شیره روده ، چیزی جدا از کیموسه / شیره روده خودش حاوی انزیم ، بیکربنات ، موسین و اب و یون های دیگس / که توسط یاخته های مخاطی دیواره روده باریک ترشح میشن
-
hamed bagheri 0 همون محتویات معده منظورمه وارد روده باریک شده .
-
فاطمه دلنواز / اصلا اینطور نیست ، شیره روده ، چیزی جدا از کیموسه / شیره روده خودش حاوی انزیم ، بیکربنات ، موسین و اب و یون های دیگس / که توسط یاخته های مخاطی دیواره روده باریک ترشح میشن
hamed bagheri 0 درسته واقعا قاطی کردم همه چیو . خیلی ممنونم
-
hamed bagheri 0 درسته واقعا قاطی کردم همه چیو . خیلی ممنونم
فاطمه دلنواز نه، مشکلی نیست / من فقط خاستم اگه مطلبی رو اشتباه از کتاب برداشت کردید رو اصلاح کنم / موفق باشید 🌹