ریاضیات تجربی قلمچی
-
رفقا کسی میدونه برای درس ریاضی رشته تجربی آزمون 23 مهر کدوم جلسات از فیلم های درسنامه رو باید ببینیم ؟؟
برنامه ای که دادن طبق تورق هستش نه درسنامه ها -
رفقا کسی میدونه برای درس ریاضی رشته تجربی آزمون 23 مهر کدوم جلسات از فیلم های درسنامه رو باید ببینیم ؟؟
برنامه ای که دادن طبق تورق هستش نه درسنامه هاALI MI دقیق شماره فیلماشو نمدونم
ولی فرسنگ اول از فیلم پونزده درسنامه (شروع تابع)
فرسنگ دوم هم ادامه تابع و مجموعه الگو و دنباله
البته شما وقتی اینجا تابعو تموم کردید تو چنتا آزمون بعدی فقط مباحث اختصاصی پایه رو جلو میبرید و برای ازمون ۲۳ تمام مباحث تابع نیاز نیست
ولی بنظر من (کاری که خودمم انجامش دادم) همینجا تابعو ببندید بعد تستشو کلا کار کنید حتی اگر برا ازمون اخر ماه برای تابع کاملا هم اماده نشدید -
ALI MI دقیق شماره فیلماشو نمدونم
ولی فرسنگ اول از فیلم پونزده درسنامه (شروع تابع)
فرسنگ دوم هم ادامه تابع و مجموعه الگو و دنباله
البته شما وقتی اینجا تابعو تموم کردید تو چنتا آزمون بعدی فقط مباحث اختصاصی پایه رو جلو میبرید و برای ازمون ۲۳ تمام مباحث تابع نیاز نیست
ولی بنظر من (کاری که خودمم انجامش دادم) همینجا تابعو ببندید بعد تستشو کلا کار کنید حتی اگر برا ازمون اخر ماه برای تابع کاملا هم اماده نشدیدRyhn E
خب من نشستم فیلمای تابع رو پیدا کردم ولی خیلین
فرسنگ اول از جلسه 15 تا 28
فرسنگ اول از جلسه 33 تا 36 تابع دهم بر اساس بودجه بندی
فرسنگ اول جلسات 37 و 38 تابع یازدهم بر اساس بودجه بندی
فرسنگ دوم از جلسه 6 تا 16 دنباله و الگو دهم
و فرسنگ دوم از جلسه 20 تا 25 دوباره تابعه
من واقعا نمیدونم این حجم از فیلمو چجوری جا بدم تو برنامه -
Ryhn E
خب من نشستم فیلمای تابع رو پیدا کردم ولی خیلین
فرسنگ اول از جلسه 15 تا 28
فرسنگ اول از جلسه 33 تا 36 تابع دهم بر اساس بودجه بندی
فرسنگ اول جلسات 37 و 38 تابع یازدهم بر اساس بودجه بندی
فرسنگ دوم از جلسه 6 تا 16 دنباله و الگو دهم
و فرسنگ دوم از جلسه 20 تا 25 دوباره تابعه
من واقعا نمیدونم این حجم از فیلمو چجوری جا بدم تو برنامهALI MI خب منم همینو گفتم دیگه
شما اولویت اولتو بزار رو الگو و مجموعه تستاسم کار کن برا ازمون کامل اماده باش
بعد تابعو شرو کن مهم نیست تا ازمون تموم کنی، تستاشو برسونی یا نه مفهومی و کامل تموم کن
اگه اینکارو کنی ریاضی مشترکو (دوازدهم با پایه) تا بودجه بندی ازمون ۲۱ ابان تموم کردی و تا اونموقع میتونی رو تستاش کار کنی(ینی ی تایمی بیشتر از ی ماه) و تسلط پیدا کنی رو مباحثالبته این نظر منه و کاری که خودم دارم انجام میدم
و اینکه هدف نهایی ما کنکوره نه ازمون ها
اگه تابعو تیکه تیکه با ازمونا جلو ببری خیلی سخت میشه چون سوالاش کلی هست و ترکیبی با هم ،پس بهتره ی بار همین اول راه کامل جمش کنی و بعد تستاشو کامل کار کنی تا مسلط بشینمدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
🥴ولی خب ..🥲
موفق باشین
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد