گرامر
-
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
@sara-haghighatrad
جواب ۲ میشه درسته؟ ترکیب رایجیه.
۱. سوالات قواعد عربی و گرامر انگلیسی، واسه انتخاب هر گزینه واقعاً باید دلیل قائدهای داشته باشید. درسته که ترجمه هم کمک میکنه، ولی موارد زیادی هم هست که فقط ترجمه به فارسی کردن برای حل غلط اندازه (ترجمه plan B تون باشه نه plan A).
۲. گزینه ۱ زمان «حال ساده» است. مهمترین کاربردش برای بیان کارهاییست که به شکل یه عادت انجام میشه. اینجا اگه یک رو انتخاب کنیم، مثل اینه که گفتیم (he) به طور روتین (هم در گذشته و هم در حال و حتی در آینده) کلاً با من حرف نمیزنه. درحالی که بدیهیه قضیه این نبوده، از جمله اول معلومه که یه اتفاقی افتاده و فقط می خوایم در مورد پس از اون اتفاق صحبت کنیم. نه یه مورد مستمر.
۳. تفاوت will و going to رو هم که لحاظ کنی، ۲ درمیاد. -
@sara-haghighatrad
سلام وقتتون بخیر
مطمئن نیستم جوابم درست باشهببینید جمله میگه که
من هرچی امتحان کردم جواب ندادو قانونا باید نتیجه گیری کنه" قصد نداره با من صحبت کنه"
نشون میده طرف پای تصمیمش وایستاده
به نظر من گزینه ۳ درست هست
اگر لطف کنید و جواب تست رو بگید ممنون میشم
-
@sara-haghighatrad
ببینید منظورم این هست که چون قصد هی رو نشون میده باید be going to باشه -
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
@sara-haghighatrad
ببینید منظورم این هست که چون قصد هی رو نشون میده باید be going to باشه -
@sara-haghighatrad
جواب ۲ میشه درسته؟ ترکیب رایجیه.
۱. سوالات قواعد عربی و گرامر انگلیسی، واسه انتخاب هر گزینه واقعاً باید دلیل قائدهای داشته باشید. درسته که ترجمه هم کمک میکنه، ولی موارد زیادی هم هست که فقط ترجمه به فارسی کردن برای حل غلط اندازه (ترجمه plan B تون باشه نه plan A).
۲. گزینه ۱ زمان «حال ساده» است. مهمترین کاربردش برای بیان کارهاییست که به شکل یه عادت انجام میشه. اینجا اگه یک رو انتخاب کنیم، مثل اینه که گفتیم (he) به طور روتین (هم در گذشته و هم در حال و حتی در آینده) کلاً با من حرف نمیزنه. درحالی که بدیهیه قضیه این نبوده، از جمله اول معلومه که یه اتفاقی افتاده و فقط می خوایم در مورد پس از اون اتفاق صحبت کنیم. نه یه مورد مستمر.
۳. تفاوت will و going to رو هم که لحاظ کنی، ۲ درمیاد.@amin-forouzan
ممنونم لطف کردید🌸 -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
S Sara_R has marked this topic as unsolved on