برنامه مطالعاتی قلم چی
-
سلام
شبتون آرومبخاطر اینکه برنامه مطالعاتی دوم قلم چی هنوز منتظر نشده، خودم یه برنامه ریختم
اون جاهای خالی طبق کلاسای مدرسه خودم هست
یه سری اشکالاتی داره چون با عجله نوشتم- آخرین تایم بهتر بود عمومی بنویسم که تو دو روز رعایت نشده
- بعد از نوشتن دوره های تست زنی متوجه شدم بخشی از درسنامه دینی 3 مونده، بخاطر همون مجبور شدم اون بین قرار بدم که بهتر بود پیش درسنامه ها می بود
- یادم رفته بود پنجشنبه مدرسه ندارم بخاطر همون جای خالی گذاشتم بعدش که متوجه شدم خالی مونده نوشتم جبرانی
البته تصمیم دارم موقع اجرا بکشم جلو برنامه اون روز رو...
در آخر عکس رو بخاطر این آپلود کردم که شاید به درد دوستایی که هنوز برنامه ریزی نکردن بخوره
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمبه امید گرفتن نتایج بهتر
- آخرین تایم بهتر بود عمومی بنویسم که تو دو روز رعایت نشده
-
سلام
شبتون آرومبخاطر اینکه برنامه مطالعاتی دوم قلم چی هنوز منتظر نشده، خودم یه برنامه ریختم
یه سری اشکالاتی داره چون با عجله نوشتم- آخرین تایم بهتر بود عمومی بنویسم که تو دو روز رعایت نشده
- بعد از نوشتن دوره های تست زنی متوجه شدم بخشی از درسنامه دینی 3 مونده، بخاطر همون مجبور شدم اون بین قرار بدم که بهتر بود پیش درسنامه ها می بود
- یادم رفته بود پنجشنبه مدرسه ندارم بخاطر همون جای خالی گذاشتم بعدش که متوجه شدم خالی مونده نوشتم جبرانی
در آخر عکس رو بخاطر این آپلود کردم که شاید به درد دوستایی که هنوز برنامه ریزی نکردن بخوره
Sara Aliakbari
سلام منم خودم برنامه ریزی کردم ولی من جوری برنامه ریختم چون یکم ضعیف هستم درسنامه هارو کل درسنامه هارو چیدم و پنجشنبه قبل آزمونم برای پیش آزمون خالیه و تایم اضافم را تست کار می کنم البته که عمومی هارو با راه ابریشم نمی خونم - آخرین تایم بهتر بود عمومی بنویسم که تو دو روز رعایت نشده
-
اینم اضافه کنم که ساعتای بالا [ قسمت 2 و 3 و 4 که دو تا نوشته شده] برا روزایی هست که کلاس مدرسه ندارم و با اون ساعات قراره پیش برم
یادم رفته بود اینو بنویسم -
Sara Aliakbari
سلام منم خودم برنامه ریزی کردم ولی من جوری برنامه ریختم چون یکم ضعیف هستم درسنامه هارو کل درسنامه هارو چیدم و پنجشنبه قبل آزمونم برای پیش آزمون خالیه و تایم اضافم را تست کار می کنم البته که عمومی هارو با راه ابریشم نمی خونمAmir Reza Majdian
منم برنامه راهبردی قلم چی رو چک کردم، با توجه به اون درسنامه هارو انتخاب کردم...
یعنی فکر می کنم درسنامه ها کاملهممنون از وقتی که گذاشتید
موفق باشید️
-
Amir Reza Majdian
منم برنامه راهبردی قلم چی رو چک کردم، با توجه به اون درسنامه هارو انتخاب کردم...
یعنی فکر می کنم درسنامه ها کاملهممنون از وقتی که گذاشتید
موفق باشید️
Sara Aliakbari
من چون برنامه کلا از فرسنگ 1 بود همه فرسنگ 1 درسنامه هارو چیدم و حل تست با خودمه اگه مشکلی بود از فیلم می بینم و اینکه تنها چیزی که باید توجه می کردم 2 فیلم از فرسنگ 2 باید برای گسسته ببینم
شما چیزی خارج از فرسنگ 1 گذاشتید؟ -
Sara Aliakbari
من چون برنامه کلا از فرسنگ 1 بود همه فرسنگ 1 درسنامه هارو چیدم و حل تست با خودمه اگه مشکلی بود از فیلم می بینم و اینکه تنها چیزی که باید توجه می کردم 2 فیلم از فرسنگ 2 باید برای گسسته ببینم
شما چیزی خارج از فرسنگ 1 گذاشتید؟Amir Reza Majdian
والا نه
مگه تو فرسنگ دو هم مطالبی مربوط با بودجه بندی قلم چی هست؟؟ -
Amir Reza Majdian
والا نه
مگه تو فرسنگ دو هم مطالبی مربوط با بودجه بندی قلم چی هست؟؟Sara Aliakbari
من با توجه به برنامه خود آلا که نگاه کردم برای برنامه ریزیم دیدم تنها چیزی که خارج از فرسنگ 1 اومد دو فیلم 31 و 32 فرسنگ 2 ریاضیات ریاضی که برای گسستس -
سلام
Sara Aliakbari با این برنامه تمام مباحث رو تا دوهفته دیگ میبندید؟؟یا قبلا خوندید؟
-
Sara Aliakbari
من با توجه به برنامه خود آلا که نگاه کردم برای برنامه ریزیم دیدم تنها چیزی که خارج از فرسنگ 1 اومد دو فیلم 31 و 32 فرسنگ 2 ریاضیات ریاضی که برای گسستسAmir Reza Majdian
وای من خبر نداشتم حتما قرارش می دم تو برنامه.
خیلی ممنونم ازتون اطلاع دادید -
Amir Reza Majdian
وای من خبر نداشتم حتما قرارش می دم تو برنامه.
خیلی ممنونم ازتون اطلاع دادیدSara Aliakbari
خواهش می کنم
آلایی ها هوای همو دارن -
Sara Aliakbari با این برنامه تمام مباحث رو تا دوهفته دیگ میبندید؟؟یا قبلا خوندید؟
mina omidi
نه من تابستون طبق برنامه مطالعاتی تابستون پیش رفتم که فقط کل فیزیک، شیمی و هندسه دهم و مبحث تابع خونده می شد.
من برنامه رو بدون در نظر گرفتن اینکه تابستون خوندم، ریختم و امیدوارم تا موقع آزمون تموم مباحث رو بتونم پوشش بدم -
mina omidi
نه من متاسفانه از مهر اضافه شدم فقط پیله هارو دیده بودم
اما با برنامه ریزیم کل فرسنگ 1 در دروس خصوصی رو می بینم البته با توجه به اختیار دروس در آزمون قلم چی منم همچون آلا دهم رو انتخاب کردم و یازدهم رو نمی خونم البته در ریاضیات یازدهم هم مطالعه می کنم
البته دورس عمومی دهم و دوازدهمی که در آزمون باید بزنم رو می خونم.
اگه وقت خالی بود یازدهمم می خونم -
دستتون درد نکنه
امکان داره لینک دانلود فایلش رو بدید
تا بشه دانلودش مرد و روش زوم کرد
اینحوری یکم ریزه و خوندنش سخته
ممنون️
-
دستتون درد نکنه
امکان داره لینک دانلود فایلش رو بدید
تا بشه دانلودش مرد و روش زوم کرد
اینحوری یکم ریزه و خوندنش سخته
ممنون️
vccc
بله، درست می فرمایید؛ ذاتاً خط منم ریز هست حالا اسکن کردم که واضح تر باشه...
حقیقتش من زیاد آشنایی با آلاخونه ندارم، تاپیک زدن و اینارم تازه یاد گرفتم
اگه امکانش هست شما لطف کنید توضیح بدید چیکار باید کنم که انجام بدم -
سلام
-
شایان اسماعیلی و بازم مشکل ...
برنامه برای فارغ التحصیل ریاضی وجود ندارع -
شایان اسماعیلی
دوست عزیز از کجا پیدا کردین اینو
من الان چن ماهه هنوز نتونستم یاد بگیرم چی ب چیه
️
ی کانالی جایی نیس ک بشه اخبار الا رو کامل دنبال کرد
من از الاخونه اصن سر در نمیارم -
شایان اسماعیلی
سلام
مرسی از اطلاع رسانیتون -
سلام
Sara Aliakbari
سلام خوبی
بنظرت باکس تستت خیلی کم نیست؟
اصن شیمی تست نذاشتی تو برنامت که - آخرین تایم بهتر بود عمومی بنویسم که تو دو روز رعایت نشده
-
شایان اسماعیلی به این برنامه برای ریاضی تحربی ی بخش هایی باید اضافه کرد درسته؟؟