کنکور ۱۴۰۲ و ابهامات
-
سلام بچه ها
با توجه به تغییرات کنکور۱۴۰۲
باید چکار کنم
عمومی که قرار حذف بشه
برای اونایی که۱۴۰۱ قبول نشدن آزمون جداگونه برگزار میشه
پس ترمیم معدل هم داریم یا نه
دارم میمرم یکی بهم ج بده -
سلام بچه ها
باید چکار کنم
عمومی که قرار حذف بشه
دارم میمرم یکی بهم ج بدهAzin Hasani 0 سلام ببخشید شما از آینده اومدین؟ میشه بگید من کنکور 1401 قبول شدم یا نه؟
شوخی کردم
حاجی صبر کن کنکور 1401 برگزار بشههه بعد در مورد اونایی که قبول نشدن تصمیم میگیرن شما الان دارین در مورد 2 سال دیگه حرف میزنید
برای 1401 بخونین بجا اینکارا -
Azin Hasani 0 سلام ببخشید شما از آینده اومدین؟ میشه بگید من کنکور 1401 قبول شدم یا نه؟
شوخی کردم
حاجی صبر کن کنکور 1401 برگزار بشههه بعد در مورد اونایی که قبول نشدن تصمیم میگیرن شما الان دارین در مورد 2 سال دیگه حرف میزنید
برای 1401 بخونین بجا اینکارا@first
سلام
من نظام قدیمم . الان چند ساله از درس دور بودم -
@first
سلام
من نظام قدیمم . الان چند ساله از درس دور بودمAzin Hasani 0 خب باشه الان بخونید تا اون موقع خدا بزرگه من که در این مورد چزی نشیندم شما اگه بخواید برای امسال بخونید باید عمومی هارو هم بخونید پس فعلا رو این تمرکز کنید
-
سلام بچه ها
باید چکار کنم
عمومی که قرار حذف بشه
دارم میمرم یکی بهم ج بدهAzin Hasani 0 سلام
منم کنکوری ۱۴۰۲ هستم
ببینید بهترین کار و منطقی کار اینه که دروس عمومی با مدرسه به صورت تشریحی قشنگ بخونيم چون تو امتحانات نهایی میاد و تاثیرش ۶۰ درصده !!
و از طرفی اگه تستی کار کنیم بعدا حذف بشه اولا پول مون هدر رفته دوما تو امتحانات به کارمون نمیاد مثلا تو فارسی ما بحث قرائت معنایی داریم که خیلی سخت و مفصله ولی اگه حذف بشه تو تشریحی اصلا چنین سوالی داریم یا تو زبان تو تشریحی کلوز تست نداریم
به هر حال بهترین کار اینه عمومی ها رو بخونيم قشنگ هم بخونيم ولی در حد تشریحی
ولی اگر یک درصد هم حذف شد هیچی نمیشه چون عمومی ها رو میشه تو ۴ یا ۵ ماه بست و به درصد های بالا رسید