ساعت مطالعه
-
سلام بچه ها خوبین من دوازدهم ریاضیم و میخام کنکور تجربی بدم بعد تازه شروع کردم هررکاری میکنم نمیتونم این چن روزه ساعت مطالعه رو بیشتر از 4یا 5ساعت کنم میشه راهنمایی کنین لطفاا
تجربیا ریاضیا ریاضی فیزیک کنکور سرنوشت راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی کمکی آلاء تی وی @کنکورسراسری-کنکورسراسری -
سلام ، سعی کنید کمکم ساعت مطالعه رو افزایش بدین و هر روز نیم ساعت به زمان مطالعه خودتون اضافه کنید و از برنامه منظم درسی استفاده کنید .
-
سلام بچه ها خوبین من دوازدهم ریاضیم و میخام کنکور تجربی بدم بعد تازه شروع کردم هررکاری میکنم نمیتونم این چن روزه ساعت مطالعه رو بیشتر از 4یا 5ساعت کنم میشه راهنمایی کنین لطفاا
تجربیا ریاضیا ریاضی فیزیک کنکور سرنوشت راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی کمکی آلاء تی وی @کنکورسراسری-کنکورسراسریاین پست پاک شده! -
سلام ، سعی کنید کمکم ساعت مطالعه رو افزایش بدین و هر روز نیم ساعت به زمان مطالعه خودتون اضافه کنید و از برنامه منظم درسی استفاده کنید .
mahdi shokry در ساعت مطالعه گفته است:
ممنون
️
-
mahdi shokry در ساعت مطالعه گفته است:
ممنون
️
Sara rezaee 0 خواهش میکنم
-
تجربیا ریاضیا ریاضی فیزیک کنکور سرنوشت راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی کمکی آلاء تی وی @کنکورسراسری-کنکورسراسریSara rezaee 0 سلام دوست عزیز .سعی کنید خوابتون رو درست کنید (خیلی تاثیرگذاره ) دومن اینکه اگر چیزی داری یا کسی داری که وقتتون میگیره و تمرکزتو پایین میاره (مثله اینستاگرام یا چندتا از دوستان که دنبال درست نیستن ) سومن سعی کن چند درس مختلف رو در روز بخون برای اگه پنج ساعت درس میخونی ۳ ساعت زیست ۲ ساعت شیمی زود خسته میشی .) ۴ سعی کن درس رو دوست داشتی باشی اینجوری خسته نمیشی و میتونی بیشتر مطالعه کنی چهارمن سعی کن حتما روی میز مطالعه درس بخون نه زمین ،اینجوری خسته نمیشی پنجمن از چیزهایی که تورو عصبانی و افسردت کنه حتما دوری کن .
توکلتم به خدا باشه -
تجربیا ریاضیا ریاضی فیزیک کنکور سرنوشت راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی کمکی آلاء تی وی @کنکورسراسری-کنکورسراسریSara rezaee 0
این یک نمونه ساده از برنامه شش ساعته هست با همین شروع کنید و بعد پر و بالش بدید .
-
Sara rezaee 0 سلام دوست عزیز .سعی کنید خوابتون رو درست کنید (خیلی تاثیرگذاره ) دومن اینکه اگر چیزی داری یا کسی داری که وقتتون میگیره و تمرکزتو پایین میاره (مثله اینستاگرام یا چندتا از دوستان که دنبال درست نیستن ) سومن سعی کن چند درس مختلف رو در روز بخون برای اگه پنج ساعت درس میخونی ۳ ساعت زیست ۲ ساعت شیمی زود خسته میشی .) ۴ سعی کن درس رو دوست داشتی باشی اینجوری خسته نمیشی و میتونی بیشتر مطالعه کنی چهارمن سعی کن حتما روی میز مطالعه درس بخون نه زمین ،اینجوری خسته نمیشی پنجمن از چیزهایی که تورو عصبانی و افسردت کنه حتما دوری کن .
توکلتم به خدا باشه