تاثیر نمره مستمر در کنکور..........
-
سلام.
روز بخیر 💓چندتا سوال دارم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید 🙏
1.اگه دانش آموزی(پایه دوازدهم) در کلاس های مجازی شرکت نکنه و معلم ها بهش نمره مستمر ندن آیا تجدید میاره؟
2. اصلا نمره مستمر تو نهایی و معدل نهایی تاثیر داره؟ تو کنکور چه طور؟ -
سلام.
1.اگه دانش آموزی(پایه دوازدهم) در کلاس های مجازی شرکت نکنه و معلم ها بهش نمره مستمر ندن آیا تجدید میاره؟
2. اصلا نمره مستمر تو نهایی و معدل نهایی تاثیر داره؟ تو کنکور چه طور؟Fateme Radseresht سلام درنهایت هم مستمر تاثیر داره هم پایانی و قطعا ۴۰درصد تاثیرداره که بحث هست تاثیرش بشه ۶۰درصد پس خیلی مهمه و به شدت رو رتبه تاثیر داره و چندهزارتا رتبه ارو جابه جا میکنه
میتونید با اساتید صحبت کنید که سرکلاسشون نباشید ولی نمره اتون بدن اینطوری میشه -
سلام.
2. اصلا نمره مستمر تو نهایی و معدل نهایی تاثیر داره؟ تو کنکور چه طور؟Fateme Radseresht
حقیقتا اخبار تاثیر مثبت و غیرمثبت معدل تو کنکور رو دنبال نمیکنم
ولی چیزی که هس اینه ک
معدل برای همه ی رشته ها تاثیر نداره. درواقع شما اگ رتبه خوبی بیاری دیگ اصن ب معدلت نیازی نیست.
سوال اولت هم .. پایینو ببین برا دوازدهمه

مستمر بله تو معدل نهایی تاثیر داره. -
Fateme Radseresht سلام درنهایت هم مستمر تاثیر داره هم پایانی و قطعا ۴۰درصد تاثیرداره که بحث هست تاثیرش بشه ۶۰درصد پس خیلی مهمه و به شدت رو رتبه تاثیر داره و چندهزارتا رتبه ارو جابه جا میکنه
میتونید با اساتید صحبت کنید که سرکلاسشون نباشید ولی نمره اتون بدن اینطوری میشه@roghayeh-eftekhari
ممنون عزیزم 🙏💓 -
Fateme Radseresht
حقیقتا اخبار تاثیر مثبت و غیرمثبت معدل تو کنکور رو دنبال نمیکنم
ولی چیزی که هس اینه ک
معدل برای همه ی رشته ها تاثیر نداره. درواقع شما اگ رتبه خوبی بیاری دیگ اصن ب معدلت نیازی نیست.
سوال اولت هم .. پایینو ببین برا دوازدهمه

مستمر بله تو معدل نهایی تاثیر داره.Sharllot
مرسی گلم 🙏💜 -
@roghayeh-eftekhari
ممنون عزیزم 🙏💓Fateme Radseresht خواهش میکنم🌹
-
سلام.
2. اصلا نمره مستمر تو نهایی و معدل نهایی تاثیر داره؟ تو کنکور چه طور؟Fateme Radseresht
سلام
تا اونجایی که من میدونم و پرسیدم مستمر تاثیری نداره توی کنکور و نمره کتبی نهایی ۴۰ درصد تاثیر مثبت داره -
Fateme Radseresht
سلام
تا اونجایی که من میدونم و پرسیدم مستمر تاثیری نداره توی کنکور و نمره کتبی نهایی ۴۰ درصد تاثیر مثبت داره@atena-karimi
ممنونم عزیزم 🙏🧡 -
@atena-karimi
ممنونم عزیزم 🙏🧡Fateme Radseresht
خواهش میکنم⚘