زبان انگلیسی
-
سلام
بچه ها زبانم ضعیفه چیکار کنم ؟
@ بچه های تجربی راه ابریشم
@ بچه های ریاضی
@ -
سلام
@ بچه های ریاضی
@mohadeseh moradi 1 سلام میتونی ابریشم زبان تهیه کنی؟
اگه اره که عالی میشه .
ابریشم زبان صفر باشی هم حداقل بالای ۸۰ میشی .
بچه ها رو هم تگ کن
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
مرسی
-
سلام
@ بچه های ریاضی
@mohadeseh moradi 1
سلام
فکر میکنم به طور کلی اول باید دایره لغاتتون رو بالا ببرید با تکرار و تمرین
میتونین یه شب درمیون براش در حد ۱۵ تا ۳۰ دقیقه وقت بذارین و لغت حفظ کنین و بعد هم سراغ گرامر و کلوزتست برین و همزمان با لغت تست بزنین -
سلام
@ بچه های ریاضی
@سلام
من هم یه جورایی مشکل شما رو داشتم. اول از همه به نظرم لازمه دایره لغات تون رو قوی کنید و بعد گرامر و کلوز تست و ریدینگ اضافه بشه( این نظر من هست). اگر هم گرامر خیلی مشکل دارین و در حد یک جمله سازی ساده و افعالto be و افعال ابتدایی دیگه مشکل دارید به نظرم اول با فیلم آموزشی یا درسنامه های مربوط به متوسطه اول یا درسنامه های پایه ای دیگه خودتون رو به سطح کلاس نهم برسونید. اما در هر صورت یادگیری کلمات در اولویت های اول قرار میگیره. من از جعبه لایتنر برای حفظ لغات استفاده کردم و بسیار راضیم. هم میتونید آماده بخرید هم با کارتن درست کنید یا از نرم افزارanki استفاده کنید که خودم به صورت فیزیکی استفاده کردم. اول ببینید لغات رو از چه سالی به بعد ضعف دارید. اگر از متوسطه اول نیاز به تمرین دارید، یه دیکشنری لغات هفتم تا نهم و یه دیکشنری دهم تا دوازدهم بگیرید(ترجیحا کلمات رو در قالب یک جمله هم آورده باشه) هر روز چند تا از لغات جدید رو روی چند تا برگه کوچیکه بنویسید و پشتشون معنی، یک جمله با اون کلمه، هم خانواده، هم معنی و هر اطلاعات دیگه ای که لازمه رو بنویسید. نگران مرور اونها هم نباشید چون چینش و روش استفاده از جعبه طوریه که هر روز مرور دارید بدون اینکه گیج بشید یا یادتون بره کدوم کلمه ها رو باید مرور میکردید پیشنهاد میکنم دستور کار جعبه لایتنر رو حتما در اینترنت ببینید
پ ن: یادتون نره حتماً کلمه ها رو کاربردی یاد بگیرید و راجع به کلمه های جدید فکر کنید و تجزیه تحلیل کنید. خودتون رو با کلمات درگیر کنید. جمله سازی یکی از ابزار های مهم برای یادگیریه. حتما حتما جمله سازی کنید که ذهنتون عادت کنه به کلمه و حرف اضافه هایی که گاها همراه یه سری کلمات میان
موفق باشید -
ممنونم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.an این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد