برنامه مطالعاتی راه ابریشم(تجربی-قلم چی)
-
سلام،
با توجه به اینکه برنامه جدید راه ابریشم تجربی هم مشکلاتی داره(عدم وجود 5جلسه شیمی، 1جلسه دینی، 1جلسه زبان در برنامه، عدم تطابق با فیزیک آقای طلوعی، عدم تطابق با "درسنامه فرسنگ اول ریاضیات تجربی راه ابریشم (کنکور 1401)")، یک برنامه کامل و مطمئن برای خودم نوشتم و گفتم که برای شما دوستان عزیزم نیز قرار بدم تا استفاده کنید.
با این برنامه فقط روزی باید 10 ساعت خالص درس بخونید.(5ساعت فیلم های درسنامه+5ساعت مطالعه جزوه و تست)
انصافا خیلی انرژی و زمان برای تنظیم و نوشتن برنامه کردم و مرتب هم هست. فیزیک هم مطابق با فیزیک آقای طلوعی هست.
هزینه استفاده: 5صلوات بر محمد و آل محمد
دانلود برنامه مطالعاتی راه ابریشم@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-زبان
-
این پست پاک شده!
-
-
سلام،
با توجه به اینکه برنامه جدید راه ابریشم تجربی هم مشکلاتی داره(عدم وجود 5جلسه شیمی، 1جلسه دینی، 1جلسه زبان در برنامه، عدم تطابق با فیزیک آقای طلوعی، عدم تطابق با "درسنامه فرسنگ اول ریاضیات تجربی راه ابریشم (کنکور 1401)")، یک برنامه کامل و مطمئن برای خودم نوشتم و گفتم که برای شما دوستان عزیزم نیز قرار بدم تا استفاده کنید.
با این برنامه فقط روزی باید 10 ساعت خالص درس بخونید.(5ساعت فیلم های درسنامه+5ساعت مطالعه جزوه و تست)
انصافا خیلی انرژی و زمان برای تنظیم و نوشتن برنامه کردم و مرتب هم هست. فیزیک هم مطابق با فیزیک آقای طلوعی هست.
دانلود برنامه مطالعاتی راه ابریشم@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-زبان
Amirhossein Ghasemi سلام دوست عزیز پ برنامه کجاست
-
Amirhossein Ghasemi سلام دوست عزیز پ برنامه کجاست
Reza Khaledi
اینجا کلیک کنید. صفحه دانلود فایل PDF برنامه باز میشه، روی دکمه دریافت لینک دانلود و سپس روی دکمه دانلود فایل کلیک کنید.
موفق باشید -
خدا خیرتون بده
-
سلام،
دوستان توجه کنید ک این برنامه ک امیرحسین زحمت نوشتنشو کشیده رو ما با محتوای استاد طلوعی تنظیم کردیم و شما میتونید فیزیک آقای کازرانیان رو جایگزین آقای طلوعی کنید در برنامه. -
سلام،
Amirhossein Ghasemi
Amirhossein Ghasemi
دادامن این برنامتو ریاضیاشو نگاه کردم خیلی مشکل داشتا
از فرسنگ اول ما اصلا فیلمای جلسه 1 تا 14 رو نباید ببینیم چون مبحث معادله ان که تو بودجه بندی نیست
از جلسه 15 تا 28 رو باید ببینیم چون برای تابعه
بعدش از 29 به بعد که مربوط به بررسی کتابه بر اساس بودجه بندی ما فقط باید33 تا 36 که برای تابع دهمه و 37 و 38 که برای تابع یازدهم هستش رو ببینیم نه همشو
علاوه بر اینا یه قسمتی از تابع دوازدهم داخل فرسنگ 2 هستش از جلسه 20 تا 25
بعد از همه اینا برای ریاضی پایه که مبحث دنباله و الگوی دهم هستش میشن جلسات 6 تا 14 فرسنگ 2 میشن که هیچ کدومو توی برنامه نزاشتی -
Amirhossein Ghasemi
Amirhossein Ghasemi
از فرسنگ اول ما اصلا فیلمای جلسه 1 تا 14 رو نباید ببینیم چون مبحث معادله ان که تو بودجه بندی نیست
بعدش از 29 به بعد که مربوط به بررسی کتابه بر اساس بودجه بندی ما فقط باید33 تا 36 که برای تابع دهمه و 37 و 38 که برای تابع یازدهم هستش رو ببینیم نه همشو
بعد از همه اینا برای ریاضی پایه که مبحث دنباله و الگوی دهم هستش میشن جلسات 6 تا 14 فرسنگ 2 میشن که هیچ کدومو توی برنامه نزاشتیALI MI به هرحال باید فرسنگ اول تموم بشه و شما اگه همشو ببینی بعدا کارت راحت میشه. خب این دیدگاه من هست. شما میتونی به جای اون 14 جلسه اول و بررسی کتاب(به جز 4جلسه) بیای جلسات 15 تا 28 و 6 تا 14 فرسنگ دوم و 20 تا 25 فرسنگ دوم رو توی برنامه قرار بدی که قطعا زیادتر خواهد شد... ولی این برنامه من از اون برنامه خود آلا که فقط سه جلسه درسنامه تورق قرار داده که خیلی بهتره!
-
Amirhossein Ghasemi
Amirhossein Ghasemi
بعد از همه اینا برای ریاضی پایه که مبحث دنباله و الگوی دهم هستش میشن جلسات 6 تا 14 فرسنگ 2 میشن که هیچ کدومو توی برنامه نزاشتیALI MI وااای خدا خیرتون بده دو روزه درگیر پیدا کردن این فیلما بودم پیدا نمیکردم دست شما درد نکنه
-
ALI MI به هرحال باید فرسنگ اول تموم بشه و شما اگه همشو ببینی بعدا کارت راحت میشه. خب این دیدگاه من هست. شما میتونی به جای اون 14 جلسه اول و بررسی کتاب(به جز 4جلسه) بیای جلسات 15 تا 28 و 6 تا 14 فرسنگ دوم و 20 تا 25 فرسنگ دوم رو توی برنامه قرار بدی که قطعا زیادتر خواهد شد... ولی این برنامه من از اون برنامه خود آلا که فقط سه جلسه درسنامه تورق قرار داده که خیلی بهتره!
Amirhossein Ghasemi
قبول دارم که اگه از دم فرسنگا رو بریم جلو مرتب تر میشه و شما هم حتمی خیلی برای برنامه زحمت کشیدین ولی مساله اینه که شما این برنامه رو به عنوان برنامه قلمچی منتشر کردی و اگر کسی بیاد دانلودش کنه به امید منطبق بودن و باهاش پیش بره بعدا سر آزمون میبینه که کلا هیچی از مجموعه و الگو نخونده و تابعی هم که داخل برنامه هست نصف بودجه بندیه
این تازه یه درسه که من بررسی کردم -
ALI MI وااای خدا خیرتون بده دو روزه درگیر پیدا کردن این فیلما بودم پیدا نمیکردم دست شما درد نکنه
mina omidi
ممنون من خودمم چند روزیه سر برنامه اعصابم خورد شده چون علاوه بر ریاضی درسای شیمی و فیزیک توی برنامه پیشنهادی خود آلا منطبق نیست
برای درس شیمی باید جلسات 6 و 7 و 8 از فرسنگ 1 رو اضافه کنیم
و فیزیک هم برنامه تجربی های که بجای آقای کازرانیان آقای طلوعی رو گرفتن باید از جلسه 11 تا 15 فرسنگ 1 رو جایگزین اون جلسات توی برنامه کنن و برای کنکور چه هاشم باید جلسات 47 تا 49 که برای کنکورچه هست رو بزنن -
mina omidi
ممنون من خودمم چند روزیه سر برنامه اعصابم خورد شده چون علاوه بر ریاضی درسای شیمی و فیزیک توی برنامه پیشنهادی خود آلا منطبق نیست
و فیزیک هم برنامه تجربی های که بجای آقای کازرانیان آقای طلوعی رو گرفتن باید از جلسه 11 تا 15 فرسنگ 1 رو جایگزین اون جلسات توی برنامه کنن و برای کنکور چه هاشم باید جلسات 47 تا 49 که برای کنکورچه هست رو بزننALI MI بله این موضوع باعث میشه ادم از درس خوندن زده بشه الا اونجوری ک میگفت مطابقه بنظرمن اصلا منطبق نیست
-
mina omidi
و فیزیک هم برنامه تجربی های که بجای آقای کازرانیان آقای طلوعی رو گرفتن باید از جلسه 11 تا 15 فرسنگ 1 رو جایگزین اون جلسات توی برنامه کنن و برای کنکور چه هاشم باید جلسات 47 تا 49 که برای کنکورچه هست رو بزننALI MI شرمنده جسارت نباشه من اینجا گم میکنم شمارو میتونید پیوی تلگرام اگر دارید بهم بدید راجع ب برنامه کمکم کنید؟؟؟
-
ALI MI شرمنده جسارت نباشه من اینجا گم میکنم شمارو میتونید پیوی تلگرام اگر دارید بهم بدید راجع ب برنامه کمکم کنید؟؟؟
mina omidi
طبق قوانین آلا مجاز نیستیم این کار رو بکنیم اگر سوالی داشتین توی همین انجمن بپرسین من تا جایی که در توانم باشه کمک میکنم -
mina omidi
طبق قوانین آلا مجاز نیستیم این کار رو بکنیم اگر سوالی داشتین توی همین انجمن بپرسین من تا جایی که در توانم باشه کمک میکنمALI MI بله خیلی ممنونم از پاسخگوییتون
-
mina omidi
و فیزیک هم برنامه تجربی های که بجای آقای کازرانیان آقای طلوعی رو گرفتن باید از جلسه 11 تا 15 فرسنگ 1 رو جایگزین اون جلسات توی برنامه کنن و برای کنکور چه هاشم باید جلسات 47 تا 49 که برای کنکورچه هست رو بزننALI MI فقط اینکه شیمی جلسات ۶و۷و۸ رو باید از فرسنگ دو اصافه کنیم؟؟اخه در فرسنگ یک هست خود این فیلم ها
-
ALI MI فقط اینکه شیمی جلسات ۶و۷و۸ رو باید از فرسنگ دو اصافه کنیم؟؟اخه در فرسنگ یک هست خود این فیلم ها
mina omidi
نه همون جلسات 6 و 7 و 8 فرسنگ 1
داخل برنامه پیشنهادی تا جلسه 5 اومده و بعد پریده جلسه 1 فرسنگ 2 برای شیمی 12 -
mina omidi
نه همون جلسات 6 و 7 و 8 فرسنگ 1
داخل برنامه پیشنهادی تا جلسه 5 اومده و بعد پریده جلسه 1 فرسنگ 2 برای شیمی 12ALI MI اخه برنامه قلمچی از الا یکم جلوتره اون هارو از فرسنگ دو کدوم جلسات رو باید اصافه کنیم؟؟میدونید؟؟
-
ALI MI اخه برنامه قلمچی از الا یکم جلوتره اون هارو از فرسنگ دو کدوم جلسات رو باید اصافه کنیم؟؟میدونید؟؟
mina omidi
تا جایی که من دیدم فقط همون ریاضی بود که باید از فرسنگ دو بهش اضافه میکردیم و بقیه درستا بجز همینایی که گفتم برنامه آلا اوکی بوده باشون