راه ابریشم
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
من نه از تیکت پشتیبانی جواب گرفتم نه از دایرکت پیج آلا
خواهش میکنم شما کمکم کنید
آیا برنامه ای مخصوص ازمون قلمچی وجود داره برای راه ابریشم؟اخه توی لایو مشاورین گفتین امروز برنامه مخصوص قلمچی منتشر میشهmina omidi
سلام
بله
یکیش نزدیک ی هفتس ک منتشر شده
یکی دیگه هم قراره همین روزا منتشر کنن -
mina omidi
سلام
بله
یکی دیگه هم قراره همین روزا منتشر کننHhh Hh شما هم با برنامه قلمچی پیش میرید؟؟
-
Hhh Hh شما هم با برنامه قلمچی پیش میرید؟؟
mina omidi
بله -
mina omidi
سلام
بله
یکی دیگه هم قراره همین روزا منتشر کننHhh Hh اینی ک میخوان تازه منتشر کنن میشه رسوند همه مطالب رو؟
-
Hhh Hh اینی ک میخوان تازه منتشر کنن میشه رسوند همه مطالب رو؟
mina omidi
جدیده هنوز منتشر نشده و دربارش اطلاعات ندارم
ولی اون اولیه همه فیلما رو توش نذاشتن و خودتون باید شخصی سازیش کنید و ی چیزایی اضافه و کم بشه -
mina omidi
جدیده هنوز منتشر نشده و دربارش اطلاعات ندارم
ولی اون اولیه همه فیلما رو توش نذاشتن و خودتون باید شخصی سازیش کنید و ی چیزایی اضافه و کم بشهHhh Hh ممنونم از پاسخگوییتون
-
Hhh Hh ممنونم از پاسخگوییتون
mina omidi
خواهش میکنم: -
سلام من دانش اموز دوزاده تجربی هستم سال یازدهم با تابستون نخوندم اگه از همین امروز فشرده شروع کنم میرسم
-
سلام به همگی.یه کمکتون احتیاج دارم.من در راه ابریشم نمیتونم حل تمام تست ها رو نبینم و باید به همراه حل تست تحلیلش رو هم از طرف استاد ببینم.درسته که آلا میگه همه فیلما رو نباید دید ولی من به استاد طلوعی پیام دادم گفتن بهتره که همه رو ببینیم و همینطور هم کسی واقعا دلش نمیاد تحلیل تست عمومی ها رو نبینه چون هم حجمش نسبت به اختصاصیا کمتره و هم مهمن.موندم واقعا چیکار کنم و اینکه اگر قراره ببینم کدوم فیلما رو باید قبل از اینکه خودم تستاشو حل کنم ببینم تا تسلطم روی مطلب بالا بره.باید یه تاپیک میزدم ولی گفتم همینجا بگم.ممنونم
-
سلام من دانش اموز دوزاده تجربی هستم سال یازدهم با تابستون نخوندم اگه از همین امروز فشرده شروع کنم میرسم
zeinab abdi بله نگران نباش