فیزیک استاد کازرانیان
-
سلام ببخشید چرا داخل فرسنگ ۱ قسمت دوم استاد یکدفعه صفحه ۴ رو درس نمیدن و میرن صفحه ۵ و من رشته ریاضی هستم ایشون رو انتخاب کردم ولی گفتن که برا ریاضی کامل هستن
-
سلام ببخشید چرا داخل فرسنگ ۱ قسمت دوم استاد یکدفعه صفحه ۴ رو درس نمیدن و میرن صفحه ۵ و من رشته ریاضی هستم ایشون رو انتخاب کردم ولی گفتن که برا ریاضی کامل هستن
Saeed Rahimi
دقیقا منم همینو پرسیدم
خطا و دقتو نمیگه
monirs
@M-an
@مدیر-محصول-ابریشم
Arshia Yazdian -
Saeed Rahimi چون خطا و دقت اندازه حذف شده و فقط در حد یه مفهومه
-
Saeed Rahimi چون خطا و دقت اندازه حذف شده و فقط در حد یه مفهومه
ببخشید یه سوال ینی برا همه حذفه مثلا منکه پشت کنکوری هستم و تو کتاب خودم هست چی منم لازم نیست بخونمش!!!!
-
ببخشید یه سوال ینی برا همه حذفه مثلا منکه پشت کنکوری هستم و تو کتاب خودم هست چی منم لازم نیست بخونمش!!!!
فاطمه حسینی 3 نه چون شماهم میخوای کنکور401 بدی پس منطبق با کتابهای 401 برای شما هم حذفه
-
Saeed Rahimi اونا بیشتر بدانیم بدانیم هستن همینطوری خودت باید بخونی
-
Saeed Rahimi
دوستان میدونید برنامه جدید قلمچی کی میاد؟ -
سلام ببخشید
بین دبیران فیزیک آلا کدوم بهتر هستند؟
استاد طلوعی یا کارزانیان؟ -
سلام ببخشید
بین دبیران فیزیک آلا کدوم بهتر هستند؟
استاد طلوعی یا کارزانیان؟Amirabbas Gerami
سلام
تاپيك هاي زيادي در اين خصوص وجود داره
ميتونين اونارو بخونين
و البته ميتونين فيلم هاي تدريساشونم بببنيد و خودتون بسنجيد كه با كدوم استاد ارتباط بهتري ميگيريد -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد