Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. بازگشایی مدارس
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
آبرسان
خرگوشیانو سنپایخ
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
خرگوشیانو سنپایخ
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
خرگوشیانو سنپایخ
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای
برای کنکور ۱۴۰۵ راهنمایی میکنید؟
5
[سلام دوستان با ارزوی موفقیت برای همگیتون میشه منو راهنمایی کنید من حدود ۹سال پیش فارق التحصیل شدم و کنکورمو سال ۱۳۹۴ دادم رشته دانشگاهی که خوندم علاقه ای بهش نداشتم و الان که تموم شده میخوام دوباره کنکور بدم ولی همه چی تغیر کرده و من هیچ نمیدونم چیکار باید بکنم میشه یه راهنمایی بکنید که کنکور ۴۰۵به چه صورته الان همه درسهارو باید بخونم یا اینکه میگن عمومیا حدف شده درسته؟ و فقط باید تخصصیهارو بخونم و اینکه چون فارق التحصیل نظام قدیدم حساب میشم میگن که باید برای ایجاد سابقه تو امتحانات نهایی شرکت کنم برای کنکور ۴۰۵ من باید تو امتحانات خرداد ۴۰۵شرکت کنم؟ و این سابقه برای کنکور ۴۰۵ درنظر گرفته میشه؟ اگر کسی اطلاعاتی داشت به من هم راجب این موضوع کمکی کنه ممنون میشم ~~ *******~~
سوال مشاوره ای
چگونه درس بخونیم😭
HakoH
خب اسم تاپیک مشخصه...توی دوران کنکور تون چیکار کردین هرچی فکر میکنن به درد میخوره لازم دارم بشنوم @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
سوال مشاوره ای
سرعت عمل
HakoH
سلام بچها من مشکل اینو دارم که برای خوندن جزوه تست زدن تایم زیادیم میره مثلا امروز 4 ساعت حسابان خوندم با 40 تا تست زدم تایم زیادی بود به نظرم سرعتم کمه چیکار کنم؟ تمرکزمم از بین میره پ.ن پومودو رو هنوز امتحان نکردم @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای

بازگشایی مدارس

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
22 دیدگاه‌ها 10 کاربران 598 بازدیدها 10 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Fariba ArbabiF Fariba Arbabi

amir mahdi salimi
    سلام
    بنظر من اختیاری میکنن
    من به شخصه واکسن نمیزنم چون سینوفارم هنوز تایید نگرفته و در مراحل آزمایشی هست علاوه بر اون فقط یک دوز هست که فکر نمی‌کنم کار خاصی بکنه.

derangD آفلاین
    derangD آفلاین
    derang
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Fariba Arbabi ((واکسن سینوفارم زیر 18 سال با بالای 18 تفاوتی ندارد و 2 دوز میباشد.))

Fariba ArbabiF 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • amir mahdi salimiA amir mahdi salimi

باسلام دوستان میخواستم بدونم نظرتون درباره بازگشایی مدارس از اول ابان چیه؟اجرایی میشه یا حضور رو اختیاری میکنن؟ چون هنوز فک کنم خیلی ها واکسن نزدند؟
      دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا یازدهم دهم ریاضیا تجربیا

derangD آفلاین
      derangD آفلاین
      derang

amir mahdi salimi به احتمال زیاد بعضی پایه ها حضوری میشه چون واکسن داره رو به اجباری شدن میره و آموزش آنلاین اصلا بازدهی نداره.
      یه زمزمه هایی هم هست که معلمانی که واکسن نزدن ممنوع التدریس میشن و دانش آموزان حضوری نیان غایب لحاظ میشه.

amir mahdi salimiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • derangD derang

amir mahdi salimi به احتمال زیاد بعضی پایه ها حضوری میشه چون واکسن داره رو به اجباری شدن میره و آموزش آنلاین اصلا بازدهی نداره.
        یه زمزمه هایی هم هست که معلمانی که واکسن نزدن ممنوع التدریس میشن و دانش آموزان حضوری نیان غایب لحاظ میشه.

amir mahdi salimiA آفلاین
        amir mahdi salimi
        تجربی

derang واکسن دانش آموزان رو اختیاری کردن.

derangD 1 پاسخ آخرین پاسخ
        2

derang واکسن دانش آموزان رو اختیاری کردن.

derangD آفلاین
          derangD آفلاین
          derang

amir mahdi salimi واکسن فعلا برای دانش آموزان اختیاریه ولی اگه در کلاس حاضر نشن غایب میزنن براشون.
          برای بزرگسالان هم واکسن اختیاریه ولی یک تا دو ماه آینده دیگه بهشون خدمات دولتی ارائه نمیشه!.
          بعضی شهر ها که آمار واکسنشون بالای 60 درصده این رو کم کم دارن اجرایی میکنن به طور آزمایشی.

Fariba ArbabiF 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2

باسلام دوستان میخواستم بدونم نظرتون درباره بازگشایی مدارس از اول ابان چیه؟اجرایی میشه یا حضور رو اختیاری میکنن؟ چون هنوز فک کنم خیلی ها واکسن نزدند؟

ریحانه باقری 0ر آفلاین
            ریحانه باقری 0ر آفلاین
            ریحانه باقری 0

amir mahdi salimi فعلا یه احتمال دادن برا بازگشایی واکسن که بلاخره همه باید بزنن ولی فک کنم ابان باز بشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1

Sarah GhanaatiyanS آفلاین
              Sarah GhanaatiyanS آفلاین
              Sarah Ghanaatiyan

amir mahdi salimi
              سلام
              فعلا تا آبان 20 روز مونده ،حالو کو تا اول آبان سو هیچی مشخص نیس
              اگر حضوری شه قطعا اجباری میشه مثل گذشته، هیچ دبیری حاضر نمیشه یدور سرکلاس تدریس کنه و یدور مجازی.(همینجوریش کلی منت سرمون دارن که زحمتمون زیاد شده و بی صبرانه منتظرن حضوری شه تا در اولین فرصت واتساپ شونو پاک کنن)
              واکسن هم اجباری هس و باید در اولین فرصت بریم بزنیم، چون چاره ای نیست:/
              اینم تقدیر بوده که تو این جبر مکانی_زمانی بدنیا بیایم!

.

درکل امسال زیاد درگیر حاشیه نشو که فقط خودت ضرر میکنی(فک کن درحدی که درجریان قیمت دلار هم نیسم)

1 پاسخ آخرین پاسخ
              5
              • Sara rezaee 0S آفلاین
                Sara rezaee 0S آفلاین
                Sara rezaee 0
                دوازدهم

اصلا دوس ندارم باز شه

♥️♠️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                4
                • Dr Aryan 0D آفلاین
                  Dr Aryan 0D آفلاین
                  Dr Aryan 0

مدارس بازم الکی باز میشن
                  یه روز هست. یه روز وزیر میگه:
                  مدارس باز نیست اگر چه بسته هم نیست
                  بهتر است درخانه بمانید اما اگر میتوانید بروید
                  بروید🤣

derangD عسل احمدی 0ع 2 پاسخ آخرین پاسخ
                  5
                  • Dr Aryan 0D Dr Aryan 0

مدارس بازم الکی باز میشن
                    بروید🤣

derangD آفلاین
                    derangD آفلاین
                    derang

Dr Aryan 0 وزیر و شرایط عوض شدن...الان دارن به همه واکسن میزنن.احتمال زیاد از اواسط آبان مدارس باز میشه. ظاهرا بخشنامه هم برای مدارس ارسال شده.

Dr Aryan 0D 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • derangD derang

Dr Aryan 0 وزیر و شرایط عوض شدن...الان دارن به همه واکسن میزنن.احتمال زیاد از اواسط آبان مدارس باز میشه. ظاهرا بخشنامه هم برای مدارس ارسال شده.

Dr Aryan 0D آفلاین
                      Dr Aryan 0D آفلاین
                      Dr Aryan 0

derang
                      باز میشه ولی هر کلاس میشه ۵ نفر

amir mahdi salimiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • Dr Aryan 0D Dr Aryan 0

derang
                        باز میشه ولی هر کلاس میشه ۵ نفر

amir mahdi salimi
                        تجربی

Dr Aryan 0 👌 👌

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • Dr Aryan 0D Dr Aryan 0

مدارس بازم الکی باز میشن
                          بروید🤣

عسل احمدی 0ع آفلاین
                          عسل احمدی 0ع آفلاین
                          عسل احمدی 0
                          دانش آموزان آلاء
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط عسل احمدی 0 انجام شده

Dr Aryan 0 حق 👌👌👌😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • محمد پیرزادهم آفلاین
                            محمد پیرزادهم آفلاین
                            محمد پیرزاده
                            دانش آموزان آلاء

احتمالا از هفته اول آبان باز کنن.
                            با رعایت موارد بهداشتی.
                            واکسن هم من خودم به شخصه دو دلم.اگه برکت بزنن خوبه.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            3
                            • Dr Aryan 0D آفلاین
                              Dr Aryan 0D آفلاین
                              Dr Aryan 0

کافیه یکی بگه من کرونا دارم
                              میگن باشه تا یکماه نیا مدرسه
                              تو ترکیه دو هفته مدرسه ها رو باز کردن
                              دوباره بخاطر بالا رفتن آمار تعطیل شد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • derangD derang

Fariba Arbabi ((واکسن سینوفارم زیر 18 سال با بالای 18 تفاوتی ندارد و 2 دوز میباشد.))

Fariba ArbabiF آفلاین
                                Fariba ArbabiF آفلاین
                                Fariba Arbabi
                                دهم دانش آموزان آلاء

derang
                                آخه من چند تا دوستام زدن و گفتن فقط یک دوز هست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • derangD derang

amir mahdi salimi واکسن فعلا برای دانش آموزان اختیاریه ولی اگه در کلاس حاضر نشن غایب میزنن براشون.
                                  برای بزرگسالان هم واکسن اختیاریه ولی یک تا دو ماه آینده دیگه بهشون خدمات دولتی ارائه نمیشه!.
                                  بعضی شهر ها که آمار واکسنشون بالای 60 درصده این رو کم کم دارن اجرایی میکنن به طور آزمایشی.

Fariba ArbabiF آفلاین
                                  Fariba ArbabiF آفلاین
                                  Fariba Arbabi
                                  دهم دانش آموزان آلاء

derang
                                  همه چیز در اوج اختیاری بودن اجباریه🤕😊🤣🤣🤣🤣🤣

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  4

Mr. PerfectM آفلاین
                                    Mr. PerfectM آفلاین
                                    Mr. Perfect
                                    فارغ التحصیلان آلاء

amir mahdi salimi
                                    سلام

به نظرم در باز کردن مدارس کمی شک وجود داره چون حرف هایی که هم رو نقض میکنن زیاده میگن زدن واکسن اجباری نیست برای مدرسه اومدن هم داشتن کارت واکسیناسیون اجباری هست بعد میگن اگه مدارس باز بشه اگه نیاین غیبت میزنن الان کلا تکلیف مشخص نیست که کلا واکسن بزنیم یا نه و مدارس باز میشه یا نه.

در کل به تجربه خودم که به فشار مدرسه واکسن زدم اصلا واکسن نزنید الان حدود ۵ روز هست که کلا حالم بده انگاری که کرونا گرفتم ضمنا اصلا هم دوز دوم رو نمیزنم.

در مورد مدارس هم به ما فرقی نمیکنه که ما باید بالاخره تلاش خودمون رو بکنیم به نظرم شما هم به این مورد توجه نکنید. که به نظرم فعلا حداقل تا آخر آبان مدارس باز نمیشه علتش هم اینکه در ایران در فصل پائیز غیر کرونا آنفولانزا هم شایع هست اگه مدارس باز کنن و این دو بیماری با هم قاطی بشن فکر نکنم که بتونن دیگه جمعش کن برا همین تا ۸۰ درصد دانش آموزان واکسینه نشن مدارس رو باز نمیکنن.

derangD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • Mr. PerfectM Mr. Perfect

amir mahdi salimi
                                      سلام

به نظرم در باز کردن مدارس کمی شک وجود داره چون حرف هایی که هم رو نقض میکنن زیاده میگن زدن واکسن اجباری نیست برای مدرسه اومدن هم داشتن کارت واکسیناسیون اجباری هست بعد میگن اگه مدارس باز بشه اگه نیاین غیبت میزنن الان کلا تکلیف مشخص نیست که کلا واکسن بزنیم یا نه و مدارس باز میشه یا نه.

در کل به تجربه خودم که به فشار مدرسه واکسن زدم اصلا واکسن نزنید الان حدود ۵ روز هست که کلا حالم بده انگاری که کرونا گرفتم ضمنا اصلا هم دوز دوم رو نمیزنم.

در مورد مدارس هم به ما فرقی نمیکنه که ما باید بالاخره تلاش خودمون رو بکنیم به نظرم شما هم به این مورد توجه نکنید. که به نظرم فعلا حداقل تا آخر آبان مدارس باز نمیشه علتش هم اینکه در ایران در فصل پائیز غیر کرونا آنفولانزا هم شایع هست اگه مدارس باز کنن و این دو بیماری با هم قاطی بشن فکر نکنم که بتونن دیگه جمعش کن برا همین تا ۸۰ درصد دانش آموزان واکسینه نشن مدارس رو باز نمیکنن.

derangD آفلاین
                                      derangD آفلاین
                                      derang

@mr-perfect سلام...حتما بدن شما در مقابل واکسن پاسخ سخت داده چون چندین نفر از دوستان من سینوفارم زدن و هیچ موردی براشون پیش نیومده به جز یکم درد توی ناحیه تزریق.✔

Mr. PerfectM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3
                                      • derangD derang

@mr-perfect سلام...حتما بدن شما در مقابل واکسن پاسخ سخت داده چون چندین نفر از دوستان من سینوفارم زدن و هیچ موردی براشون پیش نیومده به جز یکم درد توی ناحیه تزریق.✔

Mr. PerfectM آفلاین
                                        Mr. PerfectM آفلاین
                                        Mr. Perfect
                                        فارغ التحصیلان آلاء

derang

والا نمیدونم چی بگم شاید

در کلاس ما که ۲۴ نفر هستیم حدود ۷ نفر زدیم که در ۵ نفرمون عوارض داده

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        پاسخ
                                        • پاسخ به عنوان موضوع
                                        وارد شوید تا پست بفرستید
                                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                        • بیشترین رای ها

• 1
                                        • 2
                                        • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                        • اولین پست
                                          آخرین پست
                                        0
                                        • دسته‌بندی‌ها
                                        • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                        • جدیدترین پست ها
                                        • برچسب‌ها
                                        • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                        • دوره‌های آلاء
                                        • گروه‌ها
                                        • راهنمای آلاخونه
                                          • معرفی آلاخونه