ریاضی تجربی ثابتی
-
ببخشید میخواستم بپرسم برای پیشروی در آزمون ها مثلا قلمچی که قسمتی از تابع هست از کجا باید بفهمیم که کدام فیلم ها را باید نگاه کرد اگر راهنمایی کنین ممنون میشم و چطوری میشه عضو گروه ریاضی شد و همچنین چگونگی استفاده از فیلمها واقعا گیجم کرده تیکت هم جوابگو نیست که باید چه کنم تشکر
-
سلام
هر تاپیک که میزنید باتوجه به موضوع سوالتون گروهی رو تگ کنید تا برای اون گروه پیام ارسال بشه و سوالتون دیده بشه و زودتر بهتون جواب بدن.
اینجوری:backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:
دانش-آموزان-آلاء -
ببخشید میخواستم بپرسم برای پیشروی در آزمون ها مثلا قلمچی که قسمتی از تابع هست از کجا باید بفهمیم که کدام فیلم ها را باید نگاه کرد اگر راهنمایی کنین ممنون میشم و چطوری میشه عضو گروه ریاضی شد و همچنین چگونگی استفاده از فیلمها واقعا گیجم کرده تیکت هم جوابگو نیست که باید چه کنم تشکر
saleh darepeimaa
والا سوال منم هست.اصلا مشخص نیست
میگن بر اساس تورقه ولی جزوه جدید کلا فرق داره و اصلا تورق نیست -
saleh darepeimaa
والا سوال منم هست.اصلا مشخص نیست
میگن بر اساس تورقه ولی جزوه جدید کلا فرق داره و اصلا تورق نیستParsa Rostami اصلا نمیدونم باید چه کنم تا کجای درسنامه برای آزمون بعدی نگاه کنم یه فیلمی هم نمیزارن توضیح بدن آدم متوجه بشه
-
saleh darepeimaa
سلام تا آزمون 21 آبان قلمچی مباحث ریاضی مباحث فرسنگ 1و ۲ هست
شما میتونید خودتون تقسیم بندی کنید و ظرف این مدت درسنامه تجربی رو ببیند💚 -
saleh darepeimaa
سلام تا آزمون 21 آبان قلمچی مباحث ریاضی مباحث فرسنگ 1و ۲ هست
شما میتونید خودتون تقسیم بندی کنید و ظرف این مدت درسنامه تجربی رو ببیند💚@felli بعد از آن باید تورق را انجام بدم یعنی هر فیلم را دیدم برم سراغ تورق یا کل درسنامه فرسنگ یک مثلا تموم شد بعد برم سراغ قسمت تورق فرسنگ اول
-
@felli بعد از آن باید تورق را انجام بدم یعنی هر فیلم را دیدم برم سراغ تورق یا کل درسنامه فرسنگ یک مثلا تموم شد بعد برم سراغ قسمت تورق فرسنگ اول
saleh darepeimaa
ببینید تورق ها همون درسنامه هستن به صورت فشرده
شما میتونید با توجه به تسلط خودتون به مباحث یکی رو انتخاب کنید و ببینید
بعد دیدن درسنامه نیازی به تورق نیست میتونید برید سراغ تست ها -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد