دانلود سوالات قلم چی وگزینه دو
-
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با سلام خدمت الایی های عزیز شما میدونین چجوری میشه سوالات ازمون های ازمایشی رو دانلود کرد ؟ من قلم چی شرکت کردم میخوام سوالات دوازدهم ریاضی گزینه دو ۹ مهر رو هم دانلود کنم . چه کنم ؟
-
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
گزینه دو راضی به ای کار نیست(که کسانی که آزمونش رو شرکت نکردن سوالاتش رو دانلود کنن)
اگه این موضوع براتون مهم نیست ، تو نت سرچ کنید کانال سوالات و کلید آزمون گزینه دو . براتون کلی کانال میاره بالا
درضمن هر تاپیکی که میزنید باتوجه به موضوع سوالتون گروهی رو تگ کنید تا سوالتون دیده بشه و جواب بدن
اینجوری
@+اسم گروه -
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگر از لحاظ شرعی براتون مهمه که باید پولشو بدین
و گرنه تو تلگرام کلی ازین چنلای پخش منابع ، بعد ازمونا با کلید و پاسخ تشریحی میزارنش
-
سلام
گزینه دو راضی به ای کار نیست(که کسانی که آزمونش رو شرکت نکردن سوالاتش رو دانلود کنن)
اگه این موضوع براتون مهم نیست ، تو نت سرچ کنید کانال سوالات و کلید آزمون گزینه دو . براتون کلی کانال میاره بالا
درضمن هر تاپیکی که میزنید باتوجه به موضوع سوالتون گروهی رو تگ کنید تا سوالتون دیده بشه و جواب بدن
اینجوری
@+اسم گروهنوشتهشده در ۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh ممنونم از توضیحتون.
-
اگر از لحاظ شرعی براتون مهمه که باید پولشو بدین
و گرنه تو تلگرام کلی ازین چنلای پخش منابع ، بعد ازمونا با کلید و پاسخ تشریحی میزارنش
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده