دانشگاه یا کلاس های بیرون؟!
-
سلام دوستان حالتون چطوره
میخواستم راهنماییم کنین ..
من میخوام کنکور ریاضی بدم و برم مهندسی کامپیوتر(نرم افزار) ولی شنیدم چیزهایی که دانشگاه یاد میدن مال ۱۵ سال قبله و بروز نیس .پس باید بریم کلاس های بیرون تا یه چیزی یاد بگیریم ..
خلاصه من الان نمیدونم چیکار کنم
اگه دانشگاه نرم، پس مدرک چی میشه؟
و یا کلاس های بیرون اگه برم ، مدرکش واسه کار به درد میخوره ؟
به نظرتون کدوم معتبر تره ؟( میگن امروزه دیگه زیار به مدرک دانشگاهی کاری ندارن مهم اینه طرف چیزی حالیش باشه و کاربلد..)
ممنون میشم کسانی که توی این رشته هستن یا داخل فامیل کسی رو میشناسن که دانش آموخته ی این رشته هس، جواب و توضیح کامل بدن و از مزایای و معایبش برام بگن..
آخه پای عمرمون وسطه و خدایی نکرده جوری نشه که افسوس بخوریم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
کسی نمیدونه؟
-
سلام دوستان حالتون چطوره
من میخوام کنکور ریاضی بدم و برم مهندسی کامپیوتر(نرم افزار) ولی شنیدم چیزهایی که دانشگاه یاد میدن مال ۱۵ سال قبله و بروز نیس .پس باید بریم کلاس های بیرون تا یه چیزی یاد بگیریم ..
به نظرتون کدوم معتبر تره ؟( میگن امروزه دیگه زیار به مدرک دانشگاهی کاری ندارن مهم اینه طرف چیزی حالیش باشه و کاربلد..)
ممنون میشم کسانی که توی این رشته هستن یا داخل فامیل کسی رو میشناسن که دانش آموخته ی این رشته هس، جواب و توضیح کامل بدن و از مزایای و معایبش برام بگن..
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاءbahar mohammadi 0 من اطلاعات زیادی ندارم ولی فراموش نکن هیچ مدرکی نمیتونه جای مدرک دانشگاهیو بگیره
حالا باز دوستایی که تخصصشون بیشتره باید کمکت کننن -
سلام دوستان حالتون چطوره
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء@bahar-mohammadi-0باسلام خدمت شما یکی از اقوام ماهم کنکور ریاضی داد وقبول هم شد ولی ن در رشته ای که شما میگید والا از قدیم میگن شنیدن کی بود مانند دیدن به نظر من شما حال را دریابید ،دانشگاه بهتره مکان های بیرون مثل کلاس جبرانی ویادگیری بیشتر .....اینورچیزا میمونه دراصل شما باید دانشگاه برید در کنارش اگه دیدید باز شرایط جوری دیگه اس میتونید اون چیزی رو که میخواید انتخاب کنید پس شما اولویت اولتون رو بزارید رو دانشگاه چون همونطور که خودتون هم گفتید دانشگاه معتبرتره.
بازم هرجوری صلاح میدانید -
@bahar-mohammadi-0باسلام خدمت شما یکی از اقوام ماهم کنکور ریاضی داد وقبول هم شد ولی ن در رشته ای که شما میگید والا از قدیم میگن شنیدن کی بود مانند دیدن به نظر من شما حال را دریابید ،دانشگاه بهتره مکان های بیرون مثل کلاس جبرانی ویادگیری بیشتر .....اینورچیزا میمونه دراصل شما باید دانشگاه برید در کنارش اگه دیدید باز شرایط جوری دیگه اس میتونید اون چیزی رو که میخواید انتخاب کنید پس شما اولویت اولتون رو بزارید رو دانشگاه چون همونطور که خودتون هم گفتید دانشگاه معتبرتره.
بازم هرجوری صلاح میدانیدamir mahdi salimi
ممنون -
bahar mohammadi 0 oخواهش میکنم.
-
سلام دوستان حالتون چطوره
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاءbahar mohammadi 0 سلام... دانشگاه رو باید برید تا مدرکی داشته باشید و برای بروز بودن از یوتیوب و آموزشای یوتیوب با بهترین اساتید میتونید استفاده کنید.
اینم بدونید هر چی دانشگاه بهتر قبول بشید سطح علمی دانشگاه هم بالاتره...
چند نفر ار اعضای موفق حوزه کامپیوتر این توصیه ها رو کردن. -
در مورد درآمد و پول اینکار هم 2 نفر از فامیلامون تو این کار هستن اگه بودجه اولیه خوبی داشته باشید(توجه کنید هر کامپیوتر معمولی حدود 16 میلیون هست پس بودجه زیادی میخواد) درآمد عالی خواهید داشت ولی اگه مثل فامیلای ما اون بودجه رو نداشته باشید یه درآمد بسیار معمولی خواهید داشت(اون هم در صورتی که توی کارتون عالی باشید!).
-
B bahar mohammadi 0 marked this topic as a question on