مشکل در آموزش
-
سلام دوستان من شیمی 10 و 11 بلد نیستم الان 12 رشته ریاضیم چکارش کنم فیلمی اموزشی سراغ دارید که اینارو سریع بهم بگه که امسال به مشکل نخورم ممنون میشم راهنمایی کنید
-
سلام دوستان من شیمی 10 و 11 بلد نیستم الان 12 رشته ریاضیم چکارش کنم فیلمی اموزشی سراغ دارید که اینارو سریع بهم بگه که امسال به مشکل نخورم ممنون میشم راهنمایی کنید
learn pro راه ابریشم مشکلتو حل میکنه
-
یه سوال داشتم از دانش آموزانی که امسال میرن دوازدهم یه تاپیک زدم یکی جواب نداد میخواستم ببینم شما خود کتاب فارسی ۳ رو دریافت کردید آخه مدرسه میگه تو لیست آموزش پرورش اصلا نیست فعلا
یعنی امکانش هست حذف بشه! -
-
یه سوال داشتم از دانش آموزانی که امسال میرن دوازدهم یه تاپیک زدم یکی جواب نداد میخواستم ببینم شما خود کتاب فارسی ۳ رو دریافت کردید آخه مدرسه میگه تو لیست آموزش پرورش اصلا نیست فعلا
یعنی امکانش هست حذف بشه!@آرمان-میرانی بله
-
learn pro
سلام به نظرم سریع گفتن مشکلی از شما حل نمیکنه برین کتب کمک درسی بخرین اون ۳ سال رو خورد کنید و آرام آرام بخونید و با برنامه جلو برین فقط دیگه با برنامه جلو برین وپشت گوش نندازید و اصلا استرس نگیرین.موفق باشین
-
@آرمان-میرانی بله
Hanan Amiri ممنون امروز مدرسه کتاب فارسی رو به ما داد تاخیر داشت خیال پردازی میکردم شاید امسال هم حذف بشه