یه سوال واقعا فوری
-
فکر نمیکنم چنین مشکلی باشه
تست های هر پایه جدا هست ، یعنی مثلاً بعد از تمام شدن تست های دوازدهم ، تست های یازدهم یا دهم شروع میشه
در هر پایه هم ترتیب تست ها تا اینجایی که من تستا رو زدم ، از اول مباحث درسنامه هست تا آخر
یعنی ترتیبش مثل درسنامه هست
به نظرم مشکلی به وجود نمیاد
منتظر کمک کسی هم نباشید ، چون این خیلی چیز خاصی نیست که کسی راه حل بده ! -
فکر نمیکنم چنین مشکلی باشه
تست های هر پایه جدا هست ، یعنی مثلاً بعد از تمام شدن تست های دوازدهم ، تست های یازدهم یا دهم شروع میشه
در هر پایه هم ترتیب تست ها تا اینجایی که من تستا رو زدم ، از اول مباحث درسنامه هست تا آخر
یعنی ترتیبش مثل درسنامه هست
به نظرم مشکلی به وجود نمیاد
منتظر کمک کسی هم نباشید ، چون این خیلی چیز خاصی نیست که کسی راه حل بده !Reza Panahi در تکمیلِ حرفتون، باید بگم که: اتفاقا چیزِ خاصی هست، کسی تو آلا براش مهم نیست که بخواد راه حلی بده. وگرنه ما از پارساله داریم میگیم اینارو.
-
Reza Panahi در تکمیلِ حرفتون، باید بگم که: اتفاقا چیزِ خاصی هست، کسی تو آلا براش مهم نیست که بخواد راه حلی بده. وگرنه ما از پارساله داریم میگیم اینارو.
Parsa Ghaffari
تیمِ آلا خیلی سرش شلوغه
واقعاً چنین کارهایی دیگه توقع بیجا هست
تست ها به ترتیب هستن ، دیگه خودِ دانش آموز باید تست ها رو پیدا کنه و بزنه ، فکر نمیکنم کار سختی باشه ، چون خودم انجامش دادم !!کمال گرا نباشیم ...
-
Parsa Ghaffari
تیمِ آلا خیلی سرش شلوغه
تست ها به ترتیب هستن ، دیگه خودِ دانش آموز باید تست ها رو پیدا کنه و بزنه ، فکر نمیکنم کار سختی باشه ، چون خودم انجامش دادم !!کمال گرا نباشیم ...
Reza Panahi اگه به ترتیب باشه که واقعا مشکلی نیست ، دوم اینکه بله بنده کمال گرام و هیچ کاریش هم نمیتونم کنم اگه کمال گرا نبودم از تابستون روزی هفت هشت ساعت به امید دانشگاه شریف درس نمیخوندم 😉
سوم اینکه ، ممنون از راهنماییت
-
Parsa Ghaffari
تیمِ آلا خیلی سرش شلوغه
Reza Panahi میشه بگی مثلا برای ریاضی من با قلمچی میام جلو تو از کجا میفهمی الان باید چه تعداد از فیلم درسنامه رو نگاه کنی برای ازمون بیست و سوم به منم بگی بفهمم ممنون میشم
-
Reza Panahi اگه به ترتیب باشه که واقعا مشکلی نیست ، دوم اینکه بله بنده کمال گرام و هیچ کاریش هم نمیتونم کنم اگه کمال گرا نبودم از تابستون روزی هفت هشت ساعت به امید دانشگاه شریف درس نمیخوندم 😉
Parsa Ghaffari
من شیمی رو که تستاشو زدم ، تستاش به ترتیب بوده
درباره بقیه دروس اطلاعی ندارم
اما همونا هم قریب به یقین طبق درسنامه هست
مثلاً اگر توی درسنامه هنوز به مبحث مشتق نرسیدین ، نمیان توی تستا از مشتق هم سوال بیارن که ...
اینو بر اساس منطق گفتم ، اما خب من فقط شیمی و فیزیک رو تهیه کردم
درباره بقیه نمیدونم -
امیر رضا فتح اللهی
خیلی هم عالی
ان شاالله موفق باشید و به هدفتون برسید💫
این ویژگی شما اون کمال گرایی که من منظورم بود نیست !
این ویژگی شما نشون دهنده اینه که شما به کم قانع نیستید و بزرگ آرزو میکنید و البته بزرگ تلاش میکنید . که خیلی هم عالیه
اما اون کمال گرایی منظورم این بود که منتظر فراهم شدن همه امکانات و شرايط نباشیم
منتظر این که بقیه کاری بکنن نباشیم و لیاقت خودمون رو نشون بدیم و به اصطلاح خودمون همه کاره این مسیر باشیم
مخاطبم شخص خاصی هم نبود
کلّی گفتم
یکی از مخاطبانش هم خود من میتونه باشه -
Parsa Ghaffari
من شیمی رو که تستاشو زدم ، تستاش به ترتیب بوده
درباره بقیه دروس اطلاعی ندارم
اما همونا هم قریب به یقین طبق درسنامه هست
مثلاً اگر توی درسنامه هنوز به مبحث مشتق نرسیدین ، نمیان توی تستا از مشتق هم سوال بیارن که ...
اینو بر اساس منطق گفتم ، اما خب من فقط شیمی و فیزیک رو تهیه کردم
درباره بقیه نمیدونمReza Panahi مهمترین درس تجربی زیسته که تو اون هییییچ ترتیبی وجود نداره. تو بقیه ی دروس هم تا جایی که من دیدم کامل تفکیک نشده، که مثلا بدونی تا تستِ فلان از این مبحثه و بعد تا تست بهمان از اون یکی مبحث. و خودمون باید دنبالش بگردیم. این موضوعات برای یه کنکوری وقت گیره، و برایِ یه تیمی که حرف از حرفهای و کامل بودن میزنه، نقص.
بنده یه سال با این مجموعه همراه بودم و مثل شما اوایل سنگشو به سینه میزدم، ولی از یه جایی به بعد دیگه این همه بدقولی غیرِ قابلِ تحمل میشه.
بعدا به حرفم میرسید، البته امیدوارم هیچوقت مثلِ پارسال نشه که بخواید تجربه کنید چیزایی که میگمو -
Reza Panahi مهمترین درس تجربی زیسته که تو اون هییییچ ترتیبی وجود نداره. تو بقیه ی دروس هم تا جایی که من دیدم کامل تفکیک نشده، که مثلا بدونی تا تستِ فلان از این مبحثه و بعد تا تست بهمان از اون یکی مبحث. و خودمون باید دنبالش بگردیم. این موضوعات برای یه کنکوری وقت گیره، و برایِ یه تیمی که حرف از حرفهای و کامل بودن میزنه، نقص.
بنده یه سال با این مجموعه همراه بودم و مثل شما اوایل سنگشو به سینه میزدم، ولی از یه جایی به بعد دیگه این همه بدقولی غیرِ قابلِ تحمل میشه.
بعدا به حرفم میرسید، البته امیدوارم هیچوقت مثلِ پارسال نشه که بخواید تجربه کنید چیزایی که میگموParsa Ghaffari
بله ، حرفتون درسته
یکی از معایب و نقص ها همین بدقولی ها هست
که البته به نظر من بیشترش بخاطر اینه که آلا میخواد خدمات خیلی متنوع و زیادی بده ، واسه همین هم کار خودشون رو سنگین میکنن و ممکنه بدقولی پیش بیادهم اینکه ممکنه نواقص زیادی بوجود بیاد
مثل کنکورچه ها و پیش آزمون و پس آزمون های پارسال -
یه کار کامل و دقیق انجام بشه نسبت به اینکه چندین کار ناقص انجام بشه نتیجش بهتره
مثلاً به نظر من نقشه راه ابریشم کاربرد خاصی نداره
فقط کار آلا سنگین تر شده !! -
سلام
اونایی که طبق آزمون ها پیش میرن میدونن که مثلا
مثلا شیمی ۱ تا صفحه فلان فرسنگ اول توی آزمون میاد و فلان قدر فرسنگ ۱ توی ازمون بعد
اونوقت سوال اینه که ما به واسطه ازمون مجبوریم تنها بخشی از درسنامه رو مطالعه کنیم و طبق همون اندازه درسنامه تست بزنیم ، اونوقت پی دی اف تست ها ، کلی تست داره که اصلا مشخص نیست به چه ترتیبی سوالای درسنامه یک فرسنگ رو پوشش داده و همش باید بگردی تا همون چیز هایی که توی ازمون قراره بیاد تست بزنی و ما بقی رو از فیلتر رد کنی و اینکار واقعا سخته اگه یه راهی آلا پیش رو مون بزاره واقعا کمک بزرگی میکنهامیر رضا فتح اللهی سلام عذر میخوام شما از چه برنامه قلمچی الا دارین استفاده میکنید؟ آخه گفتن که میخواد برنامه جدید بده بیرون برای قلمچی ها که مثل گزینه دو باشه
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد