Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مشاوره برای برنامه ریزی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

مشاوره برای برنامه ریزی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
37 دیدگاه‌ها 7 کاربران 1.6k بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • L آفلاین
    L آفلاین
    Leilaa
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

باسلام وخسته نباشی من فارغ التحصیل کاردانی نرم افزار کامپیوتر هستم وچهار پنج سال از درس وکتاب فاصله گرفتم ودوست دارم کنکور تجربی بدم خواستم بدونم چکار باید کنم از کجا شروع کنم اول کتاب درسی رو بخونم بعد فیلمهای شما یا فیلمهای شما کافیه با توجه به اینکه من از رشته نظری چیزی نمیدانم در خط صفر قرار دارم از نظر اطلاعاتی با تشکر

_Mohammad_reza__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • M آفلاین
      M آفلاین
      mozhgan_99

حرص منو درمیارین شما غیر تجربی هایی که میخواین کنکور تجربی بدین :person_lifting_weights_tone2: :smile:

بستگی به درسش داره تو ریاضی و فیزیک کتاب درسی اصلا کمک نمیکنه فیلم های آلا رو ببینید بعد تموم شدن فیلم ها تستش رو بزنین درمورد زیست چون هیچ پایه ای ندارید ازش فیلم ببینید درسنامه نشرالگو خوبه (تست هاش برای خود تجربی ها هم سخته ممکنه خیلی غلط بزنین و عصابتون به هم بریزه) بهتره با آبی قلم چی شروع کنین بعد برین سراغ نشرالگو فقط به آبی قلم چی اکتفا نکین چون تست هاش خیلی ساده ست
      عربی هم فیلم بعد تست ، ادبیات گاج موضوعی کتاب خوبیه همه بخش های ادبیات رو داره برای بخش قرابت متن کتاب رو بخونید بعد باید مفهومش رو تو کادر آبی رنگ بالای تست ها بخونید بعدم تستش رو بزنید آریه ها رو هم بخونین و تست تست ترکیبی زیاد کار کنید از آرایه 3 سوال میاد ازش یعنی 12 درصد زبان فارسی رو هم با استاد راوش پیش برین املا و لغت هم کتاب لقهمه مهرماه از روی اون بخونید
      دیتی گاج نقره ای رو بخونید برای آیاتش لقمه مهرماه دینی خوبه گاج نقره ای تست هم داره
      در کل مشخص کنید هدف تون از تجربی چیه؟؟؟ پزشکی ؟ پرستاری اینم توجه کنید تقاضا برای این رشته ها و پیراپزشکی زیاده و رقابت سختی رو دارین با تازه نفس ها
      رشته خودتون رو تو حوزه کامپیوتر در سطح دانشگاه های خوب ادامه بدین خیلی بهتر از کنکور تجربی دادن شما روزی 8 ساعت میانیگن باید درس بخونین همین انرژی رو بزارین تو رشته خودتون
      شیمی هم استاد آقاجانی خوبن فقط دوفصل آخر پیش دانشگاهی رو نداره

من راه خانه‌ام را گم کرده‌ام ری‌را

L MahbubeM 2 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • M mozhgan_99

حرص منو درمیارین شما غیر تجربی هایی که میخواین کنکور تجربی بدین :person_lifting_weights_tone2: :smile:

بستگی به درسش داره تو ریاضی و فیزیک کتاب درسی اصلا کمک نمیکنه فیلم های آلا رو ببینید بعد تموم شدن فیلم ها تستش رو بزنین درمورد زیست چون هیچ پایه ای ندارید ازش فیلم ببینید درسنامه نشرالگو خوبه (تست هاش برای خود تجربی ها هم سخته ممکنه خیلی غلط بزنین و عصابتون به هم بریزه) بهتره با آبی قلم چی شروع کنین بعد برین سراغ نشرالگو فقط به آبی قلم چی اکتفا نکین چون تست هاش خیلی ساده ست
        عربی هم فیلم بعد تست ، ادبیات گاج موضوعی کتاب خوبیه همه بخش های ادبیات رو داره برای بخش قرابت متن کتاب رو بخونید بعد باید مفهومش رو تو کادر آبی رنگ بالای تست ها بخونید بعدم تستش رو بزنید آریه ها رو هم بخونین و تست تست ترکیبی زیاد کار کنید از آرایه 3 سوال میاد ازش یعنی 12 درصد زبان فارسی رو هم با استاد راوش پیش برین املا و لغت هم کتاب لقهمه مهرماه از روی اون بخونید
        دیتی گاج نقره ای رو بخونید برای آیاتش لقمه مهرماه دینی خوبه گاج نقره ای تست هم داره
        در کل مشخص کنید هدف تون از تجربی چیه؟؟؟ پزشکی ؟ پرستاری اینم توجه کنید تقاضا برای این رشته ها و پیراپزشکی زیاده و رقابت سختی رو دارین با تازه نفس ها
        رشته خودتون رو تو حوزه کامپیوتر در سطح دانشگاه های خوب ادامه بدین خیلی بهتر از کنکور تجربی دادن شما روزی 8 ساعت میانیگن باید درس بخونین همین انرژی رو بزارین تو رشته خودتون

L آفلاین
        L آفلاین
        Leilaa

mozhgan_99
        ممنونم تشکر من از بچگی دوست داشتم پزشک بشم اما شرایط بیماری نذاشت بااینکه هنوزم بدتراز قبلم ولی اشتیاقم هرساله بیشتر میشه باخودم قول دادم اخرای عمرمم باشه حتمن پزشکی قبول شم ممنونم از راهنماییتون یه سوال من می بینم که از هر کتابی چند استاد درس می دن من کدومشون رو انتخاب کنم؟بعد فیزیک مال کنکور تجربیه استاد طلوعی؟اگه همش فیلمها رو ببینم وکتاب نخونم مشکلی نداره؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • M mozhgan_99

MahbubeM آفلاین
          MahbubeM آفلاین
          Mahbube

mozhgan_99
          برا شیمی هم اگه کلاس کنکور 95-94 استاد رو ببینن کامله فقط دوجلسه مشکل داره

چال روی گونه ات اخر مرا دق میدهد...

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • M آفلاین
            M آفلاین
            mozhgan_99

تو زیست و شیمی متن کتاب مهمه با دقت بخوین
            ریاضی لازم نداره کتاب اصلا، فیزیک هم یه نگاه بکنین متن کتاب رو فوقش یه سوال بدن اونم اگه مفهوم درس رو متوجه شده باشین میتوینین بزنین یعنی نیاز چندانی به متن کتاب نیست
            فیزیک هم برای ریاضی هم تجربی فیزیک ریاضی با تجربی فرق زیادی نداره فوقش دو سه فصل که خودشون میگن این ویدئو برای ریاضی هاست اگر کتاب تست ها رو هم نگاه کین نوشته این بخش فقط مخصوص ریاضیه
            من فیزیک طلوعی ، شیمی آقاجانی ، ارایه ادبیات هامون سبطی ،سایر بخش های ادبیات رواش ، عربی ناصح زاده جلادتی هم خوبه رو ترجیع میدم باز میخواین سته چهار تا ویدئو دانلود کنین ببینین با کدوم بیشتر درس رو متوجه میشین
            تو دینی متن کتاب مهمه از روی گاج نقره ای میتوین بخوین عربی هم نیاز نداره به کتاب درسی
            البته شما فیلم ها رو که میبینی اگر جزوه نداشته باشه باید جزوه نویسی بکنین
            و و برای قبولی پزشکی باید وقت زیادی بزارین وبهتره سریع تر شروع کینین موفق باشین

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • L آفلاین
              L آفلاین
              Leilaa

ممنونم تشکر از راهنماییتون اره وسایل ودفتراماده کردم که به امیدخدا شروع کنم فقط مونده بودم چی بخونم چی نخونم یه سوال دیگه ببخشین البته میگم من از بازار یه برنامه دانلود کردم همه درسها رو داره از رو همون نگاه کنم یا مال سایت رو؟
              بعد توی سایت اموزش انگلیسی ودین وزندگی هم نکات داره کتابهای پارسال با امسال مگه فرق کرده؟از خیلیها پرسیدم گفتن همون خودشونن فرقی نکرده
              بعد جزوات تو سایت نیست که برم کپی بگیرم؟ ببخشید این همه سوال پرسیدم تشکر ممنونم

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • M آفلاین
                M آفلاین
                mozhgan_99

اون برنامه رو نمیدونم ولی به نظرم آلا فیلم هاش بهتره چون دبیرهاش معتبر ترن
                نه فرقی نکرده کتاب
                چرا بعضی هاش هست بعضیها هم نیست مثلا درمورد فیزیک بهتره خودتون جزوه ش رو بنویسید و کپی نگیرید جزوه دست نویس بدخطه و یه سری از سوالا موقع کپی دیگه مشخص نمیشن
                شیمی دوم ش هست سوم و پیش خود آقای آقاجانی کتاب نوشتن فکر کنم بتونین سفارش بدین و لی نمیدونم کجا باید سفارش بدین
                عربی ناصح زاده هم جزوه عربی 1 ش هست بقیه ش نیست ایشون هم کتاب دارن عربی قرمز کانون ولی من خودم پیدا نکردم اینو

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • L آفلاین
                  L آفلاین
                  Leilaa

ممنونم تشکر میگم من برای اینکه بیام انجمن باید همیشه بیام تو اینترنت بعدوارد شم برنامه چیزی نداره؟بعد جریان تخته خاکی چیه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • M آفلاین
                    M آفلاین
                    mozhgan_99

نمیدونم تخته خاکی جریانش رو ولی فک کنم باید هزینه ای بدین براش اینکه چ فرقی داره رو نمیدونم
                    بله باید از مرورگر بیاین بعید میدونم اپلیکیشن داشته باشن چون تو این مدتی که من هستم کسی درباره اپ چیزی نگفته

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • L آفلاین
                      L آفلاین
                      Leilaa

ممنونم تشکرموفق باشید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • L آفلاین
                        L آفلاین
                        Leilaa

میگم من تو این کانال گیج شذم اصلن چه خبره نمیدونم چکار کنم برنامه روزانه که قرار بود بدن چی شد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • faezeh.seF آفلاین
                          faezeh.seF آفلاین
                          faezeh.se

سلام من سال دومه ک دارم کنکور میدم ولی نمیدونم چطوری دقیق برنامه ریزی کنم:confused:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • L آفلاین
                            L آفلاین
                            Leilaa

الاهی من سال اولمه بعذ چنذسال از فردا شروع می کنم

faezeh.seF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • L آفلاین
                              L آفلاین
                              Leilaa

با درسی که میدونین بهش علاقه دارین شروع کنین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • L Leilaa

الاهی من سال اولمه بعذ چنذسال از فردا شروع می کنم

faezeh.seF آفلاین
                                faezeh.seF آفلاین
                                faezeh.se

@afshani مرسی:confused:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • L آفلاین
                                  L آفلاین
                                  Leilaa

ناراحت نباشین من حتی کتاب ندارم هیچ میخوام با فیلمها شروع کنم قرار کتاب برام بیارن اشناها اصلن کتاب درسی هم ندارم

faezeh.seF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • L آفلاین
                                    L آفلاین
                                    Leilaa

بچه ها میگم اقای صنیعی طهرانی خوبن یااقای اقاجانی برا شیمی؟
                                    اقای نباخته خوبن برای ریاضی یا اقای امینی؟

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • MahbubeM آفلاین
                                      MahbubeM آفلاین
                                      Mahbube

@afshani
                                      سلام واقعیتش من تدریس اقای صنیعی رو ندیدم ولی بدون شک میدونم استاد اقاجانی عاااااااااااالی و فوق العاده هستن.
                                      خیلیا بودن که از درصدهای منفی به درصدهای بالا تو کنکور رسیدن.تدریسشونو از دست ندید خیلی کمکتون میکنه.

چال روی گونه ات اخر مرا دق میدهد...

L 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • MahbubeM Mahbube

@afshani
                                        سلام واقعیتش من تدریس اقای صنیعی رو ندیدم ولی بدون شک میدونم استاد اقاجانی عاااااااااااالی و فوق العاده هستن.
                                        خیلیا بودن که از درصدهای منفی به درصدهای بالا تو کنکور رسیدن.تدریسشونو از دست ندید خیلی کمکتون میکنه.

L آفلاین
                                        L آفلاین
                                        Leilaa

@دکتر-محبوبه خیلی خیلی ممنونم خیالمو راحت کردین

L MahbubeM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • L Leilaa

@دکتر-محبوبه خیلی خیلی ممنونم خیالمو راحت کردین

L آفلاین
                                          L آفلاین
                                          Leilaa

@afshani میگم نمیدونی ریاضی کدوم استاد بهترن مال استاد نباخته رو گوش دادم خیلی خوب بود ولی گیج شذم مال استاد امینی رو هنوز ندیدم شما اگه تجریه دارین ممنون میشم راهنمایی کنین

MahbubeM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه